GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
να μη λες....ειδες τι καλος που ειμαι...?Κι εγώ μαζί σου είμαι, αλλά ψάχνω ακόμα να βρω το πλήκτρο εκείνο που κλείνει τις παρενθέσεις!
Να το κουμπι που ψαχνεις....:
να μη λες....ειδες τι καλος που ειμαι...?Κι εγώ μαζί σου είμαι, αλλά ψάχνω ακόμα να βρω το πλήκτρο εκείνο που κλείνει τις παρενθέσεις!
να μη λες....ειδες τι καλος που ειμαι...?
Να το κουμπι που ψαχνεις....:
εγω για πιο καλο το ειπα...οι αγκυλες ειναι πιο περιεκτικες απο τις παρενθεσεις, πιο μεγαλες...κι ετσι, αν εκλεινες αγκυλη, θα ξεκοβες απο πιο πολλα αμαρτηματα....Μόνο που το πλήκτρο αυτό που μου δείχνεις είναι για να κλείσεις τις αγκύλες, όχι τις παρενθέσεις, που είναι το Shift & 0 ταυτόχρονα ;)
εγω για πιο καλο το ειπα...οι αγκυλες ειναι πιο περιεκτικες απο τις παρενθεσεις, πιο μεγαλες...κι ετσι, αν εκλεινες αγκυλη, θα ξεκοβες απο πιο πολλα αμαρτηματα....
Ζανέτα = Μόνικα = Χάλια μαύραπροφανως την Λαουρα-ΛΤ θα εννοει
τι αλλο θα ακουσουμε? Λιρα=Λαουρα? ουτε καν μοιαζουν...
Μπραβο παιχτη για το ινφο
ρε σεις? κανεις δεν πηγε στην Ζανετα?
Mήπως θα παντρευτεί να νοικοκηρευτεί????/??? χεχεχχεχεχεχεχ Ισως τώρα που θα βγώ και πάλι στην ελεύθερη αγορά εγώ φοβήθηκε!!!!!!Δασκαλε,
τι εννοεις με το We are closed???
το fuck off το καταλαβα...
Kαλως τον! Δεν έβρισκες την πόρτα άκουσα...αληθεύει;
δλδ για να καταλαβω....Ζανέτα = Μόνικα = Χάλια μαύρα
Σ' έπιασε πόρτα για το χειμώνα μού 'πε...δλδ?
μια χαρα πορτα βρηκα και μια χαρα τα πηγαμε με την φιλη σου...Με πηγε πολυ...δε σου 'πε?
Σ' έπιασε πόρτα για το χειμώνα μού 'πε...
Κανόνισε να πάμε για μπίρες... Δε μπορεί να επικοινωνούμε μέσω τάνας!
Την πόρτα για να φύγεις εννοούσα, μιλφάκια!δλδ?
μια χαρα πορτα βρηκα και μια χαρα τα πηγαμε με την φιλη σου...Με πηγε πολυ...δε σου 'πε?
Την πόρτα για να φύγεις εννοούσα, μιλφάκια!
εμμμ...οσο να'ναι!!!!...κουλουροφάγε milfακια θες να πεις
...εδω μεσα, καλυτερα να σου βγει το ματι...!!!...κουλουροφάγε milfακια θες να πεις