kostasasximos86
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 8
- Like
- 614
- Πόντοι
- 326
τσεκαρετε και εδω να μας πειτε γνωμες !
Γιατί ρε,βιβλίο γράφεις;
Γιατί ρε,βιβλίο γράφεις;
Σωστός ο παίκτηςαν αξιζει να την παρω γιατι μετα ερχεται Αθηνα ρε
Ξέρεις αν δέχεται δωροεπιταγές από Κωτσόβολο ή Mediamarkt?Κρίμα που δέχεται μόνο euro.... αλλιώς θα πήγαινα, έχω κάτι κουπόνια του Μασούτη που δεν ξόδεψα εδώ και 2 μήνες.
Την ρώτησα για anal κ μ έγραψε 180+100 !!!
Την ρώτησα για έκπτωση στα 50€ .
Κ μ είπε Noooo
Έχουν χαζέψει ;
πρεπει να εισαι ευγενικος φιλε για να παρεις το 100%
θα της λες δηλαδη
"could I please insert my penis inside your vaginal clitoris to have some kind of pleasure other than oral sex ?"
αν η απαντηση της ειναι καταφατικη δεν πρεπει να τον χωσεις κατευθειαν αλλα να πεις
"thank you very much for your kindness. I really appreciate that"
Μολις τον χωσεις δεν ξεκινας σαν κουνελι...αλλα αργα-αργα...και μετα χωνεις δυνατα και χυνεις μονο αν παρεις εγκριση
"can I please cum ?"
Αν η απαντηση ειναι αρνητικη κρατιεσαι μεχρι να γνεψει θετικα
αυτα
Δλδ εκτος απο ευγενικος θα πρεπει να ειμαι και καθηγητης Αγγλικων/??
Δλδ εκτος απο ευγενικος θα πρεπει να ειμαι και καθηγητης Αγγλικων/??
νομιζω +50 ...τι να πω και η Γκιουζελ και η Σινθια καθε φορα που ερχονται τα σπανε, δεν βρισκεις ραντεβου, και δεν ανεβασαν τιμες (ισως ειναι ενας λογος που συνεχιζουν να τα σπανε) , για να δουμε πως θα παει τωρα αυτηΠόσο τόχε;
160 + 40 νομίζω ή κάνω λάθος;
Την ρώτησα για anal κ μ έγραψε 180+100 !!!
Την ρώτησα για έκπτωση στα 50€ .
Κ μ είπε Noooo
Έχουν χαζέψει ;
Απ ότι καταλαβαίνω εσυ πρέπει να τις έχεις καψούρεψει όλες
Εδώ μ άλλο νούμερο μ απάντησε κ όταν την ρώτησα για έκπτωση μ είπε ένα μεγάλο NoooooΜε το γραφειο μιλησες παικτη.Το Ριτς.
Κανόνισε τα θέματα του κώλου με την κυρία ιδιαιτερως καλύτερα.
Απ ότι καταλαβαίνω εσυ πρέπει να τις έχεις καψούρεψει όλες
Εδώ μ άλλο νούμερο μ απάντησε κ όταν την ρώτησα για έκπτωση μ είπε ένα μεγάλο Nooooo
αν και σχετικα νέος, απο πιερία ειμαι παιδιά, παρολο που εχουμε πολλες επιλογες ,η ποιοτητα σε σχεση με την περσινη χρονια πολυ πεσμενη!! ειχαμε 1-2 στανταρ... εξαφανιστηκαν και αυτες !!! θυμάμαι η πρωτη μου εμπειρια στα 18 η eva sexy moon , kai anjelina ros!! i eva δεν απανταει τωρα και η αλλη εξαφανιστηκε!!