azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.679
- Πόντοι
- 38.177
κλασε μου τα παπαρια ρε φλωρε
Παρεκτρεπεσαι!!!
Θα μπαναριστεις για δευτερη φορα,μετα θα λες παλι για τον Λελο...
κλασε μου τα παπαρια ρε φλωρε
Τράβα μερικές σελίδες πριν αρχίσει το ζωντόβολο τις παπαριές και θα δεις απάντηση.Ξέρει κανείς τίποτε για αυτό το πορνίδιο;
Τράβα μερικές σελίδες πριν αρχίσει το ζωντόβολο τις παπαριές και θα δεις απάντηση.
Τράβα μερικές σελίδες πριν αρχίσει το ζωντόβολο τις παπαριές και θα δεις απάντηση.
Ευχαριστώ ρε φίλε. Δώσε και 100 ρε φίλε για anal....αντε και γαμησου ρε φτωχομπινε
θα στο δωσω εγω ρε κακομοιρη το 200ευρω να γαμησεις την αλεξα
Ευχαριστώ ρε φίλε. Δώσε και 100 ρε φίλε για anal....
+50 ειναι το αναλ
Μόνο κώλο ρε Κωστάκη....τί σκατά δεν έμαθες τίποτα;
+100 μου είπε χθες κι εμένα+50 ειναι το αναλ
Kapsoni ξαναρουφα το τρομπόνι!κλασε μου τα παπαρια ρε φλωρε
Stay away από Κamila.Δες σελ 2324 το link που έγραψε ο Callahan.Καλο χαβα εχετε εδω!!! Καλησπερα απο εμενα, θελω να ρωτισω το εξης για αυτες:
ειναι ανεξαρτητες ή ειναι σε καπιο πιο παλιο γραφειο που της παρουσιαζει σαν ανεξαρτητες??? Εχουν το ιδιο τηλεφωνο και παρομιο στηλ περιγραφης...
τι ταξη να βαλουμε...εδω προσπαθουμε με νυχια και με δοντια να διωξουμε τα 200αρια..και μπαινει ο καθενας και λεει οτι του κατεβει!!Παρεκτροπή του χρησιμότατου νήματος παρατηρείται τελευταία. Λοιπόν Λορδε, Μαλλιά, Αζά, Τάκη, Φακίρη, μπάστερ, τζιμ, κάστωρ και λοιποί συναθλητές βάλτε τάξη
Πλησιαζει η ωρα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ...τι ταξη να βαλουμε...εδω προσπαθουμε με νυχια και με δοντια να διωξουμε τα 200αρια..και μπαινει ο καθενας και λεει οτι του κατεβει!!
επιχειρηματιες??? τεσπα....μιλησες σοφα ''γεροντα''....Πλησιαζει η ωρα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΚΘΕΣΗΣ...
Θα πλακωσουν οι επιχειρηματιες...
Ε,λογικο να ανεβουν οι ταριφες..