mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Αν ανοίξω το στόμα μου....πραγματικά δηλαδή...Μου αρέσει που το ζεις σύντροφε!
Αν ανοίξω το στόμα μου....πραγματικά δηλαδή...Μου αρέσει που το ζεις σύντροφε!
Ευτυχώς που έχουμε και τον σαφάρι με τους 19χρονους ροφούς,έ... μοντέλα ήθελα να πω :-Πατημένα τριάντα σίγουρα...
Είχα σκοπό να σήμερα αλλά έπαιξε ατυχηματάκι....Ευτυχώς που έχουμε και τον σαφάρι με τους 19χρονους ροφούς,έ... μοντέλα ήθελα να πω :-
Ε μη βλέπεις αυτήν τώρα που είναι τόπ οφ δε ΜπεστΣτο outcall η Olia βγαίνει ακριβότερη ... Λες να χάνω που δεν είμαι επάνω;
Πρέπει να παρακαλέσουμε δηλαδή; Άντε,πές :oΑν ανοίξω το στόμα μου....πραγματικά δηλαδή...
Όχι βέβαια...στο safari έλεγα να πάω, στο ξανθό.Περαστικά ρε συ
Φυσικά όλια θα πήγαινες φαντάζομαι
Επιβεβαιωμένα η ομορφότερη τάνα στην Ελλάδα....το λένε και οι κριτικές.
Περαστικά ρε συΕίχα σκοπό να σήμερα αλλά έπαιξε ατυχηματάκι....
πες και θα βάλω γραβάτα , αν και σύντροφος - αγωνιστήςΑν ανοίξω το στόμα μου....πραγματικά δηλαδή...
Στη μπουτού;Όχι βέβαια...στο safari έλεγα να πάω, στο ξανθό.
Να σου πω την αλήθεια τη συγκεκριμένη φωτό δεν την πρόσεξα...Μου αποσπούσε την προσοχή η σκυλόφατσα της μελαχροινής...Στη μπουτού;
Το είχε σχολιάσει την προηγούμενη φορά ένας που πήγε στη μελαχρινή ότι είδε την ξανθιά με τα άσχημα πόδια,μπουτού :-Να σου πω την αλήθεια τη συγκεκριμένη φωτό δεν την πρόσεξα...Μου αποσπούσε την προσοχή η σκυλόφατσα της μελαχροινής...
Συριζαία δηλαδή....Κάστορα ανέλαβε!Το είχε σχολιάσει την προηγούμενη φορά ένας που πήγε στη μελαχρινή ότι είδε την ξανθιά με τα άσχημα πόδια,μπουτού :-
παίζεις βρώμικαΣυριζαία δηλαδή....Κάστορα ανέλαβε!
Λες να είναι η συντρόφισσα - αγωνίστρια Δούρου ??? λες να το κάνει για τους πυρόπληκτους ??? Να πας τότε ....δεν πιστεύω να είσαι φασιστοειδές υποκείμενο ???Συριζαία δηλαδή....Κάστορα ανέλαβε!
Ρε Μαλλιά βοήθα λιγάκι εσύ που είσαι νέος και βλέπεις καλύτερα.
Σου φαίνεται για 20 ετών αυτή μαζί με τα καλοκαίρια;
και φυσικά ούτε capital control ...ρουφάει μετρητό χωρίς πλαφόν....
και φυσικά ούτε capital control ...ρουφάει μετρητό χωρίς πλαφόν....