Excalibur
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 55
- Like
- 5.105
- Πόντοι
- 15.565
Τι δεν καταλαβαίνεις?Από τις photo κάνει μπαμ ότι είναι φώκια!
Δεν είναι καν δικες της..ειναι πρωην στουντιοκοριτσο εξ αθηνων και μεγαλη ξεπετα ...
Τι δεν καταλαβαίνεις?Από τις photo κάνει μπαμ ότι είναι φώκια!
Απο κοντα την εχει δει;; ειναι ψιλοστρουμπουλα στις φωτοΤι δεν καταλαβαίνεις?Από τις photo κάνει μπαμ ότι είναι φώκια!
Αν εννοεις την αλεξανδρα κανεις λαθος δεν ειναιΔεν είναι καν δικες της..ειναι πρωην στουντιοκοριτσο εξ αθηνων και μεγαλη ξεπετα ...
Αν εννοεις την αλεξανδρα κανεις λαθος δεν ειναι
Αυτη;;Όχι δεν λεω την Αλεξανδρα ..καποια άλλη ηταν ..ειχανε κανει τουρ μαζι στην Θεσσαλονικη πριν εναμιση χρονο ...το προφιλ εχει κατεβει για να σου δωσω λινκ ...
τωρα φιλε δικα σου είναι τα λεφτα εσυ αποφασίζεις ....
Αυτη;;
gnwrizoume kati gia tin kuria? iparxoun kritikes ew?
αδερφέ δεν πάνε μόνο αγρότες εκείμα οι αγρότες ...πεινάνε... ιδίως τέτοια εποχή στήνονται ''μπλόκα πείνας και φτώχειας''
καλησπερα ρε μαγκες .. αυτη καπου στις Βιλες δεν επεζε πριν καιρο???gnwrizoume kati gia tin kuria? iparxoun kritikes ew?
Με γλυτώνεις
Επιγραμματικά να πω πεταμένα λεφτά....λεπτομέρειες αργότερα...
Αυτή είναι η Χριστίνα που δούλευε στο Fever...καλησπερα ρε μαγκες .. αυτη καπου στις Βιλες δεν επεζε πριν καιρο???
Η ρουμάνα η ρομπέρτα δούλευε χρόνια σε στούντιο στην Αθήνα και την είχα πάρει αρκετές φορές.
Οι φωτογραφίες της είναι δικες της αλλά επεξεργασμένες φυσικά.
δεν είναι για μοντελοπνίχτες...
Γιγαντιαία βυζιά. Πήγα την είδα σήμερα. Εμένα μου αρέσει αλλά καθένας έχει τα γούστα του.
Το ραντεβού πήγε να το χαλάσει η Μπιάνκα Γιατί έκλεισε παρτούζα την ίδια ώρα που είχα εγώ και μόλις πάρκαρα στο ξενοδοχείο Μου ήρθε μήνυμα να πάω μετά από τρεις ώρες.
Φυσικά δεν το δέχτηκα και ανέβηκα στο δωμάτιο.
Το ξαναλέω ότι δεν είναι μοντελε αλλά στον αγώνα είναι καλή
για να μην παρεξηγηθω, εξέφρασα τη δική μου γνώμη...Μπραβο ρε φιλε ...Ναι η Ρομπερτα είναι ...
Αν εσυ περασες καλα και .χαιρομαι ιδιαιτερα ... απλα για τη συγκεκριμένη υπαρχουν πολλες και ακρως αντίθετες γνωμες ...
Στο τελευταιο της τουρ στη Θεσσαλονικη την εβγαλε παίζοντας με το κινητο ...
Σε ότι αφορα τη Μπιανκα το κοντοπουτανο ...μια ζωη μαλακιες κανει ... κριμα γιατι αν ειχε λιγο μυαλο θα ειχε μαζεψει πολύ χαρτι ...
Μπραβο ρε φιλε ...Ναι η Ρομπερτα είναι ...
Αν εσυ περασες καλα και .χαιρομαι ιδιαιτερα ... απλα για τη συγκεκριμένη υπαρχουν πολλες και ακρως αντίθετες γνωμες ...
Στο τελευταιο της τουρ στη Θεσσαλονικη την εβγαλε παίζοντας με το κινητο ...
Σε ότι αφορα τη Μπιανκα το κοντοπουτανο ...μια ζωη μαλακιες κανει ... κριμα γιατι αν ειχε λιγο μυαλο θα ειχε μαζεψει πολύ χαρτι ...