You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
City Tours in Thessaloniki
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amanaman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 4M
-
- Ετικέτες
- bou classics θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.051
- Πόντοι
- 5.646
Καλό παράδεισο στον Sith!Φίλε καλό ταξίδι....
Μεγάλη η απώλεια σου για όλους
Και τέλος για εμάς.....
Θα μας/μου λείψεις........
Ποιος ; Τι έγινε ;
Έφυγε ο sithlord
JACK SPARTALOW
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 73
- Like
- 4.191
- Πόντοι
- 11.381
Καλό παράδεισο στον αγαπητό Σιθ Απίστευτο μου φαίνεται, αν κ δεν τον ήξερα προσωπικά, παρά μόνο από εδώ μέσα !!!
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
Παιδιά για την πάμελα του G.E του άλλου γραφειου της πολης ξερει κανεις τιποτα;;Γιατι δεν βρηκα καρτελα της..... Οτι προλάβουμε γιατί μας κόβω για lockdown πάλι.
Έγραψε καλά λόγια ο συνοδοιπόρος Kavalaris, οπότε μάλον έχει καλό service. Παρά ταυτα αν βλέπω ηλικία 30 στο news (συνήθως κρύβουν αρκετά), με κρατάει πίσω ...
Weruloa
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 1.429
- Πόντοι
- 2.391
Οντως η ηλικια ειναι ενα θεμαΠαιδιά για την πάμελα του G.E του άλλου γραφειου της πολης ξερει κανεις τιποτα;;Γιατι δεν βρηκα καρτελα της..... Οτι προλάβουμε γιατί μας κόβω για lockdown πάλι.
Έγραψε καλά λόγια ο συνοδοιπόρος Kavalaris, οπότε μάλον έχει καλό service. Παρά ταυτα αν βλέπω ηλικία 30 στο news (συνήθως κρύβουν αρκετά), με κρατάει πίσω ...
Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.261
- Πόντοι
- 6.817
ωω ρε παιδια τωρα διαβασα για τον Sith, στεναχωρεθηκα τωρα.... Ας αναπαυθει η ψυχη του... ζωη στους δικους του ανθρωπους. Ποσο χρονων ηταν;
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
Οντως η ηλικια ειναι ενα θεμαΠαιδιά για την πάμελα του G.E του άλλου γραφειου της πολης ξερει κανεις τιποτα;;Γιατι δεν βρηκα καρτελα της..... Οτι προλάβουμε γιατί μας κόβω για lockdown πάλι.
Θα μπορούσες να ρισκάρεις εδώ αν σε τρώει πάντως ! (εγώ ίσως την έκανα την κίνηση)
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
ωω ρε παιδια τωρα διαβασα για τον Sith, στεναχωρεθηκα τωρα.... Ας αναπαυθει η ψυχη του... ζωη στους δικους του ανθρωπους. Ποσο χρονων ηταν;
Εύχομαι να έφυγε πλήρης ημερών και εμπειριών ... Συλληπητήρια σε όσους τον γνώριζαν ...
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
Θα μπορούσες να ρισκάρεις εδώ αν σε τρώει πάντως ! (εγώ ίσως την έκανα την κίνηση)
ωρες ωρες με βγαζετε απο τα ρουχα μου γι αυτο και σταμάτησα δινω σημασία στα γραφόμενα εδω μεσα!!!
είναι δυνατον να πιστευει κάποιος ότι οι φωτος της Milena είναι πραγματικες?? οτι θα πάει και θα συναντησει αυτήν?!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ
προφανως οι φωτος είναι άλλης κάποιου μοντέλου. προκειΤαι για γραφειο απο Ουκρανία που με διαφορα ουκρανικα τηλεφωνα και εντελως ψευτικες φωτο από μοντέλα φέρνει εδω και κανα μηνα τουριστριες στην πολη και στην Ελλάδα όπως εκεινη την Melissa που εγραψα οτι πηγα γιατι δηθεν μου στειλαν μηνυμα με πραγματικες της φωτος αλλα τελικά ηταν άλλη
αρα δεν μπορεις να ξέρεις ποια θα συναντησεις! φυσικα μπορει να ειναι καμια ομορφούλα αλλα εγω προσωπικα δεν δινω λεφτα σε απατεώνες που μας θεωρουν μαλακες
kostikos70
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 357
- Πόντοι
- 281
την ειχα παρει παλότερα πουχε ερθει με άλλο γραφειο νομιζωΠαιδιά για την πάμελα του G.E του άλλου γραφειου της πολης ξερει κανεις τιποτα;;Γιατι δεν βρηκα καρτελα της..... Οτι προλάβουμε γιατί μας κόβω για lockdown πάλι.
προκειται για 40αρα εντελως σπασμένη και χαλια προσωπο. με τεραστιο κεφάλι. σκυλομετιανιωσα που την κρατησα λογω ξενερωματος απο εμφανιση
επίσης κανει μπαμ απο τις φωτος οτι εχουν κολλήσει το κεφάλι της σε άλλο σωμα!!!
πρωτη φορα που διαπιστώνω ότι ο εγκυρος Kavalaris γράφει τετοια πατάτα και μάλιστα την αποκαλεί "μωρό"
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Εμενα το παμελακι με εβγαλε απιστευτα γουστα,πιπα στο μπαλκονι για σεμιναριο κ γενικα ηταν αψογη σε ολα.Περι ορεξεως κολοκυθοπιτα φιλε κοστικο!!!
Ξερει κανεις τιποτα για
??? Αξιζει??? πηγε κανενας?
mancunian1986
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 44
- Like
- 5.087
- Πόντοι
- 9.591
Ξερει κανεις τιποτα για??? Αξιζει??? πηγε κανενας?
foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
ωρες ωρες με βγαζετε απο τα ρουχα μου γι αυτο και σταμάτησα δινω σημασία στα γραφόμενα εδω μεσα!!!
είναι δυνατον να πιστευει κάποιος ότι οι φωτος της Milena είναι πραγματικες?? οτι θα πάει και θα συναντησει αυτήν?!!!! ΗΜΑΡΤΟΝ
προφανως οι φωτος είναι άλλης κάποιου μοντέλου. προκειΤαι για γραφειο απο Ουκρανία που με διαφορα ουκρανικα τηλεφωνα και εντελως ψευτικες φωτο από μοντέλα φέρνει εδω και κανα μηνα τουριστριες στην πολη και στην Ελλάδα όπως εκεινη την Melissa που εγραψα οτι πηγα γιατι δηθεν μου στειλαν μηνυμα με πραγματικες της φωτος αλλα τελικά ηταν άλλη
αρα δεν μπορεις να ξέρεις ποια θα συναντησεις! φυσικα μπορει να ειναι καμια ομορφούλα αλλα εγω προσωπικα δεν δινω λεφτα σε απατεώνες που μας θεωρουν μαλακες
Γνωστό το γραφείο, και δεν φέρνει μόνο κανά μήνα. Τουλάχιστον και πέρυσι καλοκαίρι έφερνε κορίτσια. Συχνά ψεύτικες φωτογραφίες (οχι πάντα). Έχω φάει πατάτα, εχω πάει και εχω φύγει, αλλα και εχω περάσει πολύ καλά, για αυτό και γράφω στο φίλο Weruloa "ρισκάρεις εδώ αν σε τρώει πάντως". Απο τις μεγαλοκοπέλες και φαγανές που ερχονται τελευταία ΙΣΩΣ βγεί κάτι.
Φιλικά !
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 2K