jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
10 ευρουλακια η είσοδος..ξύπνησαν μια αυτοίΠάνε ένα πρωινό στην πισίνα του καψις να τις δεις όλες από κοντά ;)
10 ευρουλακια η είσοδος..ξύπνησαν μια αυτοίΠάνε ένα πρωινό στην πισίνα του καψις να τις δεις όλες από κοντά ;)
Εχει παει κανενας? νομιζω ξανα περασε απο εδω πριν κανα 2μηνο
κριτικη για την νικαΓνώμη για Αλινα,Νικά; Δεν βρήκα κριτικές
Ανέβασα κριτική για Jane από το απόγευμα κ δεν έχει περάσει ακόμα τι συμβαίνει ;
Ανέβασα κριτική για Jane από το απόγευμα κ δεν έχει περάσει ακόμα τι συμβαίνει ;
ελπίζω να μην πέρασες όπως εγώ !Παρεπιπτόντως έγραψα και γω κριτική. Χαχαχα
ελπίζω να μην πέρασες όπως εγώ !
κατάλαβα την φάγαμε και η δυο την φόλα ! Γάμο την Ρωσία και τους s400 γάμο !Χειρότερα σίγουρα
Φίλε αν διαβάσεις τη κριτική μου θα καταλάβεις τι ήττα έφαγα και όχι μόνο για τα προφανή!!!κατάλαβα την φάγαμε και η δυο την φόλα ! Γάμο την Ρωσία και τους s400 γάμο !
Φίλε αν διαβάσεις τη κριτική μου θα καταλάβεις τι ήττα έφαγα και όχι μόνο για τα προφανή!!!
Maruska από 2 ξένους???
Ωχ, έγινε ντίβα και η μικρή ακτινογραφία;
Ωχ, έγινε ντίβα και η μικρή ακτινογραφία;
Ήμουν ο πρώτος που την ειδε στην Αθήνα σε αυτό το τουρ. Δυο ώρες πριν είχε φτάσει. Ήτσν σε όλα πολύ καλή όπως ακριβώς και όλες τις φορές που ειχαμε βρεθει στο παρελθον. Λογικά μάλλον θα εφαγε τοση πουτσα που θα κλαταρε μιας και το τουρ της ειναι προς το τελος του. Αυτο βεβσια δεν ειναι δικαιολογια. Αν εχει κλαταρει ας τελειωσει το τουρ νωριτερα. Δεν φταιμε εμεις να τρωμε τη φόλα.Άσε φίλε, αρπαχτή ξεκάθαρα. ΜΑΚΡΥΑ.