Johnny Red
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 113
- Πόντοι
- 236
Είναι η απάντηση του Azazel στην ερώτησή σου....32 ποσταρίσματα ΜΟΝΟ ερωτήσεις!
Καλό θα ήταν να συντάξει ο παίκτης ένα ερωτηματολόγιο,να απαντηθούν οι ερωτήσεις του και να πάμε παρακάτωΕίναι η απάντηση του Azazel στην ερώτησή σου....32 ποσταρίσματα ΜΟΝΟ ερωτήσεις!
κατ' αρχην απο υπερβολη τα παμε καλα, αν έμπαινες στον κοπο να διαβασεις τα ποσταρισματα θα εβλεπες οτι τουλαχιστον 20 απο αυτα ΔΕΝ ειναι ερωτησεις.
Κατα δευτερον πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την απαιτηση καποιον να ασχολουνται ολοι με την ιδια συχνοτητα και το ιδιο παθος με το αθλημα.
εγω δεν το εξασκω συχνα το σπορ, μια φορα στο εξαμηνο αντε το τριμηνο στην καλυτερη. τι ποστ θελετε να κανω ποσο μαλλον οταν αυτα αφορουν κοριτσια που εχουν πανω απο 20 κριτικες, δηλαδη θα βοηθουσε να γραψω για την Γκιουζελ πχ?? για την Ναγια?? κτλ
Αν ειναι ρε μαγκες πεταξτε εξω ολους εμας που δεν ειμαστε φανατικοι του ειδους εξω, καντε μια κλειστη ομαδα να τα λετε μεταξυ σας να τελειωνει η ιστορια, ελεος δηλαδη
Το ότι η Γκιουζελ κάποια περίοδο είχε πάρει κιλά γιατί δεν μας το είπες?
Το ότι δεν μοιράζεσαι τις εμπειρίες σου εδώ μέσα είναι αρκετό για να καταλάβει κάποιος τι βιολί βαράς.
Και αφού ασκείς το σπορ κάθε τρίμηνο η εξάμηνο σημαίνει ότι μας διαβάζεις και κάθε εξάμηνο,τώρα τι έπαθες και είσαι μέσα τρείς μέρες σερί?
Αυτά που γράφεις δεν στέκουν,άμα θέλεις βοήθεια φρόντισε να προσφέρεις τίποτα εδώ μέσα,Είναι όρος του σάιτ,Δεν το λέμε εμείς γιατί έτσι μας καυλωσε..
Φιλε μην ασχολεισαι..ρε φιλε, ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα σου δωσω και λογαριασμο ποσες μερες ειμαι μεσα και ποσες οχι, απο την αλλη το ενδεχομενο οτι μπαινω χωρις να συνδεθω με τον λογαριασμο μου το σκεφτηκες? για την Γκιουζελ ξερεις και ποτε πηγα και αν οταν πηγα ειχε βαλει και κιλα? δεν πας καλα ρε μεγαλε, καθολου καλα. αυτην την στιγμη που γραφω 1.889 συνδεδεμενους επισκεπτες εχει το σαιτ και 332 μελη και εσυ μου λες για το αν ειπα για τα κιλα της γκιουζελ και αν μπηκα 3 μερες σερι??? ή μηπως ολοι αυτοι ποσταρουν ασυστολα? μια ερωτηση εκανα δεν σου ζητησα δανεικα. και 20 ερωτησεις να εκανα, οποιος θελει απανταει, αν δεν γουσταρεις μην απαντας, απλο ειναι? ρε τι ζορι ειναι αυτο??? οπως σου ειπα και πριν αν προυποθεση της σελιδας ειναι οτι ολα τα μελη πρεπει να ειναι ενεργα οπως το λες εσυ κανε μας ολους μια διαγραφει να μεινετε 20-30 ατομα να τα λετε μεταξυ σας...
ρε φιλε, ποιος νομιζεις οτι εισαι που θα σου δωσω και λογαριασμο ποσες μερες ειμαι μεσα και ποσες οχι, απο την αλλη το ενδεχομενο οτι μπαινω χωρις να συνδεθω με τον λογαριασμο μου το σκεφτηκες? για την Γκιουζελ ξερεις και ποτε πηγα και αν οταν πηγα ειχε βαλει και κιλα? δεν πας καλα ρε μεγαλε, καθολου καλα. αυτην την στιγμη που γραφω 1.889 συνδεδεμενους επισκεπτες εχει το σαιτ και 332 μελη και εσυ μου λες για το αν ειπα για τα κιλα της γκιουζελ και αν μπηκα 3 μερες σερι??? ή μηπως ολοι αυτοι ποσταρουν ασυστολα? μια ερωτηση εκανα δεν σου ζητησα δανεικα. και 20 ερωτησεις να εκανα, οποιος θελει απανταει, αν δεν γουσταρεις μην απαντας, απλο ειναι? ρε τι ζορι ειναι αυτο??? οπως σου ειπα και πριν αν προυποθεση της σελιδας ειναι οτι ολα τα μελη πρεπει να ειναι ενεργα οπως το λες εσυ κανε μας ολους μια διαγραφει να μεινετε 20-30 ατομα να τα λετε μεταξυ σας...
ήθελε να είμαι μέσα της συνέχεια .
Έλεγε συνέχεια : κ άλλο κ άλλο γάμαμε μην σταματάς ...
δλδ ειχε τασεις μηρομανους κορασιδας η EVA;
Δε πιστεύω να μην της έκανες το χατίρι;Έλεγε συνέχεια : κ άλλο κ άλλο γάμαμε μην σταματάς ...
Ποια απο τις δυο Ευες?Επίσκεψη στην Εύα σήμερα...για μένα η κοπέλα είναι πολύ δυνατή με τρομερές - για τα γούστα μου- αναλογίες και προσφερεί πολύ καλές υπηρεσίες δεδομένων και των χρημάτων που ζητάει. Εν'ολίγοις σπανιόλα με τα όλα της! Με τελείωσε με συνοπτικές διαδικασίες...προτείνεται ανεπιφύλακτα, μακριά οι μοντελοπνίχτες - η κοπέλα έχει απίστευτη κωλάρα!
Φυσικά κ της το έκανα .... αλλά δεν είμαι 35 αρης να γαμαω συνέχεια .Δε πιστεύω να μην της έκανες το χατίρι;
Άστα παίκτη... :-Φυσικά κ της το έκανα .... αλλά δεν είμαι 35 αρης να γαμαω συνέχεια .
Κοντεύουνμε την Πέμπτη δεκαετία της ζωής μου...