sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Για πες...Πάρε καλύτερα κανένα Μπιγκλ ή κανενα μπουλντόγκ
Για πες...Πάρε καλύτερα κανένα Μπιγκλ ή κανενα μπουλντόγκ
ξαναγράψ το στα ελληνικά
Μα φάτσα είναι αυτή? :oΓια πες...
ποιό ωραία από την δική μου γι αυτό και έπεσε το μάτι μουΜα φάτσα είναι αυτή? :o
πληροφορία για το γραφείο Apollo. Δεν με παίρνει κασκαντεριλικι, αν πήγε κάποιος ή αν είναι της καλισι τα δρακακιαξαναγράψ το στα ελληνικά
Το γεγονός ότι ήρθε και δεν έβαλε τιμή, μετά το έβαλε 200/ω και τώρα το πήγε στα 150/ω δεν δείχνει και πολύ επαγγελματική στάση πάντωςπληροφορία για το γραφείο Apollo. Δεν με παίρνει κασκαντεριλικι, αν πήγε κάποιος ή αν είναι της καλισι τα δρακακια
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλά το θέμα δεν είναι να πέσει το μάτι αλλά να σηκωθεί κάτι άλλοποιό ωραία από την δική μου γι αυτό και έπεσε το μάτι μου
10 χρόνια μέλος, μηδέν κριτικές... και θες και συγκριτικό τεστ! Κάτι άλλο? Στο σπίτι όλοι καλά?
Ε στάσου να φτάσουμε πρώτα εκεί...Συγγνώμη για τη Ρν παρέμβαση αλλά το θέμα δεν είναι να πέσει το μάτι αλλά να σηκωθεί κάτι άλλο
Ε, όχι δα "μια ερώτηση κάναμε"! Εδώ και 10 χρόνια, μόνο ερωτήσεις κάνεις. Μήπως ήρθε η ώρα να προσφέρεις κι εσύ ποιοτική ενημέρωση ή δεν ωρίμασαν ακόμη οι συνθήκες?...νταξ ρε τύπε μια ερώτηση κάναμε10 χρόνια μέλος, μηδέν κριτικές... και θες και συγκριτικό τεστ! Κάτι άλλο? Στο σπίτι όλοι καλά?μια ερώτηση. ανάμεσα σε liberta black και kira ποιά κάνει το πιο καλό τσιμπούκι?
Είναι πρώην υπάλληλος του safari....υπαρχει κανα ινφο για το την αξιοπιστι του γραφειου apollo
που τα μαθαίνετε όλα ρε συ;Είναι πρώην υπάλληλος του safari....
Ε, αν είναι έτσι, μπορεί και να ζητάνε outcall για κάποιο bachelor στα γραφεία του ΠΑΟΚ.Είναι πρώην υπάλληλος του safari.υπαρχει κανα ινφο για το την αξιοπιστι του γραφειου apollo
Είναι πρώην υπάλληλος του safari.Ε, αν είναι έτσι να κανονιστεί ένα outcall ας πούμε στα γραφεία του ΠΑΟΚ. Ε?
Είναι πρώην υπάλληλος του safari.Ε, αν είναι έτσι, μπορεί και να ζητάνε outcall για κάποιο bachelor στα γραφεία του ΠΑΟΚ.
Τι λόγια είναι αυτά; ΠιπέριΜόνο ΑΡΗΣ ρε μουνια
Τι λόγια είναι αυτά; Πιπέρι
Τυπε,για μουνια δεν μιλάμε εδώ μέσα?