Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Βαριέμαι να σας βρω το ποστ που έκανα τότε που μαζευόσασταν να φέρετε τον ακατανόμαστο στην πόλη σας!!!!
Ναι...οκ...σεβομαι αυτα που λες και εχεις εν μερει δικιο! Αλλα επρεπε να κανουμε τότε μια επιλογη, σε ΕΝΑ πρακτορειο...

Και πλακα πλακα, και σημερα να επιλεγαμε, παλι Ζ θα καταληγαμε νομιζω...

Που αλλου βρε Geopa? GES???, LL?? με 3-4 τεμαχια ολο κι ολο, LT?? επισης, MC?? ουτε 3-4! EU? ελεος

Ο Ζ μεχρι τωρα ξεπερασε τις 10-12 ισως και παραπανω κοπελες...Σαφως ακριβος, αλλα εστειλε και πρωτοκλασσατα ονοματα..CC, Kim, Anna, Lindi, και αλλες...επομενως το κονέ με Ζ ειχε ουσια, και γιατι οχι, επιτυχια..

Μη κρινεις με Αθηναικα δεδομενα...εκει εχετε δεδομενο τις 40-50 κοπελες ημερισιως, επιλογες απο γραφεια, πληθωρα ιντιπεντεντς, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ενιοτε γκρινιαζετε οτι δεν εχει τιποτα καλο!!!...εδω δεν ειχε σχεδον τιποτα...κατι επρεπε να γινει

Αποψη μου, πάντα

Geopa

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Κριτικές
34
Like
39
Πόντοι
1.666
Ναι...οκ...σεβομαι αυτα που λες και εχεις εν μερει δικιο! Αλλα επρεπε να κανουμε τότε μια επιλογη, σε ΕΝΑ πρακτορειο...

Και πλακα πλακα, και σημερα να επιλεγαμε, παλι Ζ θα καταληγαμε νομιζω...

Που αλλου βρε Geopa? GES???, LL?? με 3-4 τεμαχια ολο κι ολο, LT?? επισης, MC?? ουτε 3-4! EU? ελεος

Ο Ζ μεχρι τωρα ξεπερασε τις 10-12 ισως και παραπανω κοπελες...Σαφως ακριβος, αλλα εστειλε και πρωτοκλασσατα ονοματα..CC, Kim, Anna, Lindi, και αλλες...επομενως το κονέ με Ζ ειχε ουσια, και γιατι οχι, επιτυχια..

Μη κρινεις με Αθηναικα δεδομενα...εκει εχετε δεδομενο τις 40-50 κοπελες ημερισιως, επιλογες απο γραφεια, πληθωρα ιντιπεντεντς, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ενιοτε γκρινιαζετε οτι δεν εχει τιποτα καλο!!!...εδω δεν ειχε σχεδον τιποτα...κατι επρεπε να γινει

Αποψη μου, πάντα
Respect!!!!!!
Αλλά έχω μιλήσει για αθέμιτο ανταγωνισμό!!!!
Η επιχειρηματολογία σου όμως είναι με πολύ στθερές βάσεις!!!!

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
respect και σε σενα φιλε... :rockon:

puthagoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
39
Like
6
Πόντοι
601
Να πω και εγω την άποψη μου για τον Ζ.
Όντως μας έχει στείλει και κάποιες καλές κοπέλες και σίγουρα έχει εμπλουτίσει την "στεγνή" πόλη μας αλλά δεν πρόκειται να πάω σε μία κοπέλα σαν αυτήν που έχει τώρα εδώ μόνο και μόνο για να βγάζει λεφτά ο Ζ. Μου φαίνεται πως έχουμε τιμήσει όλες τις καλές κοπέλες του σίγουρα ο Ζ δεν βγήκε ζημιωμένος από τα tour στη Θεσσαλονίκη.
Όσο για την Lindi που αναφέρθηκε πως δεν είχε δουλειά η κοπέλα νομίζω πως είναι λάθος. Έκανα και λίγο παρέα μαζί της και διαπίστωσα πως το πρόγραμμα της ήταν αρκετά γεμάτο. Υπάρχουν άλλωστε και αρκετά bookings που γίνονται τελευταία στιγμή.
Και μιας και έχω τον λόγο σας λέω πως θα στείλω μήνυμα μήπως και ανέβει το εν λόγω μωρό
Είναι Αθήνα και με λίγη παρακίνηση ίσως δούμε και λίγο PSE στην πόλη μας

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
Και μιας και έχω τον λόγο σας λέω πως θα στείλω μήνυμα μήπως και ανέβει το εν λόγω μωρό
Θα στειλω κι εγω Πυθαγορα!!!
Την εχω σταμπαρει εδω και μηνες!!! (θαρρω ερχοταν με αλλο γραφειο, μπορει να κανω και λαθος)

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Συμφωνώ 101% !
Να πω και εγω την άποψη μου για τον Ζ.
Όντως μας έχει στείλει και κάποιες καλές κοπέλες και σίγουρα έχει εμπλουτίσει την "στεγνή" πόλη μας αλλά δεν πρόκειται να πάω σε μία κοπέλα σαν αυτήν που έχει τώρα εδώ μόνο και μόνο για να βγάζει λεφτά ο Ζ. Μου φαίνεται πως έχουμε τιμήσει όλες τις καλές κοπέλες του σίγουρα ο Ζ δεν βγήκε ζημιωμένος από τα tour στη Θεσσαλονίκη.
Όσο για την Lindi που αναφέρθηκε πως δεν είχε δουλειά η κοπέλα νομίζω πως είναι λάθος. Έκανα και λίγο παρέα μαζί της και διαπίστωσα πως το πρόγραμμα της ήταν αρκετά γεμάτο. Υπάρχουν άλλωστε και αρκετά bookings που γίνονται τελευταία στιγμή.
Η Daisy -κατά την μη ειδικού γνώμη μου- είναι απ'τα 2-3 PSE που θα δοκίμαζα!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Λοιπόν,στα γρήγορα για να ετοιμάσω βαλίτσα...

Απολύτως αξιόπιστη πηγή ενημέρωσε οτι από Δευτέρα έρχεται ΔΙΔΥΜΟ ΓΚΑΝΙΑΝ!!!
Γι'αυτό με ρέγουλα κι αφήστε τις μπουρούχες...

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366

GFE

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2009
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
2.007
αμα ερθει το ντεζακι, με κουπονια θα πηγαινουμε μου φαινεται!!!  :2funny: :2funny:
σαν τα Γιουγκοσλαβικα βενζιναδικα επι Τίτο!!!
Μακαρι να ερθει!!!

wings

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
60
Like
43
Πόντοι
316
Για κοίτα που μαζώχτηκαν οι τσοντόβιοι! Ααα ρε γενιά του Οσκαρ,τιμημένη! Μανέλλα που χρειάζεστε όλοι!  :grin: :grin: :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Αφού είμαστε cinephile

AB66