GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.689
- Πόντοι
- 25.165
Ξερει κανεις τιποτα?
Τι γινεται ρε παιδια??18 μυδια στην φτωχομανα αλλα που ειναι οι μουναρες οεο??
Εχει 2 3 καλες... αν θες μουναρες μαλλον σε αλλη χωρα πρεπει να παςΤι γινεται ρε παιδια??18 μυδια στην φτωχομανα αλλα που ειναι οι μουναρες οεο??
Εχει 2 3 καλες... αν θες μουναρες μαλλον σε αλλη χωρα πρεπει να πας
Προσοχή σ' αυτήν! Χρεώνει extra τη σακούλα...
Σακούλα απλή: 0,10€
Jumboσακούλα: 0,50€ + δώρο αποσμητικό Jumbo αντρουά
Προφανώς όχι... και φαντάσου πως θα είναι χωρίς την επεξεργασία...Ωρες ωρες πραγματικα απορω με αυτα που βλεπω...Υπαρχουν καποιες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εμφανισιακα για να γινεις ct η cg η δεν ξερω εγω τι αλλο.Δλδ δεν το καταλαβαινουν οι ιδιεςοτι εμφανισιακα υστερουν ΠΟΛΥ?
150+ 50 analΠροφανώς όχι... και φαντάσου πως θα είναι χωρίς την επεξεργασία...
Όχι δεν το καταλαβαίνουν γιατί πολύ απλά αν είχε έρθει με άλλο γραφείο τώρα θα είχε κριτική με 8άρια...Δεν φταίνε αυτές...Ωρες ωρες πραγματικα απορω με αυτα που βλεπω...Υπαρχουν καποιες ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ εμφανισιακα για να γινεις ct η cg η δεν ξερω εγω τι αλλο.Δλδ δεν το καταλαβαινουν οι ιδιεςοτι εμφανισιακα υστερουν ΠΟΛΥ?
μάλλον πολλοίΑυτό το καριολάκι το είδε κανείς σήμερα; Δεν απαντούσε.
Από άλλες πηγές που έχω μέσα στο fbi, fsb, cia, nsa και τράπεζα πειραιώς μαθαίνω ότι μάλλον για βουλγάρα πρόκειται...και δεν εντυπωσιάστηκα από εμφάνιση. Τώρα βέβαια δεν σημαίνει και κάτι αυτό από τη στιγμή που τα κατάπιε σε κάποιον που την είδε...μάλλον πολλοί
Η κοπέλα που έψαχνες έχει κριτική...Χθες τo μεσημερι ζήτησα από τον Safari, 1hr με Dasha. Καμία απάντηση - με γείωσε κανονικά. Και πάνω που το είχα ξεχάσει, αποφάσισε να απαντήσει σήμερα μετά από σχεδόν 24 ώρες ζητώντας 180 EUR για incall (στην ιστοσελίδα του γράφει 160 EUR). Εννοείται πως ούτε καν έκανα τον κόπο να του απαντήσω. Με τέτοια συμπεριφορά και ανακολουθία στις τιμές - λέγεται και απατεωνιά - ας ψάξει αλλού κορόϊδα κι ας έχεις τις πουτάνες του να βαράνε μύγες.
ΥΓ 1. Έχω την εντύπωση, πως η Τύχη μου χαμογέλασε και σώθηκα. Αλληλούϊα
ΥΓ 2. Για να τον θεωρούν όλοι αναξιόπιστο, ε τελικά υπάρχει προφανής λόγος
Ναι, το γνωριζω. Την διάβασα.Η κοπέλα που έψαχνες έχει κριτική.
Σχετικά με την πρώτη, το γραφείο φαίνεται να βρίσκει πελάτες εκτός του bou... αλλιώς δεν εξηγείται να μην μπορείς να βρεις εύκολα διαθέσιμη ώρα για τα κορίτσια που φέρνει και από την άλλη να ρωτάς και κανείς να μην έχει πληροφορία για κάποια κοπέλα από δαύτους..!Καθεστε γκρινιαζετε οτι δεν εχει επιλογες.
Louise
Keli SF
Liliana
Δεν σας κανουν?