Επειδη οπως ειπα εισαι βαθια νυχτωμενος, ο Depositos μαλλον ηταν ο Yorkie. Οποτε μιλουσα για το ιδιο ατομο.
get you barbara".
Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεσαι σε άτομο που δεν γράφει πια. Όταν μάλιστα γράφεις για άλλον "Ξεκατινιασματα και κουτσομπολιστικες μαλακειουλες", ενώ είσαι ο πρώτος που μίλησε κουτσομπολίστικα, σε άκυρο ποστ και σου είπα πως "έχασες όποιο δίκιο είχες" αλλά δεν το κατάλαβες.
Θα στο πω με το ίδιο στυλ που μίλησες εσύ για το αν έκανες αναφορά στον Depositos και ζήτησες να γίνεις πιστευτός.
O Depositos καμία απολύτως σχέση με τον Yorkie.
Δεν γνωρίζω τον Depositos και φυσικά δεν αρνήθηκε ούτε ο ίδιος ότι ήταν κλώνος. Για πιο λόγο ήταν κλώνος και ποιανού, δικός του λογαριασμός και της διοίκησης που έκρινε.
Γνώμη μου, ότι μπαναρίστηκε λόγω των σεντονιών και της αίσθησης μανούρας που δημιουργούσε σα νικ. Αλλά γνώριζε πράγματα του παρελθόντος και αυτό είμαι σε θέση να το ξέρω.
Επειδή όμως γνωρίζω τον Yorkie προσωπικά και ξέρω τι άνθρωπος είναι, άσχετα με το αν έκανε κάποια λάθη ή όχι
και τα έχει πάρει το αυτάκι σου, καλό είναι να μην μιλάς για ανθρώπους που δεν μετέχουν και δεν γνωρίζεις. Όλοι μας έχουμε κάνει λάθη και πρώτος εγώ, γι΄αυτό δεν κρίνω κανέναν.
Έχεις χάσει τον έλεγχο πλέον και καλό είναι να σταματήσεις.