Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
ο μαυρος περιμενη κερασμα μετα την γιορτη της πουτσας.ΦΑΚΙΡΑΚΟΛες να την απηγαγε ο μαυρος?
ο μαυρος περιμενη κερασμα μετα την γιορτη της πουτσας.ΦΑΚΙΡΑΚΟΛες να την απηγαγε ο μαυρος?
εδω ειναι το μπουμπουκακι αυτιστικΉθελα να πάω και γω σήμερα αλλά την εξαφάνισαν ενώ κανονικά αύριο τελείωνε το τουρ της,τι γκαντεμιά έχω ρε γαμωτο.
Καλά, βοήθα τον εσύ τότε. Εγώ θα κοιτάξω την πάρτη μου. Βλέπω κανα δυο ενδιαφέροντα "ανεξάρτητα" κορίτσια ήρθανε....ασε το παιδακι ησυχο βρε γριουλα.
ευχαριστω.ασε το παιδακι ησυχο βρε γριουλα.
σαυρες ειναι.Καλά, βοήθα τον εσύ τότε. Εγώ θα κοιτάξω την πάρτη μου. Βλέπω κανα δυο ενδιαφέροντα "ανεξάρτητα" κορίτσια ήρθανε....
αυτη η ολγα δεν ειναι ηριτα απο το εσκορτ.Καλά, βοήθα τον εσύ τότε. Εγώ θα κοιτάξω την πάρτη μου. Βλέπω κανα δυο ενδιαφέροντα "ανεξάρτητα" κορίτσια ήρθανε....
καποια προταση?αυτη η ολγα δεν ειναι ηριτα απο το εσκορτ.
δοκιμασμενες κ καλες ναστυα αλεχανδρα κ σβετα.για την τελευταια κρατα μικρο καλαθι γιατι ειναι πολλη καιρο στο χωριο μας.καποια προταση?
αλεξανδρα? Που την βρισκω?δοκιμασμενες κ καλες ναστυα αλεχανδρα κ σβετα.για την τελευταια κρατα μικρο καλαθι γιατι ειναι πολλη καιρο στο χωριο μας.
εσκορτ κλαπ.οπου ειναι κ σβετα.αλεξανδρα? Που την βρισκω?
Όχιαυτη η ολγα δεν ειναι ηριτα απο το εσκορτ.
Η Σβέτα έγινε παλτό. Πεταμένα λεφτά. Αύριο παίρνει τον πούλο....δοκιμασμενες κ καλες ναστυα αλεχανδρα κ σβετα.για την τελευταια κρατα μικρο καλαθι γιατι ειναι πολλη καιρο στο χωριο μας.
ειπα ποιες πηρα κ ειναι καλες.εβαλα κ ναστυα μεσα.Η Σβέτα έγινε παλτό. Πεταμένα λεφτά. Αύριο παίρνει τον πούλο....
Το ότι προτείνεις την Αλεξάνδρα με 120 από τη στιγμή που η Nastia κοστίζει 130....ουδέν σχόλιο.
ευχαριστωεσκορτ κλαπ.οπου ειναι κ σβετα.
έτσι ώστε, φεύγει το σβετάκι...πάντως 2 φόρες δόκειμασα να την ξαναπάρω αλλά δν μπόρεσα...την πρώτη είχε long date και η δεύτερη ήταν χθες νωρίς το μεσημέρι σαββάτο αλλά ήταν full booked..τελικά πήρα την καρίνα σε πρόγραμμα μιας ώρας αλλά σηκώθηκα και έφυγα στο μισάωρο περισσότερα στην κριτικήΗ Σβέτα έγινε παλτό. Πεταμένα λεφτά. Αύριο παίρνει τον πούλο....
Το ότι προτείνεις την Αλεξάνδρα με 120 από τη στιγμή που η Nastia κοστίζει 130....ουδέν σχόλιο.
Πήγες στην τάπα;έτσι ώστε, φεύγει το σβετάκι...πάντως 2 φόρες δόκειμασα να την ξαναπάρω αλλά δν μπόρεσα...την πρώτη είχε long date και η δεύτερη ήταν χθες νωρίς το μεσημέρι σαββάτο αλλά ήταν full booked..τελικά πήρα την καρίνα σε πρόγραμμα μιας ώρας αλλά σηκώθηκα και έφυγα στο μισάωρο περισσότερα στην κριτική
έτσι ώστε, φεύγει το σβετάκι...πάντως 2 φόρες δόκειμασα να την ξαναπάρω αλλά δν μπόρεσα...την πρώτη είχε long date και η δεύτερη ήταν χθες νωρίς το μεσημέρι σαββάτο αλλά ήταν full booked..τελικά πήρα την καρίνα σε πρόγραμμα μιας ώρας αλλά σηκώθηκα και έφυγα στο μισάωρο περισσότερα στην κριτική
Τελικά ώς φαίνεται κουτσές,στραβές,όλες δουλεύουν κι εμείς εδώ ψυχανεμιζόμαστε με κριτικές κλπ...έτσι ώστε, φεύγει το σβετάκι...πάντως 2 φόρες δόκειμασα να την ξαναπάρω αλλά δν μπόρεσα...την πρώτη είχε long date και η δεύτερη ήταν χθες νωρίς το μεσημέρι σαββάτο αλλά ήταν full booked..τελικά πήρα την καρίνα σε πρόγραμμα μιας ώρας αλλά σηκώθηκα και έφυγα στο μισάωρο περισσότερα στην κριτική
Στην άλλη Καρίνα εννοούσα. Αυτή που πήγες κάνει μπαμ ότι είναι σκατόψυχη και δεν είναι και πιπίπνι....έτσι ώστε, φεύγει το σβετάκι...πάντως 2 φόρες δόκειμασα να την ξαναπάρω αλλά δν μπόρεσα...την πρώτη είχε long date και η δεύτερη ήταν χθες νωρίς το μεσημέρι σαββάτο αλλά ήταν full booked..τελικά πήρα την καρίνα σε πρόγραμμα μιας ώρας αλλά σηκώθηκα και έφυγα στο μισάωρο περισσότερα στην κριτική