GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
μόνη?Ειναι ανετο ωστε να περασω καλα αν θελησω να καλεσω παρεα... μιας και μονη δεν θα αντεξω την μοναξια!![]()
![]()
μόνη?Ειναι ανετο ωστε να περασω καλα αν θελησω να καλεσω παρεα... μιας και μονη δεν θα αντεξω την μοναξια!![]()
![]()
μιας και εισαι εκτος, τι εχεις στα σχεδια σου μεγα-παίχτη? ετσι στο ξερο αποκλειεται να την βγαλεις εσυ.... ;)το πανω δεν δουλευει.....το κατω![]()
![]()
το bi είναι κλειστογια να είναι κάποια από τις τριπερ του πάντως
δε βαζεις καμια καμερα στο μαγαζι βρε αδελφε να ποσταρεις εδω μεσα!!!!Πάντως σήμερα πρωί πρωί είχα "επαγγελματική συνάντηση" με ct της πόλης πιθανότατα, 1,70.50 κιλά
Να καταστραφείτε θέλετε?δε βαζεις καμια καμερα στο μαγαζι βρε αδελφε να ποσταρεις εδω μεσα!!!!![]()
Το ίδιο φίλε σκεφτόμουν one minute before,βλέποντας την τελευταία δικιά μου παπαριά ποστ χτες βράδυ.24 ωρες α-ποστο το θρεντ!!!!
καλο ΠΣΚ σε ολους!!!
Οικογενειακή κυρίως κατάσταση και ζευγάρια.Καλές θάλασσες,αρκετό πράσινο πια,σχετικά καλές τιμές.Ρε παίχτες τι λέει η Θάσος?
Σκέφτομαι το άλλο ΠΣΚ να ανέβω.....
Ρε θα ζήσει μεγάλες στιγμές η Θάσος!!!Οικογενειακή κυρίως κατάσταση και ζευγάρια.Καλές θάλασσες,αρκετό πράσινο πια,σχετικά καλές τιμές.
Χαλκιδικούλα δεν σου κάνει?Εκτος αν η παρέα σε τραβάει προς τα εκεί.
Ρε θα ζήσει μεγάλες στιγμές η Θάσος!!!
Θα διαλυθούν οικογένειες αν είναι όπως τα λες!!!! ;)![]()
Θα το κοιτάνε οι οικογενειάρχες και θα ζητάνε meeting επιτόπου στην παραλία!!!!
Υ.Γ. Η Χαλκιδική την αφήνω στους κλεφτοκοτάδες τους Σέρβους!!!!!![]()
Ε! είμαι κι εγω εδω!!!Υ.Γ. Η Χαλκιδική την αφήνω στους κλεφτοκοτάδες τους Σέρβους!!!!!![]()
στειλε συρμα μεσω θρεντ, να κανουμε κι εμεις ντου!!Αν την αναγνωρίσω την τουρίστρια (Θάσο θα είμαι κι εγώ) θα κεράσω σφηνάκια..για να γνωριστούμε Γέοπα!!
Τελικά το αποφάσισες; Μόλις σήμερα γύρισα από Σιθωνία.Ετοιμαστείτε σε λίγες μέρες θα είμαι ελεύθερο πουλί![]()
Ναι,θα τα πούμε με καφέ ;) Welcome BackΤελικά το αποφάσισες; Μόλις σήμερα γύρισα από Σιθωνία.
Μόλις καταφέρω να "συντονιστώ", -μετά από διακοπές τον θέλω το χρόνο μου-θα έρθω να τα πούμε (επιτέλους)Ναι,θα τα πούμε με καφέ ;) Welcome Back![]()
Όλοι μαζί!!Μόλις καταφέρω να "συντονιστώ", -μετά από διακοπές τον θέλω το χρόνο μου-θα έρθω να τα πούμε (επιτέλους)