Τους "χαιρόμαστε"...Έχετε αρκετα φασιστοειδή ανθρωπάκια εκεί επάνω!!!!!
Και το χειρότερο είναι ότι έχουν μπει στα σώματα ασφαλείας!!!!!
Εντάξει να τις συλλάβουν...αλλά αυτοί είναι και ΣΑΔΙΣΤΕΣ μαζί!!!!
Το έχουν αποδείξει πάμπολλες φορές!!!
Να τους χαίρεστε......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Τίποτα δεν έπαθε, μας "αγαπάει" και θά 'ναι κοντά μας πολύ σύντομα!ναι...ειδαμε η Εβιτα τι επαθε...και ειχα και ραντεβου κι εμεινα παξιμαδι!!!
Καλησπέρα, δε διαβάζω να σας έλειψα και πολύ!
Τα καλά νέα με πρόλαβαν πάντως! Κυττάξτε να τις τρομάξετε πάλι με στρουμφο-ιστορίες! Πλύση εγκεφάλου της έκανα της βιεννέζας για νά ΄ρθει να μας...γδάρει!
Κόψτε τα χουβαρδαλίκια...
ναι βρε! βγάλε την σκουφια σου και βάρα μας!
Κόψτε τα χουβαρδαλίκια...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Kαλώς τον Αλεξ!ναι βρε! βγάλε την σκουφια σου και βάρα μας!
Να το πω για σένα -μπορεί & να γνωρίζεστε ήδη- να διαβάσουν όλοι
Η Ρωμαία παρακαλεί να ενδιαφερθείτε υποχρεωτικά με mail, γιατί παίζει σύστημα ασφαλείας "Εμιλυ"!
Κανονίστε τώρα να με βγάλετε Ντ...ή σαν τους δίπλα! Κριτική δεν έβαλα & μάλλον θα τις κόψω αλλά είναι ΤΟΟΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ!!!
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Γι αυτό αλλάξαμε στρατόπεδο εδώ και καιρό άλεξ
Την καλησπέρα μου σε όλους βόρειους και νότιους
Την καλησπέρα μου σε όλους βόρειους και νότιους
καλύτρο από της Giselle? μεγάλο διλημα έχω τωρα!
Kαλώς τον Αλεξ!
Να το πω για σένα -μπορεί & να γνωρίζεστε ήδη- να διαβάσουν όλοι
Η Ρωμαία παρακαλεί να ενδιαφερθείτε υποχρεωτικά με mail, γιατί παίζει σύστημα ασφαλείας "Εμιλυ"!
Κανονίστε τώρα να με βγάλετε Ντ...ή σαν τους δίπλα! Κριτική δεν έβαλα & μάλλον θα τις κόψω αλλά είναι ΤΟΟΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ!!!
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δε μπορώ να σου απαντήσω -έτσι κι αλλιώς η γνώμη μου θά 'τανε- γιατί δοκίμασα σε διαφορετικές συνθήκες και της Ζιζί άπαξ!καλύτερο από της Giselle? μεγάλο διλημα έχω τωρα!
Οnce is never λέω συχνά...
GFE
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 0
- Πόντοι
- 2.007
Η Ρωμαία παρακαλεί να ενδιαφερθείτε υποχρεωτικά με mail
thanks man...
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Δε βαριέσαι...Με το αζημίωτο το κάνω! Οπως πάντα...thanks man...
el_lobo_loco
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ναι αλλα ο άλλος σε παρεξήγησε! και την είπε την μαλακία...ελπίζω να ξεκαθάρισε η κατάσταση
Δε βαριέσαι...Με το αζημίωτο το κάνω! Οπως πάντα...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Καλησπέρα καρντασια!!
Εσεις συνεχίστε να λέτε ότι λέτε λίγο παραπάνω, εγώ γράφω για να σας την πω λίγο (πλάκα κάνω..).
Μόλις γύρισα από Βερολίνο, όπου πηγα για δουλειά, πήγα και στο γνωστό "ΑΡΤΕΜΙΣ". Είσοδος 80 ευρώ και συμπεριλαμβάνει: Σαουνα, χαμάμ, πισίνα, όσο θέλεις φαγητό και μη αλκοολούχα ποτά, σινεμα, πετσέτες και μπουρνούζι. ΤΑ ΜΩΡΑ, καμια τριανταριά, απίστευτες γυναίκες, απίστευτης ομορφιάς για τα δεδομένα της πόλης μας, κυκλοφορούσαν ελευθερες και γυμνές παντού σε τρεις ορόφους , κόστιζαν 60 ευρώ η μισή ώρα. Πήρα δύο και πλήρωσα συνολικά 200 ευρώ για τη βραδιά μου. Χόρτασαν τα μάτια μου και ο βοας μου!! Αν είχα παρέα θα καθόμουν μέχρι το πρωί εκεί, αλλά ήμουν μόνος. Αντε τώρα δώσε εδώ 250 για την κάθε πατσουρα που στέλνουν στην πόλη μας... (παρακαλώ μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση, είναι πολύ μακριά για να το μάθουν και να μου δώσουν πουρμπουάρ!!).
Εσεις συνεχίστε να λέτε ότι λέτε λίγο παραπάνω, εγώ γράφω για να σας την πω λίγο (πλάκα κάνω..).
Μόλις γύρισα από Βερολίνο, όπου πηγα για δουλειά, πήγα και στο γνωστό "ΑΡΤΕΜΙΣ". Είσοδος 80 ευρώ και συμπεριλαμβάνει: Σαουνα, χαμάμ, πισίνα, όσο θέλεις φαγητό και μη αλκοολούχα ποτά, σινεμα, πετσέτες και μπουρνούζι. ΤΑ ΜΩΡΑ, καμια τριανταριά, απίστευτες γυναίκες, απίστευτης ομορφιάς για τα δεδομένα της πόλης μας, κυκλοφορούσαν ελευθερες και γυμνές παντού σε τρεις ορόφους , κόστιζαν 60 ευρώ η μισή ώρα. Πήρα δύο και πλήρωσα συνολικά 200 ευρώ για τη βραδιά μου. Χόρτασαν τα μάτια μου και ο βοας μου!! Αν είχα παρέα θα καθόμουν μέχρι το πρωί εκεί, αλλά ήμουν μόνος. Αντε τώρα δώσε εδώ 250 για την κάθε πατσουρα που στέλνουν στην πόλη μας... (παρακαλώ μη θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση, είναι πολύ μακριά για να το μάθουν και να μου δώσουν πουρμπουάρ!!).
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Xαίρω πολύ! Δλδ ξέρεις εσύ να πλησιάζουμε τη Γερμανία σε τίποτ' άλλο; Κάτι μας είπες τώρα...
Καλησπέρα καρντασια!!
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Aπλη παρατηρηση !!!καλύτρο από της Giselle? μεγάλο διλημα έχω τωρα!
Η Ρωμαια ζει για το κουλουρι ενω η ψηλη δεν το πολυγουσταρει και το αποφευγη !!
Κατα τα αλλα η ψηλη ειναι 2 κλασεις πιο πανω !!
Αυτα τα ολιγα !!! ;)
wings
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 60
- Like
- 43
- Πόντοι
- 316
Oχι ότι χρειάζεται να το πω κι εγώ αλλά είναι έτσι ακριβώς!Aπλη παρατηρηση !!!
Αυτα τα ολιγα !!! ;)
το ξέρω προεδρε!αλλά για να προχωρά η συζήτηση! αν θυμάσαι με δάγκωσε η ψηλη για το κουλουρι!
Aπλη παρατηρηση !!!
Αυτα τα ολιγα !!! ;)
Geopa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 34
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1.666
Τα ήθελε....ο κώλο σου!!!!το ξέρω προεδρε!αλλά για να προχωρά η συζήτηση! αν θυμάσαι με δάγκωσε η ψηλη για το κουλουρι!
Μόλις έρθει επάνω να της τα πεις!!!!! ;)
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Tα εφαγε τα γκομενακια της Αντζελικας ο Λιθουανος και σας ερχονται !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K