iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Λες να είναι πιο όμορφη από κοντά;Ναι ήρθε εδώ να για 160, είπε να μας κάνει ένα δώρο για τις γιορτές
Λες να είναι πιο όμορφη από κοντά;Ναι ήρθε εδώ να για 160, είπε να μας κάνει ένα δώρο για τις γιορτές
Πρέπει να δούμε τις σελφι αυτέςτο επιβεβαίωσα πριν λιγο..Μου έστειλε selfie στις οποίες είναι άλλη κοπέλα..
εννοείται πως όχι απλά ήθελα να δω αν είναι ωραία..Δεν πιστεύω έστω και για μία στιγμή να ελπισες ότι θα ήταν το κορίτσι των φωτό
δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τις ανεβάσω...αν αφήσει ό Αντισθένης ευχαρίστως...ας ενημέρωσειΠρέπει να δούμε τις σελφι αυτές
Με πρόσωπο δεν επιτρέπεται φίλε, υπάρχουν όμως και τα πμ ;)δεν ξέρω αν επιτρέπεται να τις ανεβάσω...αν αφήσει ό Αντισθένης ευχαρίστως...ας ενημέρωσει
όχι δεν είναι...Λες να είναι πιο όμορφη από κοντά;
Καλά, αυτό θα ήταν δύσκολο, το θέμα είναι αν είναι μέσα στα όρια του αποδεκτού σε σχέση με όσα ζητάει...όχι δεν είναι...
στα 160 και με υπηρεσίες όπως οι υπόλοιπες αποδεκτό είναι...Τώρα τι ψάρια πιάνει στο κρεββάτι αι ντοντ νοουυυυΚαλά, αυτό θα ήταν δύσκολο, το θέμα είναι αν είναι μέσα στα όρια του αποδεκτού σε σχέση με όσα ζητάει...
Αυτό θα φανεί στο χειροκρότημα ;)στα 160 και με υπηρεσίες όπως οι υπόλοιπες αποδεκτό είναι...Τώρα τι ψάρια πιάνει στο κρεββάτι αι ντοντ νοουυυυ
αν ενιωθες και λιγο και μας ελεγες και για ποια λες..τελικά ι ίδια κοπέλα των φοτο είναι... μια χαρα
μαλλον μιλας για αυτην που ανεβασα...3 εκδοχες υπαρχουν...η εισαι νταβας και ανορθογραφος νταβας...η προμοτορας ,η αληθεια τυπε χρειαζεσαι οφθαλμιατρο..την κοπελα την ειδα και στις φωτο και μετεπειτα απο κοντα...η κοπελα ειναι αλλη..με 74 μυνηματα δεν σε πιστευει ουτε ο γιατρος που σε ξεγεννησε...επισης επειδη σε μυνηματα χθεσινα εγραφες ελληνικα απταιστα ,μου στελνεις grkengl σε pm και σημερα τα ελληνικα σου ειναι απο τα σκοπια...αποφασιστε λιγο εκει ποιος απο τους 3 θα γραφει...εκτιθεστε!!τελικά ι ίδια κοπέλα των φοτο είναι... μια χαρα
να περιμένεις μέχρι τα φώτα...Μετά θα δεις να έρχονται καμία 15αρια ακόμα...Τότε θα έχεις καλύτερες επιλογεςΚαλησπερα στην παρεα! Αποφασισα νανκανω ενα δωρο στον ευατο μου πριν αλλαξει ο χρονος! Εχετε να προτεινεται τιποτα; Την Εβα σκεφτομουν απο το κλαμπ αλλα εφυγε..
Διάλεξε εσύ ποιά θέλεις, να πάει κάποιος από εμάς να της τραβήξουμε να ξεχειλώσουν να πας εσύ μετά.καλησπερα....μια ερωτηση...καποια με μεγαλα μουνοχειλα?