Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

indiser

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
0
Virginia δεν υπάρχει! Είναι ψεύτικια η αγγελία!
Στο τηλέφωνο της Virginia Απάντησε η Viktoria!
H φίλη πολύ καλή με φουστίτσα τζιν μίνι….
Αλλά έφυγε!
Μόνο η μια δεν αξίζει!  ΠΡΟΣΟΧΗ

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Virginia δεν υπάρχει! Είναι ψεύτικια η αγγελία!
Στο τηλέφωνο της Virginia Απάντησε η Viktoria!
H φίλη πολύ καλή με φουστίτσα τζιν μίνι….
Αλλά έφυγε!
Μόνο η μια δεν αξίζει!  ΠΡΟΣΟΧΗ
τωρα εγινες απολυτα κατατοπιστικός και σαφής!!!
θενκς
:thumbsup:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
 :think:
κουλουράκι έφαγες?

:) :)μι :) :) :) :) :) :) :) :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :headbaΜαγκες μολυσ γυρισα απο συγαρατζα σταθερο μπετον και το ονομα αυτης tina σκεφτηκα να κανω τον κασκαντερ αλλα διαθεση δεν υπηρχε για νεες χωρες ετσι πηγα tinaki ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩς χαλαρωσε και ολα μελι γαλα να ναι καλα το κοριτσι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
αλεξ φύγε για κανά μπάνιο φίλε, ο gfe από Χαλκιδική μας κουνάει μαντήλι κι εμείς εδώ πήζουμε  :grin:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

Συνημμένα

• manthli.JPG
    manthli.JPG
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 8

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Ενημέρωση! Όπως φαντάζεστε Virginia δεν υπάρχει στην πόλη μας! Η κοπέλα είναι η Viktoria!!! Δεν είναι πολύ καλή! Αλλά! Έκανα παζάρια και πήρα την  Viktoria και μία φίλη της που ήταν εκεί (κρυμμένη στο μπάνιο) με 170€ και τις δύο μαζί! Ι φίλη της είναι καύλα! Ξανθιά ρωσίδα μαυρισμένη με κολάρα! Αλλά άξιζε η όλη φάση μόνο επειδή ήταν duo και μόνο για την τιμή.

Η δε Ξανθιά φίλη της την ξαναζήτησα αλλά δε κατάφερα να την εντοπίσω!

Α! και από ότι κατάλαβα μένουν και οι 2 Αθήνα!

Συνάντηση 29/7/2010
νεος καλα μας τα λες και μπραβο σου αν εγινες κουκλος αλλα κατι δε μου κολλαει καλα... :think:

εγω το σαββατο την(την παρθενα... :2funny:) παζαρευα ολη μερα και δε μου κοψε ουτε γιουρι...!
στην αρχη της προτεινα 2ωρο outcall στα 350 και αυτη μου απαντησε '400e/2h + taxi'... :headbang:
μετα της λεω 2ωρο incall στα 300 και μου το ξεκοβει '350e/2h if you want'... :headbang: :headbang:
και τελος στελνω ενα sms αργα πριν την ωρα που ειχαμε πει αν αλλαξε γνωμη και οτι ολα τα ct
εδω κανουν offers κλπ, και μου λεει οτι δεν μπορει να κατεβει ουτε ευρω... :headbang: :headbang: :headbang:
και μετα την ειπα αστο δια...

και εσενα οχι απλα σου κανε σκοντο αλλα σου κανε δωρο και τη φιλη της... :knockinb:
τι να πω...μακαρι...αλλα...

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
νεος καλα μας τα λες και μπραβο σου αν εγινες κουκλος αλλα κατι δε μου κολλαει καλα... :think:

εγω το σαββατο την(την παρθενα... :2funny:) παζαρευα ολη μερα και δε μου κοψε ουτε γιουρι...!
στην αρχη της προτεινα 2ωρο outcall στα 350 και αυτη μου απαντησε '400e/2h + taxi'... :headbang:
μετα της λεω 2ωρο incall στα 300 και μου το ξεκοβει '350e/2h if you want'... :headbang: :headbang:
και τελος στελνω ενα sms αργα πριν την ωρα που ειχαμε πει αν αλλαξε γνωμη και οτι ολα τα ct
εδω κανουν offers κλπ, και μου λεει οτι δεν μπορει να κατεβει ουτε ευρω... :headbang: :headbang: :headbang:

και εσενα οχι απλα σου κανε σκοντο αλλα σου κανε δωρο και τη φιλη της... :knockinb:

Μαλλον με το πρακτορειο εκανες διαπραγματευσεις!!! και οχι με την κοπελα  ;)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007

Εγω Σαμιωτη φιλε μου, δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει τελικα Βιργινια ή στο τηλ της απαντανε με την Βικτορια...
Το παιδι ηταν σαφης, οτι ΔΕΝ υπαρχει Βιργινια!!! μονο Βικτορια (και μαλιστα την πηρε ντουο με κολλητη της!!)
Εσυ τωρα λες οτι υπαρχει η Βιργινια ή τελικα κι εσυ με την Βικτορια εντελει θα βρισκοσουν?

