Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

rakalos1212

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Κριτικές
13
Like
806
Πόντοι
310
Φτανει βρε παλικάρια με της λογομαχίες , μεγάλη άνθρωποι ήμαστε ! Ο καθένας ας γράφει την κριτική του όπως νομιζεις αυτός και από εκεί και πέρα ας βγάζει τα συμπέρασμα τα του ο ενδιαφερόμενος για την εκάστοτε κοπέλα ! Στο τέλος θα φοβόμαστε να γράψουμε το ότι διποτε ! Αν κάποιος (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα ) γράφει για συγκεκριμένο λόγο καλές κριτικές σε βάθος χρόνου θα μπει στην άκρη ! Φτανει με της λογομαχίες , έχουμε να δούμε κριτική για κοπέλα ποσό καιρό , δεν σας προβληματίζει αυτό ;

• Like
Αντιδράσεις: Tetsuo

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
τι περιμένεις από άτομο π εχει γυναικείο nick name?απλά τώρα του λείπει ο depositos και προσπαθεί να αποδειξει ότι είναι αντικειμενικός ό -20 με -80...εδώ μέχρι και στο yorkie επιτέθηκε...

Επειδη οπως ειπα εισαι βαθια νυχτωμενος, ο Depositos μαλλον ηταν ο Yorkie. Οποτε μιλουσα για το ιδιο ατομο.

Οσο για το nickname μου:

προφανως και δεν ειναι γυναικειο ονομα αλλα φραση "They are coming to get you barbara".

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.263
Πόντοι
6.817
ρε αδιορθωτοι θα σταματησετε ποτε; Ειρηνη ημιν, μαζι ειμαστε σε ολο αυτο και οχι εχθροι.

Παμε στα του θρεντ. Πηγα με την Βαλια του κλαμπ ετσι για κοντρα στο ρευμα. Ενταξει μαπα το καρπουζι αλλα ημουν μεσα στις καυλες και το απολαυσα οσο μπορουσα. Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα και ποια παιρνει στην τελικη; Δεν εδειξε να δυσανασχετει ουτε αν αρνειται πραγματα μεσα σε λογικα πλαισια παντα, λιγο φιλουσε. Για 2η φορα δεν ειναι σιγουρα. Αγγλικα μια χαρα

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Επειδη οπως ειπα εισαι βαθια νυχτωμενος, ο Depositos μαλλον ηταν ο Yorkie. Οποτε μιλουσα για το ιδιο ατομο.

Οσο για το nickname μου:

προφανως και δεν ειναι γυναικειο ονομα αλλα φραση "They are coming to get you barbara".
λες οτι ο depositos ηταν ο yorkie και ειμαι εγω ο βαθια νυχτωμένος;χαχαχαχα.κομπλεξ λέγεται,να το κοιταξεις...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
ρε αδιορθωτοι θα σταματησετε ποτε; Ειρηνη ημιν, μαζι ειμαστε σε ολο αυτο και οχι εχθροι.

Παμε στα του θρεντ. Πηγα με την Βαλια του κλαμπ ετσι για κοντρα στο ρευμα. Ενταξει μαπα το καρπουζι αλλα ημουν μεσα στις καυλες και το απολαυσα οσο μπορουσα. Δεν παιρνει πρωτοβουλιες αλλα και ποια παιρνει στην τελικη; Δεν εδειξε να δυσανασχετει ουτε αν αρνειται πραγματα μεσα σε λογικα πλαισια παντα, λιγο φιλουσε. Για 2η φορα δεν ειναι σιγουρα. Αγγλικα μια χαρα
άτομο π έχει γίνει αιτία να φάει ban ένα άλλο άτομο από εδώ μεσα και προμοταρει για να παίρνει εκπτώσεις και επιτίθεται σε αλλα μελη οπως ο mallias-τακη μπουκα και yorkie,δεν το αφήσω σε υσηχια..Δεν είμαστε μαζί σε αυτό...Αυτός είναι μόνος του πλέον...Όλοι ξέρουμε την αναξιοπιστία του πλέον...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Φτανει βρε παλικάρια με της λογομαχίες , μεγάλη άνθρωποι ήμαστε ! Ο καθένας ας γράφει την κριτική του όπως νομιζεις αυτός και από εκεί και πέρα ας βγάζει τα συμπέρασμα τα του ο ενδιαφερόμενος για την εκάστοτε κοπέλα ! Στο τέλος θα φοβόμαστε να γράψουμε το ότι διποτε ! Αν κάποιος (δεν αναφέρομαι συγκεκριμένα ) γράφει για συγκεκριμένο λόγο καλές κριτικές σε βάθος χρόνου θα μπει στην άκρη ! Φτανει με της λογομαχίες , έχουμε να δούμε κριτική για κοπέλα ποσό καιρό , δεν σας προβληματίζει αυτό ;
και θα κάνεις καιρό να δεις φίλε μου...Δεν υπάρχει τίποτα καλό για να γραφτεί να εσκορταρει κάποιος...Η κατάσταση των κοριτσιών αυτή τη στιγμή είναι τραγική...Ίσως σε καμία βδομάδα μόλις ανανεωθεί το ροστερ

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
get you barbara".
Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεσαι σε άτομο που δεν γράφει πια. Όταν μάλιστα γράφεις για άλλον "Ξεκατινιασματα και κουτσομπολιστικες μαλακειουλες", ενώ είσαι ο πρώτος που μίλησε κουτσομπολίστικα, σε άκυρο ποστ και σου είπα πως "έχασες όποιο δίκιο είχες" αλλά δεν το κατάλαβες.

Θα στο πω με το ίδιο στυλ που μίλησες εσύ για το αν έκανες αναφορά στον Depositos και ζήτησες να γίνεις πιστευτός.
O Depositos καμία απολύτως σχέση με τον Yorkie.
Δεν γνωρίζω τον Depositos και φυσικά δεν αρνήθηκε ούτε ο ίδιος ότι ήταν κλώνος. Για πιο λόγο ήταν κλώνος και ποιανού, δικός του λογαριασμός και της διοίκησης που έκρινε.
Γνώμη μου, ότι μπαναρίστηκε λόγω των σεντονιών και της αίσθησης μανούρας που δημιουργούσε σα νικ. Αλλά γνώριζε πράγματα του παρελθόντος και αυτό είμαι σε θέση να το ξέρω.

Επειδή όμως γνωρίζω τον Yorkie προσωπικά και ξέρω τι άνθρωπος είναι, άσχετα με το αν έκανε κάποια λάθη ή όχι
και τα έχει πάρει το αυτάκι σου, καλό είναι να μην μιλάς για ανθρώπους που δεν μετέχουν και δεν γνωρίζεις. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη και πρώτος εγώ, γι΄αυτό δεν κρίνω κανέναν.

Έχεις χάσει τον έλεγχο πλέον και καλό είναι να σταματήσεις.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
και θα κάνεις καιρό να δεις φίλε μου...Δεν υπάρχει τίποτα καλό για να γραφτεί να εσκορταρει κάποιος...Η κατάσταση των κοριτσιών αυτή τη στιγμή είναι τραγική...Ίσως σε καμία βδομάδα μόλις ανανεωθεί το ροστερ
προσυπογράφω...  :headbang:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.447
Πόντοι
26.096

Η εμμονή σας με τον κ. Yorkie μου είναι προσωπικά ακατανόητη αφού ούτε τον κ. Yorkie γνωρίζετε ούτε σας έχει πειράξει με οποιονδήποτε τρόπο ούτε βέβαια το που και πως ξοδεύει τα χρήματά του είναι δικό σας θέμα ή θέμα που πρέπει να γίνεται αντικείμενο δημόσιας συζήτησης.
Καθίστασθε γραφικός και μάλλον βαρετός με το να επαναλαβάνετε τα ίδια πράγματα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους στην ησυχία τους και πολύ περισσότερο τους απόντες.
Είναι εύκολο να χτυπάμε κάποιον όταν λείπει. Θα λέγατε τα ίδια πράγματα την εποχή που ο κ. Yorkie ήταν παρών στο site;
Πολύ αμφιβάλλω ...

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
επειδή εγώ δεν μιλάω σε πμ για κάτι τέτοιο και επειδή μ αρεσουν τα φανερα και οχι πουστικά....εδώ λοιπόν κύριοι τι μου έστειλε ο φιλτατος-20...το ποστ αυτό ακυρε τυπα δεν αποδεικνύει τίποτα από όσα λες Και ισχυρίζεσαι....να βγεις και να πεις μαγκακο της δεκάρας ποιος σου έστειλε το μυνημα αυτό και όποιος μίλησε και με Αντισθένη κι όλας και του τα είπε αυτά...Τώρα να πεις ποιος...ΥΓ το παρ το στη μαπα και βουλωνε που ειπες να ξερεις μπροστά μου δεν θα το λεγες..σε σωζουν τα κουμπακια

Συνημμένα

• Screenshot_20190612-135437_Chrome.jpg
    Screenshot_20190612-135437_Chrome.jpg
    165,3 KB · Εμφανίσεις: 47

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Η εμμονή σας με τον κ. Yorkie μου είναι προσωπικά ακατανόητη αφού ούτε τον κ. Yorkie γνωρίζετε ούτε σας έχει πειράξει με οποιονδήποτε τρόπο ούτε βέβαια το που και πως ξοδεύει τα χρήματά του είναι δικό σας θέμα ή θέμα που πρέπει να γίνεται αντικείμενο δημόσιας συζήτησης.
Καθίστασθε γραφικός και μάλλον βαρετός με το να επαναλαβάνετε τα ίδια πράγματα. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και αφήστε τους άλλους στην ησυχία τους και πολύ περισσότερο τους απόντες.
Είναι εύκολο να χτυπάμε κάποιον όταν λείπει. Θα λέγατε τα ίδια πράγματα την εποχή που ο κ. Yorkie ήταν παρών στο site;
Πολύ αμφιβάλλω ...
ξέρει πολύ καλά ποιος είναι φίλος...ξερειιιι, ξερειιιι..Η ζήλεια όμως δεν ξέρω από που πηγάζει...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
επειδή εγώ δεν μιλάω σε πμ για κάτι τέτοιο και επειδή μ αρεσουν τα φανερα και οχι πουστικά....εδώ λοιπόν κύριοι τι μου έστειλε ο φιλτατος-20...το ποστ αυτό ακυρε τυπα δεν αποδεικνύει τίποτα από όσα λες Και ισχυρίζεσαι....να βγεις και να πεις μαγκακο της δεκάρας ποιος σου έστειλε το μυνημα αυτό και όποιος μίλησε και με Αντισθένη κι όλας και του τα είπε αυτά...Τώρα να πεις ποιος...ΥΓ το παρ το στη μαπα και βουλωνε που ειπες να ξερεις μπροστά μου δεν θα το λεγες..σε σωζουν τα κουμπακια

Κανενα κουμπακι δεν με σωζει. Μαγκα της πουτσας. Αμα αυτος που μου το εστειλε δεν εχει προβλημα να βγει να το πει τοτε ΟΚ. απλα θεωρησα σωστο να τον ρωτησο πρωτα. Παντως να ξες δεν ειναι καποιος τυχαιος αυτος που το εστειλε. Ειναι μελος πολυ καιρο εδω μεσα και τον ξερεις.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Φίλε getyoubarbara, δεν άκουσες τη συμβουλή μου και έδειξες παρόρμηση. Η κίνησή σου, εκθέτει τον φίλο σου που σου έστειλε το πμ και τον Αντισθένη που παρουσιάζεται σα να είπε στον φίλο σου ότι ο Depositos ηταν ο Yorkie.

Προσωπικά δεν το πιστεύω ούτε για τον Αντισθένη ότι έδωσε τέτοια απάντηση ούτε για το ότι ο Yorkie έκανε κλώνο.

Μάλλον η έπαρση σου σε έμπλεξε.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Πολύ αμφιβάλλω ...

Διαβασε να δεις τι γινεται στα τελευταια ποστ και μετα ελα να μιλησουμε.
Τεσπα επειδη με τρελαινει το ολο θεμα. Δεν ξανασχολουμε. Μπορειτε ολοι σας να βγαλετε τις χωλες σας. Εγω σταματαω γιατι και νοημα δεν εχει και τζαμπα χαλιεμαι με αυτα που διαβαζω.

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.331
Πόντοι
3.820
Κάνε κανένα κλώνο να γράφεις λέω εγώ γιατί τώρα δεν θα σε πιστεύει ουτε ο πινοκιο..
Μάγκα
Τής φουτσας

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το θέμα πλέον ξέφυγε από τα όρια της στενής αντιπαράθεσης μελών. Σύντομα θα υπάρχουν εξελίξεις.

Α ρε Αντισθένη, στα καλύτερα λείπεις γαμώτο.  :grin:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.447
Πόντοι
26.096
Φίλε getyoubarbara, δεν άκουσες τη συμβουλή μου και έδειξες παρόρμηση. Η κίνησή σου, εκθέτει τον φίλο σου που σου έστειλε το πμ και τον Αντισθένη που παρουσιάζεται σα να είπε στον φίλο σου ότι ο Depositos ηταν ο Yorkie.

Προσωπικά δεν το πιστεύω ούτε για τον Αντισθένη ότι έδωσε τέτοια απάντηση ούτε για το ότι ο Yorkie έκανε κλώνο.

Μάλλον η έπαρση σου σε έμπλεξε.

Συμπέρασμα:  :priest:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom