You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
τωρα εγινες απολυτα κατατοπιστικός και σαφής!!!Virginia δεν υπάρχει! Είναι ψεύτικια η αγγελία!
Στο τηλέφωνο της Virginia Απάντησε η Viktoria!
H φίλη πολύ καλή με φουστίτσα τζιν μίνι….
Αλλά έφυγε!
Μόνο η μια δεν αξίζει! ΠΡΟΣΟΧΗ
θενκς
κουλουράκι έφαγες?
μι :headbaΜαγκες μολυσ γυρισα απο συγαρατζα σταθερο μπετον και το ονομα αυτης tina σκεφτηκα να κανω τον κασκαντερ αλλα διαθεση δεν υπηρχε για νεες χωρες ετσι πηγα tinaki ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩς χαλαρωσε και ολα μελι γαλα να ναι καλα το κοριτσι
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
αλεξ φύγε για κανά μπάνιο φίλε, ο gfe από Χαλκιδική μας κουνάει μαντήλι κι εμείς εδώ πήζουμε
Και συ "εντός των τειχών";αλεξ φύγε για κανά μπάνιο φίλε, ο gfe από Χαλκιδική μας κουνάει μαντήλι κι εμείς εδώ πήζουμε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Ευτυχώς πήγα για μυοχαλάρωση όμωςΚαι συ "εντός των τειχών";
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
γειααααααααά!!!!!αλεξ φύγε για κανά μπάνιο φίλε, ο gfe από Χαλκιδική μας κουνάει μαντήλι κι εμείς εδώ πήζουμε
Συνημμένα
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
νεος καλα μας τα λες και μπραβο σου αν εγινες κουκλος αλλα κατι δε μου κολλαει καλα...Ενημέρωση! Όπως φαντάζεστε Virginia δεν υπάρχει στην πόλη μας! Η κοπέλα είναι η Viktoria!!! Δεν είναι πολύ καλή! Αλλά! Έκανα παζάρια και πήρα την Viktoria και μία φίλη της που ήταν εκεί (κρυμμένη στο μπάνιο) με 170€ και τις δύο μαζί! Ι φίλη της είναι καύλα! Ξανθιά ρωσίδα μαυρισμένη με κολάρα! Αλλά άξιζε η όλη φάση μόνο επειδή ήταν duo και μόνο για την τιμή.
Η δε Ξανθιά φίλη της την ξαναζήτησα αλλά δε κατάφερα να την εντοπίσω!
Α! και από ότι κατάλαβα μένουν και οι 2 Αθήνα!
Συνάντηση 29/7/2010
εγω το σαββατο την(την παρθενα... ) παζαρευα ολη μερα και δε μου κοψε ουτε γιουρι...!
στην αρχη της προτεινα 2ωρο outcall στα 350 και αυτη μου απαντησε '400e/2h + taxi'...
μετα της λεω 2ωρο incall στα 300 και μου το ξεκοβει '350e/2h if you want'...
και τελος στελνω ενα sms αργα πριν την ωρα που ειχαμε πει αν αλλαξε γνωμη και οτι ολα τα ct
εδω κανουν offers κλπ, και μου λεει οτι δεν μπορει να κατεβει ουτε ευρω...
και μετα την ειπα αστο δια...
και εσενα οχι απλα σου κανε σκοντο αλλα σου κανε δωρο και τη φιλη της...
τι να πω...μακαρι...αλλα...
Lucent51
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 151
- Πόντοι
- 2.046
νεος καλα μας τα λες και μπραβο σου αν εγινες κουκλος αλλα κατι δε μου κολλαει καλα...
εγω το σαββατο την(την παρθενα... ) παζαρευα ολη μερα και δε μου κοψε ουτε γιουρι...!
στην αρχη της προτεινα 2ωρο outcall στα 350 και αυτη μου απαντησε '400e/2h + taxi'...
και τελος στελνω ενα sms αργα πριν την ωρα που ειχαμε πει αν αλλαξε γνωμη και οτι ολα τα ct
Μαλλον με το πρακτορειο εκανες διαπραγματευσεις!!! και οχι με την κοπελα ;)
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
νεος καλα μας τα λες και μπραβο σου αν εγινες κουκλος αλλα κατι δε μου κολλαει καλα...
Εγω Σαμιωτη φιλε μου, δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει τελικα Βιργινια ή στο τηλ της απαντανε με την Βικτορια...
Το παιδι ηταν σαφης, οτι ΔΕΝ υπαρχει Βιργινια!!! μονο Βικτορια (και μαλιστα την πηρε ντουο με κολλητη της!!)
Εσυ τωρα λες οτι υπαρχει η Βιργινια ή τελικα κι εσυ με την Βικτορια εντελει θα βρισκοσουν?
παντως εισαι ωραιος αν απαιτησες αυτα που ζητησες και τους σιχτιρισες στο τελος....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Σιγα ρε Προεδρα μην δεν τους σιχτιριζε !!
Και πολυ ασχοληθηκε !!!
Το δε τελευταιο sms ηταν λαθος γιατι τους ανεβασε και ενα σκαλοπατι πιο πανω !!!
Αν θελουν αυτοι να σου στειλουν το τελευταιο sms απο την στιγμη που τους εστειλες δεν ξαναστελνεις !!
Και πολυ ασχοληθηκε !!!
Το δε τελευταιο sms ηταν λαθος γιατι τους ανεβασε και ενα σκαλοπατι πιο πανω !!!
Αν θελουν αυτοι να σου στειλουν το τελευταιο sms απο την στιγμη που τους εστειλες δεν ξαναστελνεις !!
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το σαββατο εκανα τη διαπραγματευση με τη Βιργινια...Εγω Σαμιωτη φιλε μου, δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει τελικα Βιργινια ή στο τηλ της απαντανε με την Βικτορια...
Το παιδι ηταν σαφης, οτι ΔΕΝ υπαρχει Βιργινια!!! μονο Βικτορια (και μαλιστα την πηρε ντουο με κολλητη της!!)
Εσυ τωρα λες οτι υπαρχει η Βιργινια ή τελικα κι εσυ με την Βικτορια εντελει θα βρισκοσουν?
παντως εισαι ωραιος αν απαιτησες αυτα που ζητησες και τους σιχτιρισες στο τελος....
βεβαια την παρασκευη εκανα νταραβερι με τη Βικτωρια και απο αλλο κινητο μου...
απο το στυλ των απαντησεων που μου εστειλαν καταλαβα οτι ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο...
αυτο που με μπερδεψε λιγο ηταν οτι οταν ρωτησα τη Βιργινια αν οι φωτο ειναι αληθινες μου ειπε
οτι ειναι 100% αληθινες... και οτι θα μπορουσα να το διαπιστωσω οταν πηγαινα στο δωματιο... :think
αρα δε ξερω ποια μου απαντουσε αλλα ξερω οτι ηταν το ιδιο προσωπο και στα 2 τηλεφωνα ...
εγω εξεφρασα απλα απορια πως και πηρε εκπτωση και μαζι προσφορα 2 σε 1 ο νεος τοσο ευκολα
ενω εμενα μου το παιξε 'μαγκα μου το μαγαζι ειναι κεντρικο και δε κανει παζαρια'...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Αυτο ρωτησα...οκαπο το στυλ των απαντησεων που μου εστειλαν καταλαβα οτι ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο...
Εμ...ευλογη απορια!εγω εξεφρασα απλα απορια πως και πηρε εκπτωση και μαζι προσφορα 2 σε 1 ο νεος τοσο ευκολα
υγ...Το "Σαμιώτης" γραφτηκε απο κεκτημένη...μπερδρεψα τους Αρχαιους..!!
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Δασκαλε, δεν εφυγες διακοπες?Σιγα ρε Προεδρα μην δεν τους σιχτιριζε !!
Και πολυ ασχοληθηκε !!!
ή μας γραφεις απο κανα πλεούμενο?
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Σαμιώτης ήταν ο Πυθαγόρας!Εγω Σαμιωτη φιλε μου, δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει τελικα Βιργινια ή στο τηλ της απαντανε με την Βικτορια...
:
Ο Θαλής Μιλήσιος!!!
όπα μας ήρθε η Στελλιτσα και έχει και κουλουράκι με 100Ε που όμως δεν της πολυαρέσει
αν δεν κανετε τα μπάνια σας ορματε...
έχει βάλει ο προεδρος αρκετες φωτος οπότε ξέρετε τι ψωνίζετε
κριτικουλες για να αποφασίσετε
αν δεν κανετε τα μπάνια σας ορματε...
έχει βάλει ο προεδρος αρκετες φωτος οπότε ξέρετε τι ψωνίζετε
κριτικουλες για να αποφασίσετε
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Το μπάνιο στοιχίζει όσο και το κουλούρι πια άλεξόπα μας ήρθε η Στελλιτσα και έχει και κουλουράκι με 100Ε
αν δεν κανετε τα μπάνια σας ορματε
μάλλον θα πρεπει να γράψει εδω ό φίλος για να μας ανοιξει τα ματια :o
....
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Αφου το διορθωσα μονος μου!!!!Σαμιώτης ήταν ο Πυθαγόρας!
Ο Θαλής Μιλήσιος!!!
δες πιο πανω!!! μπερδεψα τους Αρχαιους!!!
εσυ εντος? ή την εχεις κανει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K