azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.691
- Πόντοι
- 38.177
καλησπέρα παιδιά καμιά πληροφορία για την κυρία ?
Μπες στο προφίλ της εδώ στο μπου και θα βρεις κριτικές
Υπάρχουν και άλλου πορτοκαλιέςΑυτή
είναι το ίδιο γραφείο με αυτή.....
Και με έχουν μπλοκάρει στο WhatsApp....
Ρε μαλάκες αν μας διαβάζετε ξεκολάτε....ένα πούτσο θα ρίξω. Ούτε κριτική δεν θα γράψω αν δεν θέλετε...
Για πια λες τώρα Diana?Όοοοχι δε μας διαβάζουν.... Τί σκατοξενοδοχείο βρήκε και έκλεισε...δεν πάω εκεί με τίποτα.
Και σε τιμή ευκαιρίας,με 400 παίρνεις φουλ σέρβιςΥπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές
Έμαθαν ότι έλειπες και έσκασαν μύτη. Δεν έμαθαν όμως ότι γύρισες....Παρατηρώ πολύ σαβούρα στην πόλη μας,αρκετές άνω των 30,τιμές εξωτερικού και αρπακτικά που σκάνε η θα σκάσουν σε λίγες μέρες!!!
Ρε συ Αλεκση τα έχεις κάνει όλα πουτανα,κυριολεκτικά και μεταφορικά σε όλους τους τομείς,αμε στα διαλα να ούμε..
Τα έχει κάνει πουτάνα κι εμείς δεν έχουμε πουτάνες της προκοπής εδώΠαρατηρώ πολύ σαβούρα στην πόλη μας,αρκετές άνω των 30,τιμές εξωτερικού και αρπακτικά που σκάνε η θα σκάσουν σε λίγες μέρες!!!
Ρε συ Αλεκση τα έχεις κάνει όλα πουτανα,κυριολεκτικά και μεταφορικά σε όλους τους τομείς,αμε στα διαλα να ούμε..
Ρε παίδες καλησπερα και από εμένα. Να ρωτήσω θέλω που είναι η Gyuzel? Έχουμε νέα της. Δεν την έχω δοκιμάσει και ψήνομαι τρελά αλλά έχει καιρό να φανεί!
Ναι. Ζητάς 180 ρε γμτ, πάνε σε κανα ξενοδοχείο της προκοπής...
Αλλού τρως και πεινεις. Αλλού πας και δεινειςΥπάρχουν και άλλου πορτοκαλιές
Μου έχει κολλήσει λόγω καλών κριτικών. Φυσικά μου αρέσει και εξωτερικά. Εχεις να προτείνεις κανα στανταράκι ιγκόκνιτο?? Για να επενδύσω αλλού?Δε θα στο συνιστουσα. Μιλαει ελληνικα αλλα στα μηνυματα το παιζε τρελιτσα και απαντουσε στα αγγλικα. Απο κοντα τιποτα το ιδιαιτερο, πλαστικα βυζια χαλια στην αισθηση και στο πρωκτικο ποναει και καλα και δεν ηθελε γρηγορα. Δε ξερω γιατι τρελαινεστε πολλοι με δαυτην αλλ απερι ορεξεως....
Αυτή στο golden δεν ήταν παλιά;