Νέα

City Tours in Thessaloniki

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Μηνύματα
350
Like
265
Πόντοι
21
τελευταια ct που πήρα ήταν η liberta κανα μήνα πριν το πάσχα και μου είχε αλλάξει τα φώτα...τώρα μετα απο αυτή που να πάω για σίγουρα και να μην ξενερώσω ρε τύποι?
 

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Μηνύματα
3.108
Κριτικές
46
Like
3.307
Πόντοι
3.820
τελευταια ct που πήρα ήταν η liberta κανα μήνα πριν το πάσχα και μου είχε αλλάξει τα φώτα...τώρα μετα απο αυτή που να πάω για σίγουρα και να μην ξενερώσω ρε τύποι?
στη κατσαρίδα...todaylicious place...
 

Fagosss

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Μηνύματα
13
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα μαγκες.. Εχετε δωσει πιστολα ποτε σε σιτυ τουρς?
 

Fagosss

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2018
Μηνύματα
13
Like
4
Πόντοι
0
Γιατι? Νομιζεις οτι καποιος αμα θελει δεν μπορει να πιστολιασει?
 

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Μηνύματα
16.593
Κριτικές
37
Like
7.037
Πόντοι
16.596
:grin:
 

Συνημμένα

  • 43528157_1763675917063076_7400723272326709248_n.jpg
    43528157_1763675917063076_7400723272326709248_n.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Μηνύματα
177
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
καλησπερα μαγκες.. Εχετε δωσει πιστολα ποτε σε σιτυ τουρς?
Την παλεύεις μεγάλε;
Γιατι? Νομιζεις οτι καποιος αμα θελει δεν μπορει να πιστολιασει?
@ Fagosss,

Ψιτ, μόρτη. Επειδή το ‘χεις ξαναρωτήσει το ίδιο εργάκι κι άλλες φορές αλλά είδες πως σ’ αγνοήσαμε επιδεικτικά (γιατί άραγε?) κι επειδή περνιέσαι για «εξυπνάκιας», δες πως θα την πατήσεις σαν καλός μαλάκας. ΟΚ πες ότι γάμησες τουράκι και μετά σαν καλός μπούφος, αποφασίζεις να την κάνεις μ‘ ελαφρά, έτσι για να αισθανθείς πιο «αντράκι», να νιώσεις «ο γαμάω του χωριού». Θες να σου πω ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του γραφείου και της κοπέλας που στην πραγματικότητα έκλεψες / εξαπάτησες? Άκου λοιπόν!

Θα πάνε στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα (αν είσαι τυχερός) ή στην ΥΔΕΖΙ και θα καταγγείλουν ότι ο κάτοχος του «τάδε κινητού τηλεφώνου» (ναι, ανόητε του δικού σου τηλεφώνου) που έκλεισε ραντεβού με την κοπέλα για σεξ, τελικώς εμφανίστηκε στο δωμάτιο και τη βίασε ή τη λήστεψε (απέσπασε χρηματικό ποσό με απειλή βίας ή όπλου) ή και τα δύο μαζί ή ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς. Θες να κάνουμε τη σούμα?

- Ναι, η δραστηριότητα του γραφείου / κοπέλας δεν είναι απολύτως νόμιμη αλλά είναι πολύ μικρής ποινικής αξίας οικονομικό αδίκημα και να είσαι σίγουρος πως θα δεχτούν το ρίσκο γιατί το πολύ - πολύ να φάνε 2-3 μηνάκια με αναστολή (δηλαδή τίποτα) - το πιθανότερο είναι να την γλυτώσουν.

- Άκου τώρα και τα δικά σου! Εσύ βλακάκο, θα κατηγορηθείς για βιασμό, για ληστεία (αρπαγή χρηματικού ποσού με απειλή βίας ή όπλου), και για ότι άλλο μπορεί να σκεφτεί κανείς. Μέσα σε 1-2 ωρίτσες το πολύ, τα καλόπαιδα της Κρατικής θα σου χτυπούν το θυροτηλέφωνο. Τι? Θα μου πεις πως έχεις «Πακιστανικό» κινητό? Έεεεελα ρε γατόνι, είσαι τόσο Αϊνσταϊν? Μπράβο βρε καταφερτζή… είσαι και ανόητος αν νομίζεις ότι δεν μπορούν τα μπατσόνια να σε χακάρουν στο λεπτό και να βρουν όλο σου το ιστορικό! Ή μήπως έχεις την εντύπωση πως ο αλγόριθμος δεν έχει ήδη «πιάσει» την βλακώδη ερώτησή σου που την έθεσες περισσότερες από μία φορές εδώ στο φόρουμ?

Μήπως νομίζεις πως θα παρουσιαστείς στους μπατσους και θα τους πεις πως «δεν έγιναν όπως τα λέει η σκρόφα»?. ΟΚ, κάν’ το! Και μάντεψε στο αυτόφορο ποιόν θα πιστέψει ο Εισαγγελέας και το Δικαστήριο και μετά άρχισε να μετράς πόσο βαθιά θα σε χώσουν (για ΣΟΒΑΡΑ αδικήματα που σου καταλογίζουν) και πόσο διάμετρο πρωκτού θα σου ανοίξουν οι (πραγματικά σκληροί) συγκρατούμενοί σου… Που ακόμη κι αν αθωωθείς (που ΔΕΝ πρόκειται!), έλα μετά να μου πεις εάν άξιζε τον κόπο η ανόητη ιδέα που σου ήρθε στην κεφάλα σου. Κι όλα αυτά, επειδή ένιωσες «εξυπνάκιας».



