jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.331
- Πόντοι
- 3.820
όχι άλλη πιτσα...Μόνο πουτσσΗ pizza Capri μας παρασέρνει...
όχι άλλη πιτσα...Μόνο πουτσσΗ pizza Capri μας παρασέρνει...
όχι άλλη πιτσα...Μόνο πουτσσ
εχουμε αποψη για το κορίτσι?
Χαίρομαι που επιτέλους ήρθες κι εσύ στο ΜαυρογιαλούροΔεν θα πω τίποτα...τα σχόλια δικά σας....Από μένα μαύρο στο μαυρογιαλουρο...
Δεν θα πω τίποτα...τα σχόλια δικά σας....Από μένα μαύρο στο μαυρογιαλουρο...
συνεχίζεις να εκτειθεσαι...You forget that alsow xxx
ο άλλος από κάτω που το παίζει ξένος ενω μιλάει ελληνικά βγάζει και τα υπόλοιπα λες και έχει κατι που εχω εκτεθεί...Χαχαχα ρε τους τραγικούς..Μια ώρα με βίντεο στο σπίτι...300 ευρώ ήθελε...160 κανονικά,90 για το ταξί και τον χαμένο χρονο,Και 50 το βίντεο...ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΧαίρομαι που επιτέλους ήρθες κι εσύ στο Μαυρογιαλούρο
ΕΝΝΟΕΊΤΑΙο άλλος από κάτω που το παίζει ξένος ενω μιλάει ελληνικά βγάζει και τα υπόλοιπα λες και έχει κατι που εχω εκτεθεί...Χαχαχα ρε τους τραγικούς..Μια ώρα με βίντεο στο σπίτι...300 ευρώ ήθελε...160 κανονικά,90 για το ταξί και τον χαμένο χρονο,Και 50 το βίντεο...ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ
εσυ σταματά να τον παίζεις θα τυφλωθεις...Και νιωσε λιγο...Καλα αφου εισαι πεντε λεπτα απο το ξενοδοχειο,
γιατι δεν πας εσυ,να γλυτωσεις τα πολλα εξτρα??
Λεω εγω τωρα..
Ανωμαλος εισαι η κουβεντα να γινεται??
Εγω δεν λεω οτι οι τιμες δεν ειναι παραλογες..εσυ σταματά να τον παίζεις θα τυφλωθεις...Και νιωσε λιγο...
όχι φίλος δεν το λένε...Βάζουμε απλά το (+) και πρέπει να ρωτήσω...Και δεύτερον δεν τονεκανα για αυτό...το θέμα είναι ότι πρέπει να ξερειβτο κάθε γραφείο που έρχεται ότι εδώ πάνω κορόιδα δεν θα βρίσκει εύκολα...Εγω δεν λεω οτι οι τιμες δεν ειναι παραλογες..
Συμφωνω...Αλλα τις ξερεις απο πριν..
Στην ουσια σου λενε ΔΕΝ επιθυμουμε το outcall..
Πας εσυ και γλυτωνεις τοσα χρηματα..
Εκτος αν τα εχεις για πεταμα!!!
Σου ειπα πολυ απλα δεν θελουν το outcall..όχι φίλος δεν το λένε...Βάζουμε απλά το (+) και πρέπει να ρωτήσω...Και δεύτερον δεν τονεκανα για αυτό...το θέμα είναι ότι πρέπει να ξερειβτο κάθε γραφείο που έρχεται ότι εδώ πάνω κορόιδα δεν θα βρίσκει εύκολα...
ρε επικοινωνείς λίγο;δεν γουστάρω να πάω για 1002 λόγους...Σου ειπα πολυ απλα δεν θελουν το outcall..
Γι αυτο πας εκει και γλυτωνεις χρημα..
Το βιντεο εν γνωση της κοπελας το τραβας,
οποτε δεν υπαρχει θεμα να ρθει σπιτι για να κρυψεις καμερες..
αν χρεώνουν έτσι με το χάσιμο χρόνο τους,Αυτό συνεπαγεται ότι θα είναι με το ρολόι στο χέρι και στο χοτελ...νιώσεΣου ειπα πολυ απλα δεν θελουν το outcall..
Γι αυτο πας εκει και γλυτωνεις χρημα..
Το βιντεο εν γνωση της κοπελας το τραβας,
οποτε δεν υπαρχει θεμα να ρθει σπιτι για να κρυψεις καμερες..