ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.438
- Πόντοι
- 34.538
Τα σκασε ο μπουφος..Καλά πήγες να τη δεις; Δεν δούλευες τον Φακίρη όταν έλεγε ότι θα πάει να της τα σκάσει;
Αλλα εδω εδωσε 100 στην αλλη χωρις πιπα..
Τα σκασε ο μπουφος..Καλά πήγες να τη δεις; Δεν δούλευες τον Φακίρη όταν έλεγε ότι θα πάει να της τα σκάσει;
Τα σκασε ο μπουφος..
Αλλα εδω εδωσε 100 στην αλλη χωρις πιπα..
Όντως, όταν ανάβουν τα φώτα αρχίζουν να ζώνουν τα φίδια...Αλλιώς είναι στο μπουρδελο με τον χαμηλό φωτισμό και Αλλιώς στο ξενοδοχείο όταν έχεις καλύτερη οπτική εικόνα,γι'αυτό έγραψα κιόλας για να σώσω κόσμο!!!
Ρε κοροιδο..ακου 100 χωρις πιπα..Και μιλάς εσύ που έρχονται οι κοπέλες του χώρου στο μαγαζί σου και σου κάνουν μανούρα γι αυτά που γράφεις εδώ μέσα?
Πρόσεχε γιατί θα σου στείλω και γω κανένα νταβα να σε τραμπουκισει...
Και μιλάς εσύ που έρχονται οι κοπέλες του χώρου στο μαγαζί σου και σου κάνουν μανούρα γι αυτά που γράφεις εδώ μέσα?
Πρόσεχε γιατί θα σου στείλω και γω κανένα νταβα να σε τραμπουκισει...
Ποιά σε μάλωσε να τη γαμήσω;Ρε κοροιδο..ακου 100 χωρις πιπα..
Ξεντυθηκε τουλαχιστον η με τα ρουχα τη πηδηξες?
Τακτοποιηθηκε το θεμα,με τα αρμοδια οργανα της ταξης..Ποιά σε μάλωσε να τη γαμήσω;
Τακτοποιηθηκε το θεμα,με τα αρμοδια οργανα της ταξης..
Καλά, σοβαρά τώρα, θέλει και λεφτά για να την πηδήξουν;
Έλεος ρε
Κάτω τα χέρια από τον Φακίρη , άντε μη μαζέψω καμιά 200 συντρόφους με σφυροδρέπανα ....Τακτοποιηθηκε το θεμα,με τα αρμοδια οργανα της ταξης..
Τίμια πατσαβούραΤουλάχιστον είναι τίμια, κανονικές photo και καμία αναφορά για την ηλικία στην καρτέλα!
Στο site του Safari δεν εμφανίζεται η συγκεκριμένη... μήπως το δωρεάν anal σε κατευθύνει στις άλλες δύο όταν πας;;Αυτή είχε ξανάρθει και ήταν φόλα; Θυμάται κανείς;
Ξέρω κι εγώ;Στο site του Safari δεν εμφανίζεται η συγκεκριμένη... μήπως το δωρεάν anal σε κατευθύνει στις άλλες δύο όταν πας;;
Αυτή είχε ξανάρθει και ήταν φόλα; Θυμάται κανείς;
Τhanks, κάτι θυμόμουν ότι είχε αναφερθείναι ρε καραφολα. Εγω ειχα παει μαζι της! Μακρυα! σπασμενη απο κοντα βαλε +μια 6ετια. Δωρεαν αναλ μεν αλλα μου γυρισε πισω τα 60 γιατι δεν ηθελε δευτερη φορα, με θεωρησε πολυ αγριο και δεν τα μπορουσε αυτα.
καμια σχεση απο αυτο που βλεπης.Αυτή την ιβανκα από το κλάμπ τι πήρε κάνεις;
καμια σχεση απο αυτο που βλεπης.