ARKOUDITSOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 11
- Πόντοι
- 0
Είναι ζωάκι η μου φαίνεται ;Εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι θέλει και 100€!
Είναι ζωάκι η μου φαίνεται ;Εγώ αδυνατώ να πιστέψω ότι θέλει και 100€!
Αα και κάτι άλλο που με καίει, αν θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με μια πουτανα που πηδηξα πριν 2 εβδομάδες έσπασε το προφυλακτικό και το κάναμε ελεύθερα βέβαια καλύτερη αίσθηση αλλά σκέφτομαι μη κόλλησα τίποτα. Λέτε να κάνω καμιά εξέταση;
εμένα 160 μου είπε η απάτη... Αλλά κάτι με τράβηξε πίσω και δεν...οπότε μαυροΠροσοχή σε όποιον τσιμπήσει
Φόλα αλερτ!
Δεν κάνει ακαπωτο τσιμπούκι και δεν φιλάει,κατά τ'αλλα αφήνει κατόπιν συμφωνίας cif
Επιπλέον ζητάει 170
Ποιός ξέρει από ποιό μπουρδελάκι το έσκασε μαζί με μια φίλη της που την προτείνει κι αυτή,είτε για ντούο είτε μόνη της...
Δεν δέχτηκε, η καποτα έσπασε και απλώς συνεχίσαμε δεν μου είπε κάτιΟτι δέχτηκε παντος καποια να τι κανει χωρις για καλυυερη αισθηση μου φαινεται πιο μεγαλο ψεμα και απο του αλεξη του τσιπρα χωρις να θελω να ξεκινήσω καποια αντιπαραθεση
Παιδιά για αυτόν τον κοριτσαρο έχεις κανείς άποψη;
καλά.εσυ δεν είπες θα κανεις διάλλειμα για κανένα μηνα;Παιδιά για αυτόν τον κοριτσαρο έχεις κανείς άποψη;
Αυτή έχει ίδιο νούμερο με αυτήν που ρώτησα δύο ποστ πιο πάνω.. Είναι fake δηλαδή;Σας ειχα προειδοποιηση κ ποιο παλια.Μεγαλη απατη τσαμπα τρεξιμο μαγκες!!!Νικος3!!!
Εντάξει αν γνωρίζεις κάτι συγκεκριμένο δεν είναι κακό να μας πεις.. Αν δεν γνωρίζεις τίποτα όπως εμείς τότε πάω πάσοΠηγαινε κ θα δεις φιλε,Τα πολλα λογια ξερεις......
Αυτή έχει ίδιο νούμερο με αυτήν που ρώτησα δύο ποστ πιο πάνω.. Είναι fake δηλαδή;
Έστειλα στο WhatsApp μήνυμα το απόγευμα και μου έστειλε κάτι selfies.. Χοντρό δούλεμαΤο έχουμε ξαναπεί,το νούμερο αυτό ......835 βάζει πάντα φέικ φωτογραφία.
Έχει καιρό που έρχονται στη πόλη μας, φαίνεται μας πήραν χαμπάρι ότι κάνουμε κρά και μας δουλεύουν ψιλό γαζί
Δε κόβεται εύκολα, είναι ναρκωτικόκαλά.εσυ δεν είπες θα κανεις διάλλειμα για κανένα μηνα;
Μην το ψάχνεις.Έστειλα στο WhatsApp μήνυμα το απόγευμα και μου έστειλε κάτι selfies.. Χοντρό δούλεμα