Mulaomerovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 274
- Πόντοι
- 21
Καπου ναυαρινου λεει σε σπιτι.ψιλοεπιφυλασσομαι μη σκασει ο Τσατσενκο κ φυγουμε χωρις σαλιο
εδω κύριοι ξερουμε?
Μήπως μπερδεύτηκες με τα προφίλ; Αυτή με γραφείο είναι στην πόλη.Καπου ναυαρινου λεει σε σπιτι.ψιλοεπιφυλασσομαι μη σκασει ο Τσατσενκο κ φυγουμε χωρις σαλιο
Ε ή είμαι χαζός ή θα μας χαζέψεις! Δεν βλέπω κάπου άλλη Τάνια.Ναι η άλλη Τανια ειναι σε σπιτι.Σε αυτην πηγες?
Α γεια σου.Σορυ γράψε λάθος.Τελικα Κατυα ειδε κανεις?
Μηπως αυτη ειναι σε σπιτι?
Εμένα μου αρκεί η περιγραφή του Kavlopoulou....
Αυτό πάντως φαίνεται πολύ δυνατό,αλλά είναι αληθινό?!
Μηπως αυτη ειναι σε σπιτι?
Εμένα μου αρκεί η περιγραφή του Kavlopoulou....
Έχει κριτικές η κοπέλα...και μάλλον έχει και λόγο που κρύβει το ράμφ...πρόσωπο της....Τι εννοείς ?
Και στην Μύκονοοοος τα διπλά. Άντε 300 στην καλύτερη!Ότι και να είναι στην Ουκρανία παίρνουν 300€ το μήνα και δω ζητάνε 180€ για μια ώρα,μαύρο μέχρι να λήξουν τα μνημόνια
Έχει κριτικές η κοπέλα...και μάλλον έχει και λόγο που κρύβει το ράμφ...πρόσωπο της....
Πίπα κάνει ή βρίσκει το ραφμ...πρόσωπό της?!Έχει κριτικές η κοπέλα...και μάλλον έχει και λόγο που κρύβει το ράμφ...πρόσωπο της....
και το λέει και το εννοεί...1 ώρα 300 αλλά με παζάρι πέφτει στα 250...Πολλά τα λεφτά πλέον για άλλους παίχτες...Την έχω παρει βέβαια και κάνει και τρέλα γαμησια...Αλλά πλέον τα 300 δεν τα ξανάδινω ..αν το είχε 180-200 θα το ξανασκεφτούν..απλά είναι τούμπανο στο κρεβάτι ..
Αυτή ένα χρόνο τώρα που εμφανίστηκε δεν έγραφε τιμή. Τώρα λέει 250 το μισάωρο. € εννοεί άραγε;!
Όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε!