Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Προσυπογράφω!
Που εισαι κρυμενος εσυ ρε ρεμαλι ???
Προσυπογράφω!
Αν μπορούσες να μου πεις και γνώμη γι αυτήνδεν τις εχει αλλαξει 4 η 5 χρονια αλλα αυτη ειναι η κοπελλα και σιγουρα δεν ειναι 26 ,,35 θα ελεγα
Αν μπορούσες να μου πεις και γνώμη γι αυτήν
Από εμπειρία σου φαίνεται ψεύτικη;ΔΞ/ΔΑ
δεν ξερω δεν απαντω
Από εμπειρία σου φαίνεται ψεύτικη;
Πανταχού παρών είσαι ρε ατιμε.. Ευχαριστώ πολύ γιατί σκέφτομαι να την τιμήσω αύριο.. Θα σας πω εντυπώσεις
Διαχρονική αξία φιλε ...
Απ τα top 10
Ο ενας λεει τοπ10 ο αλλος λεει οτι ειναι μια απλυτη γιαγια. Τελικα τι απο τα 2 παιζει?
Ο ενας λεει τοπ10 ο αλλος λεει οτι ειναι μια απλυτη γιαγια. Τελικα τι απο τα 2 παιζει?
πολυ δυνατο κομματι αλλα πανω απο 35 και με χαλανε τα ταττοο εχω εγω προβλημαΤι είναι τούτο ρε παιδιά; Με τέτοια μάτια πραγματικά και μόνο που θα σε... φιφώνει, θα τελειώνεις...
Έχουμε πουθενά κριτικές;;;
οχι τετοιο θεμα δεν παιζειΠαιδιά αν φέρεις κάποια από αυτές που λέμε σπίτι σου μπορεί να έχεις πρόβλημα με νταβαδες;
Μπορείς να διαβάσεις τις κριτικές και να βγάλεις άκρη μόνος σου..
Η ηλικία που αναγράφει στο προφίλ της ΔΕΝ είναι η πραγματική!!!
Olia είναι μια!Πείτε ρε για Olya να βασιστώ στις κριτικές από τη γείτονα??
δύναμη πρέπει να είναι όπως γράφουν οι περισσότεροι.Δεν τη βρήκα...Αν και λόγω φόρτου εργασίας δεν ψαχτηκα σωστά.Την επόμενη φορά που θα έρθω συμπρωτεύουσα....Olia είναι μια!
σατανααααααααOlia είναι μια!
Το πήρα χθες το μωρό σε δικό μου χώρο. Συνεννόηση εύκολη με το γραφείο. Έφτασε την περίμενα στην πόρτα ήταν ακριβώς όπως τις φωτογραφίες πολύ όμορφη κοπέλα γύρω στο 1.70.Αρχισε με πιπα, καλή χωρίς δόντι αλλά όχι τόσο βαθιά μετά την πήγα στη κρεβατοκαμαρα κάναμε 3 στάσεις ώσπου στα 4 όταν έβγαλα τη καποτα την έπαιξα λίγο και την έχυσα στη κωλαρα της που ήταν πολύ σφιχτη παρεμπιπτόντως. Έχυσα μάγκες μετά από 40 λεπτά συνεχόμενο γαμησι (ποτέ δεν τελειώνω πιο γρήγορα), έκανε ντουζακι και στον υπόλοιπο χρόνο πήρε πιπα με ιδιαίτερη μαεστρια που κοντεψα να τελειώσω 2η φορά (μάλλον το καλό το κρατούσε για το τέλος). Γενικά δεν ήταν κάτι το απίστευτο, αλλά ούτε και τσάμπα χρήματα.Πανταχού παρών είσαι ρε ατιμε.. Ευχαριστώ πολύ γιατί σκέφτομαι να την τιμήσω αύριο.. Θα σας πω εντυπώσεις
πολυ δυνατο κομματι αλλα πανω απο 35 και με χαλανε τα ταττοο εχω εγω προβλημα