Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.907
Πόντοι
38.177
Συγχαρητήρια Σέρλοκ, ξεσκέπασες μία ακόμα σκευωρία ενάντια στο σάιτ επειδή έκανα μια απλή ερώτηση. Και θα σου δώσω την ίδια απάντηση. Έχω ζωή και εκτός bou και έχω το μυαλό να ξοδεύω τα λεφτά που βγάζω με δυσκολία εκεί που θα μου κάνουν τη ζωή κάπως πιο εύκολη. Αν θεωρείς φυσιολογικό να ειρωνεύεσαι επειδή εχεις γαμήσει 100 βιζιτακια και εγω 1 τότε συγχαρητήρια κέρδισες, να σε κεράσω ένα τσίπουρο. Φελλέ.

Ενημερωτικά πάντα,φελλός είναι αυτός που φασκει και αντιφάσκει όλη την ώρα.
Αφού έχεις σοβαρές δουλειές και δεν θέλεις και να ενημερώνεις στο σάιτ τι δουλειά έχεις όλη τη μέρα εδώ μέσα?
Η απάντηση είναι να κάνεις ερωτήσεις και να ειρωνεύεσαι μέλη που προσφέρουν σημαντικά πράγματα εδώ μέσα και γλυτώνουν με δικά τους έξοδα τον υπόλοιπο κόσμο από τις φόλες,αλλά αυτά που σου γράφω δεν μπορεί να τα καταλάβει ένας πραγματικός  φελλός,νομίζεις ότι επειδή εγώ γάμησα 100 γυναίκες παραπάνω απο σένα έχω περισσότερο κέρδος,περισσότερη χρηματική χασούρα έχω από σένα το μπούφος που και δεν πληρώνεις και σπαταλάς το χρόνο μου με τις ηλίθιες ιστορίες σου.

Και στο φινάλε πάρε διάβασέ την ηλιθιότητα που έγραψες και άμα εσύ βγάλεις άκρη πες και σε μας τι εννοείς!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Παντως απο το videaki που εχει βαλει, εχει ωραια ανοιγματα και ωραιο πισω συστημα. χμμμ.
Δεν πιστεύω ούτε 26 χρονών να είναι αλλά ούτε και 53 κιλών...
Εάν κοιτάξετε 3-4 σελίδες πίσω ο hh69 έχει γράψει σύντομο σχόλιο για την κυράτσα  :rolleyes:

Alexpap047

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
299
Πόντοι
280
Ενημερωτικά πάντα,φελλός είναι αυτός που φασκει και αντιφάσκει όλη την ώρα.
Αφού έχεις σοβαρές δουλειές και δεν θέλεις και να ενημερώνεις στο σάιτ τι δουλειά έχεις όλη τη μέρα εδώ μέσα?
Η απάντηση είναι να κάνεις ερωτήσεις και να ειρωνεύεσαι μέλη που προσφέρουν σημαντικά πράγματα εδώ μέσα και γλυτώνουν με δικά τους έξοδα τον υπόλοιπο κόσμο από τις φόλες,αλλά αυτά που σου γράφω δεν μπορεί να τα καταλάβει ένας πραγματικός  φελλός,νομίζεις ότι επειδή εγώ γάμησα 100 γυναίκες παραπάνω απο σένα έχω περισσότερο κέρδος,περισσότερη χρηματική χασούρα έχω από σένα το μπούφος που και δεν πληρώνεις και σπαταλάς το χρόνο μου με τις ηλίθιες ιστορίες σου.

Και στο φινάλε πάρε διάβασέ την ηλιθιότητα που έγραψες και άμα εσύ βγάλεις άκρη πες και σε μας τι εννοείς!!!

Επειδή είσαι κουραστικός και το IQ μου έχει πέσει αισθητά με το να ασχολούμαι με έναν κομπλεξικό και επειδή βλέπω ότι βασικές αρχές της γραμματικής δεν γνωρίζεις (γι αυτό έβαλα τα "" στο ανεξαρτητη) θα σε ξαναρωτήσω με πιο απλά ελληνικά και αν θες απάντησε μου αλλιώς βούλωνε και πάνε να ενοχλήσεις άλλους.

