Επισκέπτης
Στον Κιμ γιονγκ ούν θα πάει κανένας η πάλι εγώ θα κάνω τον κασκαντέρ?
Ποια είναι αυτή ρε παίδες?
Γιατί μου φαίνεται fake....μην πας και βρεις τον Ντοναλτ Τραμπ .....
Θα κοψω το ενα μηδενικο πρωτα...Θα δώσεις και 500 για κώλο;
Εγώ απέτυχα πάντωςΘα κοψω το ενα μηδενικο πρωτα...
μου έστειλε 12 φωτογραφίες στο βαιμπερ αλλά ο τιμοκατάλογος με έπεισε...να μην πάωΑζα εστειλα viber αλλα ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση...
Αζα εστειλα viber αλλα ακομα ουτε φωνη ουτε ακροαση...
μου έστειλε 12 φωτογραφίες στο βαιμπερ αλλά ο τιμοκατάλογος με έπεισε...να μην πάω
μου έστειλε 12 φωτογραφίες στο βαιμπερ αλλά ο τιμοκατάλογος με έπεισε...να μην πάω
τώρα το κατάλαβες? Η φάντα ξεπούλησε πάνωΕίναι ρομαντική;
Μόλις πριν λίγο τις έσβησα ρε συΣτείλε και σε μένα θείο...
Σε Κορέα,Κίνα και Ταϋλάνδη (γενικα ασια μερια)ποτέ δεν είχαν γκόμενες με βυζια ρε συ,οι πλαστικοι κανουν χρυσες δουλειες..Μόλις πριν λίγο τις έσβησα ρε συ
Καλή φαίνεται όμως,μάλλον φτιαγμένο βύζο, ολοστρόγγυλο :o
Δεν τις κρατάω γιατί ξέρεις...
Μαλακια μου ρε σόρρυ,όταν είδα ότι ενδιαφέρεσαι τις είχα ήδη σβήσειΣε Κορέα,Κίνα και Ταϋλάνδη (γενικα ασια μερια)ποτέ δεν είχαν γκόμενες με βυζια ρε συ,οι πλαστικοι κανουν χρυσες δουλειες..
διαβλέπω αυτό που μας τάραξαν στον στρατό ....ΜΕΤΑΒΟΛΗΣε Κορέα,Κίνα και Ταϋλάνδη (γενικα ασια μερια)ποτέ δεν είχαν γκόμενες με βυζια ρε συ,οι πλαστικοι κανουν χρυσες δουλειες..
Παιδιά αν και δεν μπόρεσα να βοηθήσω με τις φωτογραφίες σας ενημερώνω ότι εχω inside info από έγκριτο μέλος ότι η γκόμενα αξίζει
Καλή διασκέδαση
Θα ξεπουλήσουν και οι αφρο-δερματολόγοι!!!τώρα το κατάλαβες? Η φάντα ξεπούλησε πάνω
Παιδιά αν και δεν μπόρεσα να βοηθήσω με τις φωτογραφίες σας ενημερώνω ότι εχω inside info από έγκριτο μέλος ότι η γκόμενα αξίζει
Καλή διασκέδαση