topscorer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2014
- Κριτικές
- 30
- Like
- 5.134
- Πόντοι
- 5.646
Πάει η πουτσα σύννεφο!12 ραντεβού μ είπε πως έχει για σήμερα ....
Πάει η πουτσα σύννεφο!12 ραντεβού μ είπε πως έχει για σήμερα ....
Πάει η πουτσα σύννεφο!
Ναι αλλά υπάρχει κ το θέμα της κόπωσης!Γυναικα που πραγματικα δουλευει και σεβεται τον πελατη,ειναι λογικο να εχει 12 και 15 ραντεβου τη μερα,οχι σαν κατι αλλες που νομιζουν οτι επειδη τις ειδαμε πρεπει να τις πληρωσουμε κιολας :-*
Δεν υπάρχουν ανεξάρτητες. Του Ριτς εννοείς;
αυτηΔεν υπάρχουν ανεξάρτητες. Του Ριτς εννοείς;
Αυτή είναι γραφείο. Και δεν ήταν αυτή. Και αυτή την έχω πηδήξει.
λολ..εμενα μπερδευτηκαν τα μυνηματα μας και αργησα στο ραντεβου και οταν πηγα στο δωματιο της εστελνα μυνηματα στο κινητο της μεχρι να ξεκολησει και ηταν το δικο της κινητο...οχι γραφειου!!Αυτή είναι γραφείο. Και δεν ήταν αυτή. Και αυτή την έχω πηδήξει.
Ναι αλλά υπάρχει κ το θέμα της κόπωσης!
Καλό είναι να αποφευγεις να εισαι στα τελευταία ραντεβού της!Διάβασα κριτική σου για Victory του ΕΤ.Έφαγες γιουβερλοσουπα!Ένας σωστός επαγγελματίας τα γνωρίζει αυτά και κανονίζει την ημέρα του.
Και μη ξεχνάς ότι ο κουβάς χαλάει Όχι το πηγάδι ;)
Καλό είναι να αποφευγεις να εισαι στα τελευταία ραντεβού της!Διάβασα κριτική σου για Victory του ΕΤ.Έφαγες γιουβερλοσουπα!
Μ'αρέσει που το συζητάμε κιόλας Μας έφεραν 5-6 κοπέλες εδώ που δεν κάνουν τίποτε από υπηρεσίες.Απλώς ανοίγουν τα πόδια τους. Να τη χέσω τέτοια "ανάπτυξη" Πεταμένα λεφτά...
Από τις παλιές, γνωστές, και αξιόπιστες του είδους, προσωπικά την έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, και δεν τα έχω λυπηθεί τα λεφτά που της είχα δώσει. Απλά εξαιρετική, αλλά όχι για όλους. ;)Αυτή ζητά 300€ κ έξτρα για cim cig anal .....
Να πω ότι είναι κ όμορφη πάει στο .....
Άσε μας κουκλίτσα μας ....
Από τις παλιές, γνωστές, και αξιόπιστες του είδους, προσωπικά την έχω τιμήσει ουκ ολίγες φορές, και δεν τα έχω λυπηθεί τα λεφτά που της είχα δώσει. Απλά εξαιρετική, αλλά όχι για όλους. ;)
Υ.Γ. Υπάρχουν και πιο ακριβές από δ' αύτην ;) @Yorkie, νομίζω ότι έχεις μερικές υπόψιν σου ;)
ε να αυτη ειναι η διαφορα , οι αλλες κοπελες ερχονται για κανα μηνακι αρπαχτη , αματουρια και πιθανον να πεσεις σε υφαλο...ρισκο. Σαν ενας που πιανει μεν το χερι του αλλα να σου κανει τα υδραυλικα του σπιτιου ;; το θέμα ειναι οτι οι επαγγελματιες ειναι λιγες και σε αριθμο και ακριβες και δεν βρισκεις ευκολα ραντεβουΈνας σωστός επαγγελματίας τα γνωρίζει αυτά και κανονίζει την ημέρα του.
Και μη ξεχνάς ότι ο κουβάς χαλάει Όχι το πηγάδι ;)
Ορισμένες είναι ;)Ναι αλλα εκείνες δεν είναι 30+ μη συγκρίνεις ανόμοια πράγματα!!!
κανονικα εμφανιζεται στο site...αν εφυγε επεστρεψεΗθελα να τη δοκιμασω αλλά δεν ανήκει πλεον στο γραφείο όπως με ενημέρωσε η ευγενής τηλεφωνήτρια...
Καλό είναι να κατέβει και η αγγελία της