Κατά πόσο είναι "ανεξάρτητη" μια κοπέλα που έχει τον ίδιο αριθμό με μια άλλη "ανεξάρτητη" κοπέλα?

Κατάλαβες τώρα ή πρεέπει να σου κάνω ιδιαίτερα στη γραμματική των νέων ελληνικών?

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.048
Πόντοι
25.165

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.907
Πόντοι
38.177
Επειδή είσαι κουραστικός και το IQ μου έχει πέσει αισθητά με το να ασχολούμαι με έναν κομπλεξικό και επειδή βλέπω ότι βασικές αρχές της γραμματικής δεν γνωρίζεις (γι αυτό έβαλα τα "" στο ανεξαρτητη) θα σε ξαναρωτήσω με πιο απλά ελληνικά και αν θες απάντησε μου αλλιώς βούλωνε και πάνε να ενοχλήσεις άλλους.

Κατά πόσο είναι "ανεξάρτητη" μια κοπέλα που έχει τον ίδιο αριθμό με μια άλλη "ανεξάρτητη" κοπέλα?

Κατάλαβες τώρα ή πρεέπει να σου κάνω ιδιαίτερα στη γραμματική των νέων ελληνικών?

Κουραστικός εσύ καταντάς γιατί νομίζεις ότι είμαστε και υποχρεωμένοι να σου απαντήσουμε...δλδ να απαντήσουμε σε κάποιον που 14 μήνες δεν έχει βοηθήσει κανέναν και το παίζει έξυπνος χωρίς να σέβεται τίποτα?

Τράβα φτύσε τα μπούτια σου να κάνει τσουλήθρα  :birdman:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.907
Πόντοι
38.177

Είναι κολλητή της Ρομπερτας(τσουβάλι που θα δούλευε άνετα στο Μεταξουργείο αλλά δεν αξίζει ούτε για 5€)οπότε λογικά κι αυτή το ίδιο θα είναι με παλιές φωτογραφίες και φυσικά γυφτορουμανα,για μένα πάντα,δεν αξίζει ούτε τον κόπο να κάνεις για να πας να δεις!!!

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.289
Πόντοι
6.817
Είναι κολλητή της Ρομπερτας(τσουβάλι που θα δούλευε άνετα στο Μεταξουργείο αλλά δεν αξίζει ούτε για 5€)οπότε λογικά κι αυτή το ίδιο θα είναι με παλιές φωτογραφίες και φυσικά γυφτορουμανα,για μένα πάντα,δεν αξίζει ούτε τον κόπο να κάνεις για να πας να δεις!!!

πολλες φορες υπαρχουν και εξαιρεσεις.... λεω εγω τωρα

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.907
Πόντοι
38.177
πολλες φορες υπαρχουν και εξαιρεσεις.... λεω εγω τωρα

Άμα έχεις χρόνο για καταδρομικη βαριά και πες μας,αλλά πρόσεχε γιατί με το άνοιγμα της πόρτας αρκετές φορές μιλάει το κάτω κεφάλι  ;)

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Άμα έχεις χρόνο για καταδρομικη βαριά και πες μας,αλλά πρόσεχε γιατί με το άνοιγμα της πόρτας αρκετές φορές μιλάει το κάτω κεφάλι  ;)
δεν είναι μόνο αυτό ....πολλές φορές λες ''που να τρέχω τώρα''' και κάθεσαι

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.289
Πόντοι
6.817

νομιζω καποιες απ τις φωτο της ειναι ψευτικες, αυτο προβληματιζει

manosrazr

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
22
Like
1.363
Πόντοι
2.411

180€ την ώρα. Δεν κάνει cim, extra cif και βέβαια παζάρια ούτε λόγος ("that's my price"). Να τρέξουμε να προλάβουμε λέω εγώ (προς ποια κατεύθυνση δεν ξέρω βέβαια).  :headbang: :headbang:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories