azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 219
- Like
- 17.907
- Πόντοι
- 38.177
Συγχαρητήρια Σέρλοκ, ξεσκέπασες μία ακόμα σκευωρία ενάντια στο σάιτ επειδή έκανα μια απλή ερώτηση. Και θα σου δώσω την ίδια απάντηση. Έχω ζωή και εκτός bou και έχω το μυαλό να ξοδεύω τα λεφτά που βγάζω με δυσκολία εκεί που θα μου κάνουν τη ζωή κάπως πιο εύκολη. Αν θεωρείς φυσιολογικό να ειρωνεύεσαι επειδή εχεις γαμήσει 100 βιζιτακια και εγω 1 τότε συγχαρητήρια κέρδισες, να σε κεράσω ένα τσίπουρο. Φελλέ.
Ενημερωτικά πάντα,φελλός είναι αυτός που φασκει και αντιφάσκει όλη την ώρα.
Αφού έχεις σοβαρές δουλειές και δεν θέλεις και να ενημερώνεις στο σάιτ τι δουλειά έχεις όλη τη μέρα εδώ μέσα?
Η απάντηση είναι να κάνεις ερωτήσεις και να ειρωνεύεσαι μέλη που προσφέρουν σημαντικά πράγματα εδώ μέσα και γλυτώνουν με δικά τους έξοδα τον υπόλοιπο κόσμο από τις φόλες,αλλά αυτά που σου γράφω δεν μπορεί να τα καταλάβει ένας πραγματικός φελλός,νομίζεις ότι επειδή εγώ γάμησα 100 γυναίκες παραπάνω απο σένα έχω περισσότερο κέρδος,περισσότερη χρηματική χασούρα έχω από σένα το μπούφος που και δεν πληρώνεις και σπαταλάς το χρόνο μου με τις ηλίθιες ιστορίες σου.
Και στο φινάλε πάρε διάβασέ την ηλιθιότητα που έγραψες και άμα εσύ βγάλεις άκρη πες και σε μας τι εννοείς!!!