Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

iuakoya

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
24.294
Δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει με τέτοια ποσά λέει  :2funny: :2funny: :2funny:
Της είπα, κρίμα γιατί κι εμείς δεν έχουμε συνηθίσει να πληρώνουμε τέτοια ποσά  :happy:
Πες της να το πάει αλφαβητικά. Εξηγώ:
Αγγλία που αρχίζει από Α 600
Γαλλία που αρχίζει από Γ 350 άρα
Ελλάδα που αρχίζει από Ε το πολύ 170  :rockon:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πες της να το πάει αλφαβητικά. Εξηγώ:
Αγγλία που αρχίζει από Α 600
Γαλλία που αρχίζει από Γ 350 άρα
Ελλάδα που αρχίζει από Ε το πολύ 170  :rockon:
Θα της το λεγα αλλά με απέκλεισε  :2funny: :2funny: :2funny:
Καθώς και έταιρο τραγικό γραφείο εδώ που φέρνει κομοδίνα που ζητούν 150+20 ενώ δεν αξίζουν ούτε τα 100  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Εχω την εντυπωση απο τιε φωτο οτι ειναι χοντρομπουτα.....βεβαια εμενα τα μοντελε ποδια με φτιαχνουν..αλλους οχι  :) :)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Εχω την εντυπωση απο τιε φωτο οτι ειναι χοντρομπουτα.....βεβαια εμενα τα μοντελε ποδια με φτιαχνουν..αλλους οχι  :) :)
Εγώ πήγα σε τρείς.Μπιφτεκάκια  :-
Μόνο η μία ήταν μουναρα αλλά τα φιλιά της τα κρατάει για το γάμο είπε.
Μετά με βρισανε χυδαία βέβαια κι εκεί έμαθα ότι είμαι και βρωμιάρης συν τοις άλλοις  :jerking:

Pablo1988

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαι νεο μελος και ακομα παω στα ψαχτα λιγο για τη λειτουργια του site γενικοτερα , θα επισκεφθω τη Θεσσαλονικη για λιγες μερες και κοιταζω επιλογες απο κοριτσια, εχω βρει κανα 2 site αλλα δεν ξερω αν πρεπει να τα αναφερω μπορει καποιος να μου δωσει γενικες πληροφοριες για call girl Θεσσαλονικη?

Pablo1988

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Η ακομα και καποια studio που να αξιζουν ..

Pablo1988

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2019
Like
4
Πόντοι
0
Απο λιγο που κοιταξα παντως τις σελιδες προς τα πισω πρεπει να πω με γλυτωσαν απο την απογοητευση και τις υψηλες προσδοκιες που ειχα για  καποιες που ειχα σταμπαρει και τελικα δεν αξιζουν.... :-

nickolas_a

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2012
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Υπάρχει τίποτα για Θέλω να γράψω κριτική. Κύριε antisthe μπορείτε να το κανονίσετε ?
Επίσης και αυτή αλλά δε ξέρω αν θα ξαναεμφανιστεί

αφου δεν σηκωνει ο αντισθε προφιλ για πες πως ηταν γιατι απο την μια βλεπω τις βυζαρες κ παθενω απο την αλλη τα αλλα κ το αναβαλλω

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Joker3

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
20
Πόντοι
0
αντε να ρωτησω και γω με την σειρα μου αν εκανε καποιος την αποπειρα,
η αν θα αφησουμε παλι αθηνα τα λεφτα μας
Φιλε δεν βλεπετε οπως και η περισοτερες του εν λογο γραφειου!!!Την ειδα και την εκανα με τα χιλια.Εχω φαει πολλους παπαδες απο την Τηλεφωνητρια και δεν σκοπευω να φαω κ αλλους!!!Εχει και αλλου επιλογες κ καλυτερες.Καλαμαριωτης Πανουλης!!!
warnban.gif
 κλώνος[/color[/URL]]

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Πάει καιρός που είδα γκόμενα με 80 ευρώ το μισάωρο

Ξέρουμε κάτι για την εν λόγω;

Πήγα εγώ, είναι milfaki καμιά 35 την κόβω, πολύ ωραίο κορμί για την ηλικία της.
Ο χώρος ήταν σε ένα διαμμέρισμα ανακαινισμένο πάνω απο την πλατία Ναυαρίνου,
με υποδέχτηκε με σεξυ εσώρουχα και κρασάκι και γενικά πολύ χαλαρή και gfe κατάσταση.
Έχει και διάφορα toys μαζί της και της έκανα και τον κόλο κόκκινο απο το ξύλο ακόμα
θα έχουν μείνει οι δαχτυλιές στα κολομέρια της.
Αυτά, απο κάτι άλλες μπαρούφες στην Θεσσ αυτή άξιζε.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Φιλε δεν βλεπετε οπως και η περισοτερες του εν λογο γραφειου!!!Την ειδα και την εκανα με τα χιλια.Εχω φαει πολλους παπαδες απο την Τηλεφωνητρια και δεν σκοπευω να φαω κ αλλους!!!Εχει και αλλου επιλογες κ καλυτερες.Καλαμαριωτης Πανουλης!!!
Ε όχι και παπάδες, είναι ευγενέστατη  :grin:
Που έχει καλύτερές επιλογές δηλαδή;
Στους απέναντι που φέρνουν τις μιλφομπιφτέκες ή στις "ανεξάρτητες" μισοφέικ που έρχονται οι ίδιες και ίδιες συνέχεια;  :think:

Joker3

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
20
Πόντοι
0
Μαγκες μακρια απο Nika,πηγα χτες κ εφαγα μεγαλη φολα.Μη αυτο μη εκεινο,δεν αντεχει το σφυροκοπημα με τπτ,αφου σε καποια φαση εβαλε τα κλαματα απο τα χαστουκια στο κωλι που την εδινα και για να την καλμαρω ειδα κ επαθα!!!Οσο για της κριτικες της φεικ της κοβω,διοτι πρεπει να ειναι πολλοι μλκς αυτοι που γραφουν τοσοοο καλα λογια για παρτι της!!!Joker Aretsou 3!!!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
Μαγκες μακρια απο Nika,πηγα χτες κ εφαγα μεγαλη φολα.Μη αυτο μη εκεινο,δεν αντεχει το σφυροκοπημα με τπτ,αφου σε καποια φαση εβαλε τα κλαματα απο τα χαστουκια στο κωλι που την εδινα και για να την καλμαρω ειδα κ επαθα!!!Οσο για της κριτικες της φεικ της κοβω,διοτι πρεπει να ειναι πολλοι μλκς αυτοι που γραφουν τοσοοο καλα λογια για παρτι της!!!Joker Aretsou 3!!!

παικτη καλο ειναι να βαζεις και λινκ οταν μιλας για μια κοπελα ωστε να καταλαβαινουμε για ποια λες. ευχαριστω.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom