nickolas_a
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 237
- Πόντοι
- 281
thanks παιδες, ουτως η αλλως ομως βλεπω οτι διέκοψε το τουρ της..
προκειται για την ρουμανα λορενα που δουλευε στις βιλες στα μπουρδελα, η εξαπατηση στην θεσσαλονικη αγγίζει τα ορια του ρεκορ γκινες, αυτα τα παραδειγματα να τα βλεπουν οσοι νομιζουν οτι οι δηθεν city tours ειναι ποιοτικα μουνια και οσοι παμε στα μπουρδελα ειμαστε φτωχαδακια που μας κοροιδευουν με πατσαβουρες
Καλησπερα λογω λατρης του μεγαλου στηθος εχεις κανεις καμια πληροφορια για αυτην.
κάθε καλοκαίρι έτσι είναι...Μόλις τελειώσει ό Αύγουστος και έρθει η έκθεση τότε έρχονται και τα καλά κομμάτιαΝα θες να γαμήσεις και να μην μπορείς να βρεις ρε κάτι καινούργιο και καλό...τι ειναι αυτό εδώ?
Δυστυχώς βέβαια και τα καλά που έρχονται δεν είναι καινούργια ως επί το πλείστον :-κάθε καλοκαίρι έτσι είναι...Μόλις τελειώσει ό Αύγουστος και έρθει η έκθεση τότε έρχονται και τα καλά κομμάτια
+κάθε καλοκαίρι έτσι είναι...Μόλις τελειώσει ό Αύγουστος και έρθει η έκθεση τότε έρχονται και τα καλά κομμάτια
εννοείται, έρχεται κάθε αγροτοκοριτσο και ζηταει τα 200αρια+
...και ιδίως στην Agrotika ....
Πολλά κιλά κρέας
Αξιζει το duo θελω; να κανω δωρο για τον εαυτο μου!
όσο αναφορά την πλευρά του σεξ ναι 100%...Από.εμφανιση όμως μην περιμένεις μουναρες..
Αξιζει το duo θελω; να κανω δωρο για τον εαυτο μου!
Πολλά κιλά κρέας
όσο αναφορά την πλευρά του σεξ ναι 100%...Από.εμφανιση όμως μην περιμένεις μουναρες..
μάγκες θα μου σκάσουν αποψε κάποια καλα λεφτουδάκια απο δουλειά. να τα δώσω στην POLINA την ψηλή μπας και γουσταρω λίγω ή θα κάνω μαλακία? έχω πολύ καιρό να ενημερωθω για το άθλημα και γιαυτό ρωτάω. μην με αποπάρετε plz
μάγκες θα μου σκάσουν αποψε κάποια καλα λεφτουδάκια απο δουλειά. να τα δώσω στην POLINA την ψηλή μπας και γουσταρω λίγω ή θα κάνω μαλακία? έχω πολύ καιρό να ενημερωθω για το άθλημα και γιαυτό ρωτάω. μην με αποπάρετε plz