sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Μήπως κάποιος ξέρει τι μέρος του λόγου είναι αυτή;
Κοίτα,εδώ μέσα υπάρχουν κάποιοι κανόνες.Άλλοι άγραφοι και άλλοι γραπτοί.
Υπάρχει και ένας σκοπός.
Το ζητούμενο είναι ένα.Πληροφόρηση και ανταλλαγή εμπειριών κλπ.
Όποιος δεν συμμορφώνεται είναι ξένο σώμα, ξεκάθαρα
Εάν δεν γράφονται κριτικές παρατηρείται το φαινόμενο να ρωτάνε όλοι για όλες και να γίνεται μπάχαλο.αυτο δεν ειναι αναγκη να γινεται με τις κριτικες γιατι πολυ απλα τις κριτικες μπορουν και τις διαβαζουν ολοι, ακομα και μη μελη του φορουμ. Κι εγω ετσι ειχα ξεκινησει μεχρι που ειπα μια μερα ειπα "γιατι να μην κανω λογαριασμο κι εγω΄να ενημερωνω κοσμο αντι μονο να ενημερωνμαι;" Αμαρτια το να εισαι μονοφαγας. Δυσκολα βγαινουν τα λεφτα για τους περισσοτερους. Ετσι σημερα εχω κοψει τις κριτικες και ενημερωνω μονο τον κοσμο εδω
Ίσως αρκεί να σου πω ότι το πρωί είχαν φωτογραφία μιά Vlada που το μεσημέρι εξαφανίστηκε και βγήκε αυτή.
Για αυτή ξέρουμε τπτ;
Ίσως αρκεί να σου πω ότι το πρωί είχαν φωτογραφία μιά Vlada που το μεσημέρι εξαφανίστηκε και βγήκε αυτή.
Δέχεται σε σπίτι στη Δ. Γούναρη
Θα ξέρουμε ίσως προς το βράδυ.Στέλνει φωτο που φαίνονται πραγματικές... για αυτό ρωταω μήπως κάποιος εχρι ήδη φοκιμασρι
Θα ξέρουμε ίσως προς το βράδυ.
Εάν βιάζεσαι όμως,ιδού η Ρόδος...
Έχω στο προγραμμα για αύριο, εάν δε μάθουμε σήμερα θα ανακαλύψουμε αύριο
H Vika69 κύριοι είναι ένα μπάζο που έχει και κακή συμπεριφορά και επιπλέον διατάζει σαν Αμερικανός λοχίας με το κινητό στο χέρι
Και τι σε κρατάει;λεω να παω στην μισελ του κλαμπ
Επικοινώνησα και κάτι μου έλεγε για 180/Ω και κάτι για λιγότερα αλλά πίπα με προφυλακτικό...δεν ασχολήθηκα παραπάνω
vilka69 οι φωτο δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα. μεταβολη και χαιρετε.
Όποιος δεν μας διαβάζει χάνειΤο έγραψε ποιο πίσω ο σιθ φίλος,δεν μας διαβάζεις?