@ mallias20,

Αδερφέ, μην ασχολείσαι με τον μαλάκα. Αν είναι αυτός που νομίζω… ξύνεται να αυτό-ban-αριστεί για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ώρες.
 
  • Like
Αντιδράσεις: houdin

anestis83

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Μηνύματα
350
Like
265
Πόντοι
21
θυμάμαι εναν τύπο απο εδω μέσα (δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αθηνα ή σαλονικα) που είχε γράψει κ κριτική για μια γκομενα που εκανε ct, την πήρε στο ξενοδοχείο της και μόλις γάμησε την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει...η πλάκα είναι οτι αν και δεν θυμαμαι την συγκεκριμένη, ηταν δυνατό μωρό και τότε όλοι λέγαμε οτι άξιζε τα λεφτά της...
 

Depositos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2019
Μηνύματα
177
Κριτικές
8
Like
809
Πόντοι
1.001
θυμάμαι εναν τύπο απο εδω μέσα (δεν ειμαι σιγουρος αν ειναι αθηνα ή σαλονικα) που είχε γράψει κ κριτική για μια γκομενα που εκανε ct, την πήρε στο ξενοδοχείο της και μόλις γάμησε την κοπάνησε χωρίς να πληρώσει...η πλάκα είναι οτι αν και δεν θυμαμαι την συγκεκριμένη, ηταν δυνατό μωρό και τότε όλοι λέγαμε οτι άξιζε τα λεφτά της.
Για τη γνωστή Ουκράνα λες που συμπτωματικά επισκεπτεται ξανά την Ελλάδα. Στις αρχές Μαρτίου του 2012, στο πρώτο-πρώτο της ραντεβού είχε φάει πιστόλι από έναν εξυπνάκια που ήταν και χαζός (εκτός από καθίκης) κι εμφανίστηκε αμέσως μετά στο φόρουμ να διηγηθεί με καμάρι το κατόρθωμά του, διότι νόμιζε οτι θα τον χειροκροτήσουν κιόλας.
 

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Μηνύματα
2.078
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Η Juliet μετά απο χθεσινο βραδυνό test drive διαπιστώθηκε ότι το κατέχει ακόμα το άθλημα πολύ καλά.
Γλωσσόφιλα, πίπες, αγωνιστική δραστηριότητα μετά κώλου, όλα σε υψηλό επίπεδο. Εμφάνιση σε σχέση με το παρελθόν; Σχετικά ποιό αδυνατισμένη. Σώμα και πρόσωπο, θα το ζήλευε πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό των κοριτσιών που μας επισκέπτονται.
Η καθαριότητα είναι άψογη και αναφορικά με την ηλικία της, κάποιοι πέφτουν έξω φουσκώνοντας την 5 και βάλε χρονάκια.
Το δια ταύτα είναι ότι απο τις παλιές δυνατές βίζιτες είναι η μόνη που εξακολουθεί και εργάζεται φανερά γιατί της αρέσει το γαμήσι κατά δήλωση της και γι’ αυτό και οι υπηρεσίες της είναι σταθερά υψηλές σε ποιότητα.
Απο εκεί και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Αν ήξερε πως να βιζιτάρει στα κρυφά όπως το κάνουν πλέον όλες οι παλιές με long meetings (όσοι έχουν κρατήσει επαφές μαζί τους ή είναι ιντερνετικά ψαχτήρια ξέρουν) δεν θα μας έκανε ούτε αυτή την χάρη.

Η συγκεκριμένη μπίζνα, όπως όλες οι μπίζνες, πρέπει να λειτουργεί με προσφορά επιλογών για όλα τα πορτοφόλια. Και όχι επειδή κάποιοι δεν έχουν να τα σκάσουν για τις ακριβές επιλογές να καταλήγουμε να έχουμε επιλογές του 100ρικου που όλοι μπορούν να δώσουν. Άλλο το να πληρώνεις Zastava για BMW και άλλο να θέλεις να αγοράσεις BMW σε τιμή Zastava.
Και έχουμε φτάσει (τουλάχιστον οι παλαιοί, γιατί οι νέοι δεν το ξέρουν καθόλου) να έχουμε χάσει την αίσθηση του τι σημαίνει μια βίζιτα να είναι 10αρι και αποθεώνουμε το μέτριο.
Κατάλοιπα της κρίσης των τελευταίων 9 χρόνων είναι αυτά και με θλίβει το γεγονός του ότι η αγορά της βίζιτας στην Ελλάδα θυμίζει την εποχή που στην πρώην Σοβιετική Ένωση όλοι φόραγαν τα ίδια παπούτσια/ρουχα και έτρωγαν το ίδιο φαι και υπάκουαν στις οδηγίες του κόμματος (βλέπε τα 2-3 ελληνικά γραφεία που μονοπωλούν την αγορά).
Προσωπικά πιστεύω ότι, η εποχή που άνοιγες το news και εβλεπες 30 μουνάρες στα 250 απο μεγάλα γραφεία του εξωτερικού να τουράρουν στην Ελλάδα και τα Ελληνικά γραφεία ήταν για τον πούτσο και δεύτερα, θα ξαναέρθει και την αναπολώ σε σχέση με τα σκατά που υπάρχουν τώρα με στόχο να τρώνε αυτοί που δεν μπορούν και αυτοί που μπορούν να τρώνε τα ίδια σκατά με μόνη εναλλακτική επιλογή να πρέπει πάρουν αεροπλάνο για να βρουν να γαμήσουν με αξιοπρέπεια.
 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom