Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.274
Καλησπέρα συναγωνιστές μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος και ξέρει τίποτα για αυτήν
Ευχαριστώ !
Καλησπέρα συναγωνιστές μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος και ξέρει τίποτα για αυτήν
Ευχαριστώ !
Μην απορείς στην Βαλκανική Βενεζουέλα το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο και οι ''πιστολιές'' στα χρέη ποτάμι ...Έτσι γίνεται σε κάθε συντροφική χώρα, με τέτοιους συντελεστές γιατί να δηλώσει ο άλλος εισόδημα;; Η απόκτηση επίσης περιουσίας υπέρ φορολογείται, η ατιμωρησία ακμάζει, και άρα το μη δηλωθέν εισόδημα συχνά καταλήγει στα ''γούστα'', που κανείς δεν σε ρωτάει που τα βρήκεςΈριχνα προηγουμένως μια ματιά στον πρωτοφανή για τη φτωχομάνα αριθμό των 28 παρουσιών και αποφάσισα ότι τέρμα προς το παρόν ο επιθετικός προσδιορισμός "φτωχομάνα".
Πρώτον γιατί οι τιμές και οι υπηρεσίες πλησιάζουν τα επίπεδα προ κρίσης,(μπράβο μας,τα καταφέραμε ) και δεύτερον γιατί με τόσες παρουσίες δεν ισχύει πλέον ούτως ή άλλως
Σωστά, γεγονός πάντως είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΆΜην απορείς στην Βαλκανική Βενεζουέλα το μαύρο χρήμα ρέει άφθονο και οι ''πιστολιές'' στα χρέη ποτάμι ...Έτσι γίνεται σε κάθε συντροφική χώρα, με τέτοιους συντελεστές γιατί να δηλώσει ο άλλος εισόδημα;; Η απόκτηση επίσης περιουσίας υπέρ φορολογείται, η ατιμωρησία ακμάζει, και άρα το μη δηλωθέν εισόδημα συχνά καταλήγει στα ''γούστα'', που κανείς δεν σε ρωτάει που τα βρήκες
Σωστά, γεγονός πάντως είναι ότι ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ΤΙΜΈΣ ΑΝΕΒΑΊΝΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΆ
Να κερνάμε και κανένα γλυκάκι, καμία σαμπάνια,μη μας πουν και τσιπηδες
Τα τουρια πάντα τέτοιες τιμές είχαν. Στο χέρι μας είναι να τις προσγειώσουμε λίγο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σύμπνοια ;)για ενα πουτσο 10 λεπτα ως ενα τεταρτο ακουμπανε καποιοι 150 ως 200 χαρτια δεν ειναι εντελως τραγελαφικο ολο αυτο :S
η βιζιτα στην ελλαδα εχει γινει πιο ακριβη απο το πριγκιπατο του monaco
Τα τουρια πάντα τέτοιες τιμές είχαν. Στο χέρι μας είναι να τις προσγειώσουμε λίγο, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει σύμπνοια ;)
Και είναι απλό.Το μόνο που χρειάζεται είναι να μαυρίζουμε για κάνα δυο βδομάδες όποια γκιόσα ζητάει τον άμπακα.Μια,δυό,τρείς,να δεις τί ωραία που συμμορφώνονταιπολύ σωστά, από εμάς εξαρτώνται όλα, για την προσγείωση των κορασίδων (city tours, call girls) απαιτείται συλλογική προσπάθεια και όχι μεμονωμένη
δυστυχώς ματαιοπονείς....Και είναι απλό.Το μόνο που χρειάζεται είναι να μαυρίζουμε για κάνα δυο βδομάδες όποια γκιόσα ζητάει τον άμπακα.Μια,δυό,τρείς,να δεις τί ωραία που συμμορφώνονται
Τι θέλεις να πεις φίλε μου γιατί δεν κατάλαβα το υπονοούμενο σου ; Φιλικά πάντα .Ορισμενοι δεν καταλαβαινετε σε τι αποσκοπουν τυχαιες ερωτησεις νεων μελων,οπου ρωτουν για συγκεκριμενες κοπελες..
Ναι,το γνωρίζωδυστυχώς ματαιοπονείς....
Δεν σε αδικώ στις φωτό η Εύα φαίνεται μούναρος!
Και κάπως έτσι μας τα σουφρώνουν τα 150άρια...Στις φωτογραφίες ναι, στην πραγματικότητα άσχημη στο πρόσωπο, αρκετά πιό σκληρά χαρακτηριστικά.
Ας ανοιχτεί προφίλ για την κυρία για να γράψουμε τις εμπειρίες μας.
Σε γενικές γραμμές τεμπελομετριότητα.
Πολυ σωστος!!! ΕυγεΧωρίς να θέλω να κατακρίνω κανέναν, μάγκες χαρά στο κουράγιο σας που υπάρχει όρεξη σήμερα να ασχολούμαστε με πουτάνες. Προσωπικά εμένα απο χθες μου έχουν κοπεί τα γόνατα από αυτά που βλέπω, πόσο μάλλον να έχω όρεξη να πηδήξω. Έτυχε να είμαι και στην περιοχή Σαββάτο βράδυ και μετά από μια μέρα γίνεται αυτό που γίνεται εκεί κάτω... :-
Αυτές τις μέρες προτιμώ να τα δώσω σε κάποιον συνάνθρωπό μου που καταστράφηκε παρά σε μια κωλορωσίδα πουτάνα ή σε κάποιον καριόλη νταβά γραφείο.
Και επαναλαμβάνω χωρίς να θέλω να κατακρίνω κάποιον.
ΣυμφωνωΠολυ σωστος!!! Ευγε