sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Ο ακατανόμαστος λες είναι;Έχει στεναχώριες αυτός...του μπανάρανε τόσους κλώνους τον τελευταίο καιρό...
Όχι ρε συ,το παλληκάρι λέει νέος είναι στο άθλημα
Ο ακατανόμαστος λες είναι;Έχει στεναχώριες αυτός...του μπανάρανε τόσους κλώνους τον τελευταίο καιρό...
Tην Alexa που διαφημιζεις την δοκίμασες τελικά η εισαι μόνο trolling stone εδώ μέσα?περα απο την πλακα το μονο νημα που υπαρχει καποιας μορφης ενημερωση ειναι αυτο εδω
ολα τα αλλα ειναι για τρολλαρισμα
εδω ομως καποιος μπορει να βρει ΠΟΙΟΤΙΚΗ ενημερωση !
και εγω πηρα σημερα 2 πολυ δυνατα κομματια αλλα στα αρχιδια μου τι να γραψω
δεν μιλαει κανεις κριτικες αρχιδια
100 κριτικες για τις ιδιες γκομενες
τον πουτσοοοοοοο κλαιγανε
υ.γ οταν μια ξεκωλιαρα εχει 40-50+ κριτικες δεν ειναι αναγκη να γραφετε καινουρια
ΓΡΑΨΤΕ για τις ξεκωλιαρες που δεν εχουνε καμια
Τι ενημέρωση ρε Κώστα;Τα θες και τα λες;περα απο την πλακα το μονο νημα που υπαρχει καποιας μορφης ενημερωση ειναι αυτο εδω
ολα τα αλλα ειναι για τρολλαρισμα
εδω ομως καποιος μπορει να βρει ΠΟΙΟΤΙΚΗ ενημερωση !
και εγω πηρα σημερα 2 πολυ δυνατα κομματια αλλα στα αρχιδια μου τι να γραψω
δεν μιλαει κανεις κριτικες αρχιδια
100 κριτικες για τις ιδιες γκομενες
τον πουτσοοοοοοο κλαιγανε
υ.γ οταν μια ξεκωλιαρα εχει 40-50+ κριτικες δεν ειναι αναγκη να γραφετε καινουρια
ΓΡΑΨΤΕ για τις ξεκωλιαρες που δεν εχουνε καμια
Tην Alexa που διαφημιζεις την δοκίμασες τελικά η εισαι μόνο trolling stone εδώ μέσα?
Τι ενημέρωση ρε Κώστα;Τα θες και τα λες;
5-6 άνθρωποι ενημερώνουν τακτικά και άλλοι 5-6 μια στο τόσο όλη τη Θεσσαλονίκη.Μόνο μπαίνουν όλοι και ρωτάνε,πληροφορούνται κι εξαφανίζονται μέχρι την επόμενη φορά που ξαναρωτάνε![]()
Tην Alexa που διαφημιζεις την δοκίμασες τελικά η εισαι μόνο trolling stone εδώ μέσα?
Με δύο κούκους δεν έρχεται η άνοιξη...ε για αυτους τους 5-6 μιλαγα
ουσιαστικα ποιοτικη ενημερωση με αντικειμενικες κριτικες βλεπεις απο
νουμερο 1 για Αθηνα : Jack Skellington
νουμερο 1 για Θεσσ : mallias
Είσαι ανίατη περίπτωση ρετο μονο προβλημα ειναι οτι ειμαι τοσο κουρασμενος τωρα απο το απειρο γαμησι που δεν μπορω ουτε καν να την πω στον τακη τον μπουκονη
Kapsoni ρουφά το τρομπόνι!το μονο προβλημα ειναι οτι ειμαι τοσο κουρασμενος τωρα απο το απειρο γαμησι που δεν μπορω ουτε καν να την πω στον τακη τον μπουκονη
αυτή πως τα πάει διατηρείται σωματικά ή άλλαξε καθόλου ?και επειδη σε αυτο το νημα παρεχουμε ΠΟΙΟΤΙΚΗ ενημερωση
εδω το λινκ για τον φιλο------------>
που εψαχνε το ευακιιι
ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ χωρις πολυ μπλα μπλα ενημερωση !!!
Πιο ποιοτικός πεθαίνεις!και επειδη σε αυτο το νημα παρεχουμε ΠΟΙΟΤΙΚΗ ενημερωση
εδω το λινκ για τον φιλο------------>
που εψαχνε το ευακιιι
ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ χωρις πολυ μπλα μπλα ενημερωση !!!
Κωστάκη κριτικές για τις χούφτες μας δεν γράφουμε...δεν ενδιαφέρει κανέναν...Έλα πες την αλήθεια, έβγαλες φουσκάλες σήμερα έτσι;το μονο προβλημα ειναι οτι ειμαι τοσο κουρασμενος τωρα απο το απειρο γαμησι που δεν μπορω ουτε καν να την πω στον τακη τον μπουκονη
Κωστάκη κριτικές για τις χούφτες μας δεν γράφουμε...δεν ενδιαφέρει κανέναν...Έλα πες την αλήθεια, έβγαλες φουσκάλες σήμερα έτσι;
το μονο προβλημα ειναι οτι ειμαι τοσο κουρασμενος τωρα απο το απειρο γαμησι που δεν μπορω ουτε καν να την πω στον τακη τον μπουκονη