GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Αγγλικά μιλάει καθόλου?
Φιλε να γαμησεις πας οχι να πιασεις την κουβεντα.
Αγγλικά μιλάει καθόλου?
Όσο εσύ το ψάχνεις και ρωτάς το μωρό έφυγεΑγγλικά μιλάει καθόλου?
Ο άσχημος τα έλεγε αυτά,για δοκιμαστές μας έχουν :SRegina και Alice στην Αθηνα ....2 καλα λογια να γραφουν...μετακινηση - μεταγραφη
θα μας γλεντουσε ο Κωστακης ....Ο άσχημος τα έλεγε αυτά,για δοκιμαστές μας έχουν :S
Εντάξει,το γράφαν από την αρχή,11-15 Θεσσαλονίκη...θα μας γλεντουσε ο Κωστακης ....
ανακαλω κυριε προεδρε....Εντάξει,το γράφαν από την αρχή,11-15 Θεσσαλονίκη...
ανακαλω κυριε προεδρε....
Αν και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναγράψω κριτική, όμως τουλάχιστον από αυτό το νήμα κάποιοι παίκτες γράφουν και τους εμπιστεύομαι.
Ξέρω ότι κάποιοι έχετε ενστάσεις για το γραφείο, έχω φάει και γω φόλες αρκετές όμως η laura είναι πολύ δυνατή.
Αν και υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην ξαναγράψω κριτική, όμως τουλάχιστον από αυτό το νήμα κάποιοι παίκτες γράφουν και τους εμπιστεύομαι.
Ξέρω ότι κάποιοι έχετε ενστάσεις για το γραφείο, έχω φάει και γω φόλες αρκετές όμως η laura είναι πολύ δυνατή.
Το Μαρινάκι είναι αστέρι και γουστάρει την πούτσα.....
Να γράψετε κριτική, εγώ έχω αρκετούς μήνες που την είδα και δεν θα είμαι κατατοπιστικός, η μπουμπού είναι αξιαγάπητη και αξιαγάμητη....Αν και την είχα σταμπάρει και την προηγούμενη φορά που είχε έρθει, παρόλα αυτά δεν την είχα συναντήσει. Η συνεύρεση ήταν ΠΑΡΑ πολύ πετυχημένη.
Φίλε κριτική δεν γράφω, μέχρι και προμοτορα μας είπαν. 30 κριτικές σε λιγότερο από χρόνο και οι τιποταδες με μηδέν κριτικές μας την είπαν κιόλας. Εδώ θα ενημερώνω που και που γιατί χρωστάω σε κάποιους συμπεριλαμβανομένου και εσένα ενημέρωση. Τα έτοιμα είναι καλά αλλά πρέπει να ενημερώνω και γω και ας είναι μόνο εδώ.Να γράψετε κριτική, εγώ έχω αρκετούς μήνες που την είδα και δεν θα είμαι κατατοπιστικός, η μπουμπού είναι αξιαγάπητη και αξιαγάμητη....
Σε νοιώθω... :SΦίλε κριτική δεν γράφω, μέχρι και προμοτορα μας είπαν. 30 κριτικές σε λιγότερο από χρόνο και οι τιποταδες με μηδέν κριτικές μας την είπαν κιόλας. Εδώ θα ενημερώνω που και που γιατί χρωστάω ΣΔΟΕ κάποιους συμπεριλαμβανομένου και εσένα ενημέρωση. Τα έτοιμα είναι καλά αλλά πρέπει να ενημερώνω και γω και ας είναι μόνο εδώ.
Είχα και εγώ την ίδια αντίληψη για μερικούς μήνες, αλλά οι πουθενάδες κερδίζουν. Οι ίδιοι πουθενάδες που ειρωνεύονται δημόσια όσους πήδηξαν την ασχημομούρα, αλλά το προηγούμενο βράδυ έστελναν pm ζητώντας πληροφορίες για άλλη, μιας και οι σαβουρογαμιάδες έπαψαν πλέον να τους ενημερώνουν και φοβόντουσαν το κασκαντεριλίκι. Απευθυνόμαστε σε ενήλικες ανθρώπους, τουλάχιστον οφείλουν να έχουν κριτική σκέψη και να φιλτράρουν όσα διαβάζουν από όλους μας. Αναφέρεστε στην κοντή φαντάζομαι και στον κακό χαμό που την ακολουθεί, εγώ τουλάχιστον προμοτοριλίκι από εσάς δεν αντιλήφθηκα.Φίλε κριτική δεν γράφω, μέχρι και προμοτορα μας είπαν. 30 κριτικές σε λιγότερο από χρόνο και οι τιποταδες με μηδέν κριτικές μας την είπαν κιόλας. Εδώ θα ενημερώνω που και που γιατί χρωστάω ΣΔΟΕ κάποιους συμπεριλαμβανομένου και εσένα ενημέρωση. Τα έτοιμα είναι καλά αλλά πρέπει να ενημερώνω και γω και ας είναι μόνο εδώ.