Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Alexpap047

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
299
Πόντοι
280
Ανέβηκε κριτική για Ντάσα

geogpap

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Like
2
Πόντοι
0

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
ρε παιδες, αυτο το τρελο βυζουμπαλο δεν το πηρε κανεις???

Δες εδώ:

Μόλις γύρισα από
Λοιπόν :

Η κοπέλα λέει ότι είναι 23. Οι φωτογραφίες είναι δικές της, απλά ούτε στα 23 της θα ήταν έτσι. Ίσως στα 20 της. Τώρα πρέπει να είναι περίπου 30 και ο χρόνος είναι αμείλικτος.

Δεν λέω σε καμία περίπτωση  ότι η κοπέλα είναι άσχημη ή ότι έχει κακό σώμα, απλά μην περιμένετε να δείτε το κορίτσι των φωτογραφιών.

Είναι ψηλή, κάτι λιγότερο από 1,80, το στήθος της μεγάλο αλλά πεσμένο, στην περιοχή των γοφών είναι αρκετά ανοιχτή, τα πόδια της δεν είναι τόσο καλλίγραμμα όπως στις φωτογραφίες και ο κώλος δεν είναι πια νεανικός.

Μυρίζει όμορφα, έχει καλή γεύση και φυλάει όμορφα με γλώσσα χωρίς πρόβλημα. Θα έλεγα ότι αυτό που μου άρεσε περισσότερο σε αυτή είναι το φιλί της.

Στοματικό μέτριο. Στο sex θα έλεγα πάνω του μετρίου. Συμμετέχει ενεργά και ενισχύει την προσπάθεια. Δάκτυλο κανονικά μπροστά, όχι πίσω. Στο τέλος cim άνετα χωρίς να δυσανασχετήσει και χωρίς να το χρεώνει έξτρα.

Γενικά θα έλεγα, Πρόσωπο 8, Σώμα 7, Sex 8, Στοματικό 6, Φιλί 9.

Εάν δεν με χαλούσε το ποσοστό Photoshop των φωτογραφιών θα μπορούσα να την ξαναδώ, απλά η απόσταση από τις φωτογραφίες με χάλασε τόσο, που δεν θα το ξανά επιχειρούσα, παρόλο που η κοπέλα δεν είναι άσχημη.

Ελπίζω να βοήθησα…..

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Φαίνεται από μακριά το φεικ...
Ρε που καταντήσαμε,να βλέπουμε ωραία κοπέλα και να λέμε φεικ είναι  :headbang:
Πλάκα πλάκα οι ωραίες δεν έχουν δουλειά γιατί κανείς δεν πιστεύει ότι είναι αληθινές :headbang:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
μα με την ιδια περιγραφη "Μικρό, γοητευτικό και πολύ κακό κορίτσι σας περιμένει να σας επισκεφθούμε ...) Τα υπόλοιπα που περνάτε μαζί μου θα είναι αξέχαστα και συναρπαστικά!" εχει ανεβασει και αλλη...

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Τελικά ενέδωσα στους βύζους και έκλεισα με τη Sofia. Τρομάρα μου.
Δε θα κουράσω αγαπητοί συναγωνιστές. Αξίζει ΜΟΝΟ για το βυζί, το οποίο είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ με πολύ ωραία υφή κι αρκετά στητό για το μέγεθός του. ΔΕ φιλάει με γλώσσα (δεν ανοίγει καν το στόμα), ΔΕΝ κάνει deepthroat και η απόφαση για αποχώρηση λήφθηκε μετά από ένα υπέροχο, οφείλω να ομολογήσω, ισπανικό, που ανασηκώθηκα να σημαδέψω το πρόσωπό της και μπήκε το χέρι μπροστά στο πρόσωπο σε χρόνο dt, χαρίζοντάς μου μία από τις μεγαλύτερες ξενέρες ever.
Στα συν η άψογη συμπεριφορά του πρακτορείου, που αναγνώρισε την αγανάκτησή μου κι έτσι ενώ είχα κλείσει για μία ώρα συν πρωκτικό και cim, ενημέρωσε τη Sofia να μου επιστρέψει τη διαφορά κι αποχώρησα απογοητευμένος, με την Sofia έκπληκτη αλλά παρ' όλα αυτά να μου ζητάει ευγενικά συγνώμη.
Θα ανεβάσω σύντομα αναλυτική κριτική, καθώς απ' ότι είδα οι διαχειριστές έχουν ανεβάσει ήδη σελίδα για εκείνη.
Καλό ΣΚ σε όλους.

ακομα περιμενουμε κριτικη

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom