Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

koukoskoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
342
Πόντοι
281
Προχθές μετά από το ματσάκι με την Cristine,συναντήθηκα στην εξώπορτα του ξενοδοχείου με την  
Μου φάνηκε αρκετά γαμεύσιμη...και είχε πολύ πρόστυχο βλέμμα.
Το έχει δοκιμάσει κάποιος ή τη Δευτέρα θα γίνει καταδρομική ;

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.030
Πόντοι
456

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.655
Πόντοι
38.177
Για αύριο έχω κανονίσει συνάντηση με τις "αδερφές" (λέμε τώρα, αλλά ποτέ δε μπορεί να ξέρει κανείς).

Έχει κάποιος συναγωνιστής δοκιμάσει ήδη τις χάρες τους;

Αδερφέ πήγες Τελικά?
Αξίζουν η τζάμπα τα 300€ ???

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Πώς έκλεισες? Δεν απαντάει κανείς

Δεν εκλεισα...γι αυτο ρωταω..επειδη ηθελα να κλεισω για σημερα...απαντηση δεν πηρα ομως απο κανεναν αρα μαλλον θα ντυθω με τα ρωματα του πολεμου και θα παω...
υγ.Αυτο το ατζενσι εχει ξαναρθει στην πολη μας?

υγ2.Καποτε χρεωνανε 250ε την ωρα σε αυτη την πολη...αρα τα 300 για αδερφες και μαλιστα ωραιες(αν ισχυουν οι φωτο..(δεν ειδα κανενα να το επικυρωνει)τοτε αξιζει για ενα γουστο..και φυσικα με την προυποθεση οτι κανουν κανονονικο λεσβιακο και οχι μονο φιλακια

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.329
Πόντοι
3.820
Θα δώσω 300€ και μετά θα θέλω και αλλά 300€ Για ψυχολόγο? :think:
κράτησε τα για την Ζυρίχη....Έχουμε κατάδρομη με το καινουργιο έτος,η εσκορτσαλονικη είναι λίγη πλέον...

• Like
Αντιδράσεις: foxio

erotikos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
170
Πόντοι
0
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη με τις "αδερφές". Τσουπωτές και οι δύο, δε μου αρνήθηκαν τίποτε απ' όσα τις ζήτησα στο λεσβιακό παιχνίδι (πήγα κουβαλώντας ένα ζωνάτο και έναν διπλό δοντητή), αλλά έμεινα με την εντύπωση πως ό,τι έκαναν ήταν μάλλον διεκπεραιωτικό. Με λίγα λόγια δε με εντυπωσίασαν οι λεσβιακές τους επιδόσεις.
Από εκεί και πέρα έφαγα απαγορευτικό για δάχτυλα, στο φιλί δίσταζαν να βάλουν γλώσσα και η πίπα ήταν αρκετά ρηχή και με αρκετό χέρι και από τις δύο.
Η Anna (ξανθιά) το μιλάει το αγγλικό αρκετά καλά και είναι και αυτή που μεταφράζει για να γίνει κατανοητό το παιχνίδι και από την Bella (μελαχρινή). Η Άννα μου φάνηκε λίγο πιο "κρύα", ενώ η Bella όταν καρφώθηκα μέσα της στην κυριολεξία δε με άφηνε να βγω, οπότε και αποδείχθηκε πιο παθιάρα.
Σε γενικές γραμμές δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά μάλλον δε θα ξαναδοκίμαζα. Είναι και αυτές οι γαμημένες οι προσδοκίες που όταν διαψεύδονται σε ρίχνουν λίγο, αλλά όπως και να έχει οι κυρίες ήταν επαγγελματίες.
Πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω αναλυτική κριτική αν δημιουργηθεί το σχετικό link, ή να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία συναγωνιστών με pm, για να μην κουράζουμε άδικα και τους υπόλοιπους που πιθανά να μην ενδιαφέρονται.
Τα σέβη μου αγαπητοί συναγωνιστές και να περάσετε όλοι σας ένα τέλειο ΣΚ!

Professoras

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2018
Κριτικές
11
Like
1.034
Πόντοι
1.011
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη με τις "αδερφές". Τσουπωτές και οι δύο, δε μου αρνήθηκαν τίποτε απ' όσα τις ζήτησα στο λεσβιακό παιχνίδι (πήγα κουβαλώντας ένα ζωνάτο και έναν διπλό δοντητή), αλλά έμεινα με την εντύπωση πως ό,τι έκαναν ήταν μάλλον διεκπεραιωτικό. Με λίγα λόγια δε με εντυπωσίασαν οι λεσβιακές τους επιδόσεις.
Από εκεί και πέρα έφαγα απαγορευτικό για δάχτυλα, στο φιλί δίσταζαν να βάλουν γλώσσα και η πίπα ήταν αρκετά ρηχή και με αρκετό χέρι και από τις δύο.
Η Anna (ξανθιά) το μιλάει το αγγλικό αρκετά καλά και είναι και αυτή που μεταφράζει για να γίνει κατανοητό το παιχνίδι και από την Bella (μελαχρινή). Η Άννα μου φάνηκε λίγο πιο "κρύα", ενώ η Bella όταν καρφώθηκα μέσα της στην κυριολεξία δε με άφηνε να βγω, οπότε και αποδείχθηκε πιο παθιάρα.
Σε γενικές γραμμές δεν έκλαψα τα λεφτά μου, αλλά μάλλον δε θα ξαναδοκίμαζα. Είναι και αυτές οι γαμημένες οι προσδοκίες που όταν διαψεύδονται σε ρίχνουν λίγο, αλλά όπως και να έχει οι κυρίες ήταν επαγγελματίες.
Πολύ ευχαρίστως να ανεβάσω αναλυτική κριτική αν δημιουργηθεί το σχετικό link, ή να απαντήσω σε οποιαδήποτε απορία συναγωνιστών με pm, για να μην κουράζουμε άδικα και τους υπόλοιπους που πιθανά να μην ενδιαφέρονται.
Τα σέβη μου αγαπητοί συναγωνιστές και να περάσετε όλοι σας ένα τέλειο ΣΚ!
Εύγε για την ενημέρωση! Ζήτα από τους διαχειριστές να ανοίξουν σελίδα, μιας και οι κοπελιές τουράρουν συχνά και θα ήταν καλό να μείνουν κριτικές! :hi:

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
2.560
Απορω που βρισκουν αυτα τα σαπακια κ τα βαπτιζουν κ εσκορτ βρε παναθεμα σας!!!Πηγα προχτες για σελινα στο παραβαρδαριο χοτελι κ το μονο που σας λεω ειναι πηγαινετε να την δειτε κ θα με θυμηθητε!!! :happy:.Νικ

koukoskoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2015
Κριτικές
4
Like
342
Πόντοι
281
Απορω που βρισκουν αυτα τα σαπακια κ τα βαπτιζουν κ εσκορτ βρε παναθεμα σας!!!Πηγα προχτες για σελινα στο παραβαρδαριο χοτελι κ το μονο που σας λεω ειναι πηγαινετε να την δειτε κ θα με θυμηθητε!!! :happy:.Νικ

Έμεινες ή έφυγες τρέχοντας;

UltiMo_

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2019
Like
43
Πόντοι
0
τρομερό μωρό αυτή η σελίνα στις τωρινες φωτό της. ήμουνα έτοιμος να κάνω ταξίδι για μπουγάτσα και "γαλατόπιτα" στα μέρη σας. Γιατι μου χαλάσατε το όνειρο;;;;;;;
Να ειστε καλά ρε μάγκες. Δυστυχώς βλέπω (νέος στο σπορ) οι πιθανότητες φόλας είναι κοντά στο 90% ε;

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
2.560
Μαγκες μακρια απο χανα κ τζουλια.Μενουν μαζι στο κεντρο σε διαμερ κ τετοια φολα γκομενες ειχα χρονια να δω!!!Απο εμφανιση δεν λενε τπτ το ιδιαιτερο!!!Νικ Ευοσμος3!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom