Γνωριζει κανεις κατι για την κορασιδα?
κριτικες?
ευχαριστω
κριτικες?
ευχαριστω
Eva Sexy Moon με άφθονες κριτικέςΓνωριζει κανεις κατι για την κορασιδα?
κριτικες?
ευχαριστω
φιλε thegan ευχαριστω για την ενημερωση που δυστηχως ηρθε αργα γιατι προλαβα πηρα και την πατησα.Τελειως διαφορετικη κοπελα ηρθε αλλα επειδη τρωγοταν εμφανισιακα τη κρατησα και ηταν οτι χειροτερο. Εκφραση προσωπου παγος, συμμετοχη ψυγειο και γενικα αντε μαλακα τελειωνε μια και με δεχτηκες και δεν με εδειωξεςΦίλε c1961 , εχω παρει εγω 3 φορες.Τις 2 απο αυτες μου φερανε αλλη κοπελα, την 1 μου φερανε την σωστη αλλα : 100 αρχικη τιμη=>πιπα χωρις προφυλατικο + 20 =>69-στοματικο +20, 2η εκτονωση + 30. Συνολο 170Ε για αυτονοητα πραγματα. ολα αυτα μολις τα κανει την κοπαναει. Αυτο εγινε προ 7μηνου. Δεν ξερω εαν αλλαξε κατι.
φιλε thegan ευχαριστω για την ενημερωση που δυστηχως ηρθε αργα γιατι προλαβα πηρα και την πατησα.Τελειως διαφορετικη κοπελα ηρθε αλλα επειδη τρωγοταν εμφανισιακα τη κρατησα και ηταν οτι χειροτερο. Εκφραση προσωπου παγος, συμμετοχη ψυγειο και γενικα αντε μαλακα τελειωνε μια και με δεχτηκες και δεν με εδειωξες
εσυ βρε αγαπουλη γιατι πρασινισες σαν των ηλιο του πασοκΠιπα με προφυλακτικο εχει... προσεχε..
Θα σου βγαλει κι αλλα εξτρα..
Ελα ντε!!!εσυ βρε αγαπουλη γιατι πρασινισες σαν των ηλιο του πασοκ
Δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσο χαζοι στο σαιτ που το πηραν σοβαρα.Για τον άκυρο αριθμό κινητού τηλεφώνου που έχεις δημοσιεύσει στο θέμα που αφορά την Ντούβλη
Μπορεί να έκανες πλάκα, αλλά ο αριθμός σε κάποιον ανήκει...
Δεν πιστευω οτι υπαρχουν τοσο χαζοι στο σαιτ που το πηραν σοβαρα.
Πηρες τηλ να κλεισεις ραντεβου ρε ψωνιο;Εσύ όμως σαν γνήσιος χαζός,έγραψες το τηλέφωνο,πίστευα να έχεις το ακαταλόγιστο μιας και οι διαχειριστές ξέρουν τον αρνητικό βαθμό που έχει το πηλίκο νοημοσύνης σου!!
Πηρες τηλ να κλεισεις ραντεβου ρε ψωνιο;
Η υπογραφη μου κατω τα λεει ολαΣε υπερεκτιμημενες γριές δεν πάω,να σου θυμίσω ότι έχεις κατακτήσει επάξια τον τίτλο του μπαζογαμια-σαβουρογαμια
Φίλε εμείς δεν έχουμε δράμι μυαλό,για αυτό και δεν θα γίνουμε ποτέ τιμημένοι :-Η υπογραφη μου κατω τα λεει ολα
Η υπογραφη μου κατω τα λεει ολα
αναφερθηκα στο σαιτ kakakoritsia.Aπο οτι φαινεται σου ερχεται τελειως ασχετο κοριτσι απο αυτο που ζητας οποτε ισχυει για ολες (μαλλαν ολες ειναι fake).TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΑΝ.Ισως συνετισθουν και βαζουν αληθινες φωτογραφιεςΓραψε κριτικη στο προφιλ της κοπελας ωστε να ξερουμε να προφυλαγομαστε. Αν δεν εχει προφιλ ζητα απο admin να ανοιξει ενα.