Ούτε κρύο, ούτε ζέστη με τις "αδερφές". Τσουπωτές και οι δύο, δε μου αρνήθηκαν τίποτε απ' όσα τις ζήτησα στο λεσβιακό παιχνίδι (πήγα κουβαλώντας ένα ζωνάτο και έναν διπλό δοντητή), αλλά έμεινα με την εντύπωση πως ό,τι έκαναν ήταν μάλλον διεκπεραιωτικό. Με λίγα λόγια δε με εντυπωσίασαν οι λεσβιακές τους επιδόσεις.
Από εκεί και πέρα έφαγα απαγορευτικό για δάχτυλα, στο φιλί δίσταζαν να βάλουν γλώσσα και η πίπα ήταν αρκετά ρηχή και με αρκετό χέρι και από τις δύο.
Η Anna (ξανθιά) το μιλάει το αγγλικό αρκετά καλά και είναι και αυτή που μεταφράζει για να γίνει κατανοητό το παιχνίδι και από την Bella (μελαχρινή). Η Άννα μου φάνηκε λίγο πιο "κρύα", ενώ η Bella όταν καρφώθηκα μέσα της στην κυριολεξία δε με άφηνε να βγω, οπότε και αποδείχθηκε πιο παθιάρα.
Σε γενικές γραμμές δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά μάλλον δε θα ξαναδοκίμαζα. Είναι και αυτές οι γαμημένες οι προσδοκίες που όταν διαψεύδονται σε ρίχνουν λίγο, αλλά όπως και να έχει οι κυρίες ήταν επαγγελματίες.
Πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω αναλυτική κριτική αν δημιουργηθεί το σχετικό link, ή να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία συναγωνιστών με pm, για να μην κουράζουμε άδικα και τους υπόλοιπους που πιθανά να μην ενδιαφέρονται.
Τα σέβη μου αγαπητοί συναγωνιστές και να περάσετε όλοι σας ένα τέλειο ΣΚ!