παντως εισαι ωραιος αν απαιτησες αυτα που ζητησες και τους σιχτιρισες στο τελος.... :rockon:

tresurert

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Σιγα ρε Προεδρα μην δεν τους σιχτιριζε !!
Και πολυ ασχοληθηκε !!!
Το δε τελευταιο sms ηταν λαθος γιατι τους ανεβασε και ενα σκαλοπατι πιο πανω !!!
Αν θελουν αυτοι να σου στειλουν το τελευταιο sms απο την στιγμη που τους εστειλες δεν ξαναστελνεις !!

raboo

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
6
Εγω Σαμιωτη φιλε μου, δεν εχω καταλαβει αν υπαρχει τελικα Βιργινια ή στο τηλ της απαντανε με την Βικτορια...
Το παιδι ηταν σαφης, οτι ΔΕΝ υπαρχει Βιργινια!!! μονο Βικτορια (και μαλιστα την πηρε ντουο με κολλητη της!!)
Εσυ τωρα λες οτι υπαρχει η Βιργινια ή τελικα κι εσυ με την Βικτορια εντελει θα βρισκοσουν?

παντως εισαι ωραιος αν απαιτησες αυτα που ζητησες και τους σιχτιρισες στο τελος.... :rockon:
το σαββατο εκανα τη διαπραγματευση με τη Βιργινια... :headbang:
βεβαια την παρασκευη εκανα νταραβερι με τη Βικτωρια και απο αλλο κινητο μου... :dancing:
απο το στυλ των απαντησεων που μου εστειλαν καταλαβα οτι ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο... :rockon:

αυτο που με μπερδεψε λιγο ηταν οτι οταν ρωτησα τη Βιργινια αν οι φωτο ειναι αληθινες μου ειπε
οτι ειναι 100% αληθινες... :think: και οτι θα μπορουσα να το διαπιστωσω οταν πηγαινα στο δωματιο... :think

αρα δε ξερω ποια μου απαντουσε αλλα ξερω οτι ηταν το ιδιο προσωπο και στα 2 τηλεφωνα ...  :boobies:

εγω εξεφρασα απλα  απορια πως και πηρε εκπτωση και μαζι προσφορα 2 σε 1 ο νεος τοσο ευκολα
ενω εμενα μου το παιξε 'μαγκα μου το μαγαζι ειναι κεντρικο και δε κανει παζαρια'... :helpplea:

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
απο το στυλ των απαντησεων που μου εστειλαν καταλαβα οτι ειναι το ιδιο και το αυτο προσωπο... :rockon:  
Αυτο ρωτησα...οκ

εγω εξεφρασα απλα  απορια πως και πηρε εκπτωση και μαζι προσφορα 2 σε 1 ο νεος τοσο ευκολα
Εμ...ευλογη απορια!

υγ...Το "Σαμιώτης" γραφτηκε απο κεκτημένη...μπερδρεψα τους Αρχαιους..!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Σιγα ρε Προεδρα μην δεν τους σιχτιριζε !!
Και πολυ ασχοληθηκε !!!
Το δε τελευταιο sms ηταν λαθος γιατι τους ανεβασε και ενα σκαλοπατι πιο πανω !!!
Αν θελουν αυτοι να σου στειλουν το τελευταιο sms απο την στιγμη που τους εστειλες δεν ξαναστελνεις !!
Δασκαλε, δεν εφυγες διακοπες?
ή μας γραφεις απο κανα πλεούμενο?

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
:offtopic:
:
Σαμιώτης ήταν ο Πυθαγόρας!
Ο Θαλής Μιλήσιος!!!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όπα μας ήρθε η Στελλιτσα και έχει και κουλουράκι με 100Ε  :grin:που όμως δεν της πολυαρέσει  :booty:
αν δεν κανετε τα μπάνια σας ορματε... :grin: :grin: :grin:

έχει βάλει ο προεδρος αρκετες φωτος  οπότε ξέρετε τι ψωνίζετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κριτικουλες για να αποφασίσετε

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μπανάκιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
μάλλον θα πρεπει να γράψει εδω ό φίλος για να μας ανοιξει τα ματια  :o

....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom