Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
αυτη η Ελενα απο ΚΛΑΜΠ νταρντανομωρο φαινετε! την εχει παρει κανενας αθηνα;

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Δυνατο μωρακι η λαιλα μαγκες!!με ωραια χαρακτηριστικα που σε ταξιδεουν στην μακρινη μογγολια!!!κορμι φωτια και  :pipa2: που τον κλαιει τον πουτσο!!!πολυ καθαρη με ενα δερμα απιστευτο και στο κρεβατι δεν μασαει μια!!!γουσταρε να την χτυπας στο κωλαρακι κ εχυνε απιστευτα οταν την βαραγα δυνατα με κραυγες πολυ καυλιαρικες!!!ομολογο με καυλωσε απιστευτα αυτο!!!26 χρονων μολις το μωρο και εχει μπροστα πολλα χρονια να δωσει πολλα σε ολο τον αντρικο κοσμο!!!

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.135
Πόντοι
6.835
Δυνατο μωρακι η λαιλα μαγκες!!με ωραια χαρακτηριστικα που σε ταξιδεουν στην μακρινη μογγολια!!!κορμι φωτια και  :pipa2: που τον κλαιει τον πουτσο!!!πολυ καθαρη με ενα δερμα απιστευτο και στο κρεβατι δεν μασαει μια!!!γουσταρε να την χτυπας στο κωλαρακι κ εχυνε απιστευτα οταν την βαραγα δυνατα με κραυγες πολυ καυλιαρικες!!!ομολογο με καυλωσε απιστευτα αυτο!!!26 χρονων μολις το μωρο και εχει μπροστα πολλα χρονια να δωσει πολλα σε ολο τον αντρικο κοσμο!!!
Πως και δεν πηγες στην Aya που εχει και κριτικες;

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820
φιλια-δαχτυλα;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
105
Like
13.212
Πόντοι
25.165
Εγω παντως που πρτυχα aya και την ειδα με ρουχα με φανηκε νταρντανα για τα γουστα μου.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
τοση ωρα δεν μπορουσα να γραψω καπου κολουσε η σελιδα...στο τηλεφωνο μιλησα μου ειπε ειναι κοντη και νταρντανιζει (δυστυχως τετοιες γουσταρει αυτος) ''αλλα ειναι ανετη και τι θες ρε μαλακα περασα καλα, εβγαλα γουστα'' ..ειναι λιγο βαρυς και μην τον πρηζω , αλλα επειδη δεν ημουν εγω δεν παιρνω και την ευθυνη ολα γι αυτα που λεει , αλλα γενικα ειναι αξιοπιστος
τωρα δεν λεω καποιον να παει χωρις να την ξερω προσωπικα...και μαλλον δεν ξαναγραφω κατι τετοιο μην καψω κανενα....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
τοση ωρα δεν μπορουσα να γραψω καπου κολουσε η σελιδα...στο τηλεφωνο μιλησα μου ειπε ειναι κοντη και νταρντανιζει (δυστυχως τετοιες γουσταρει αυτος) ''αλλα ειναι ανετη και τι θες ρε μαλακα περασα καλα, εβγαλα γουστα'' ..ειναι λιγο βαρυς και μην τον πρηζω , αλλα επειδη δεν ημουν εγω δεν παιρνω και την ευθυνη ολα γι αυτα που λεει , αλλα γενικα ειναι αξιοπιστος
τωρα δεν λεω καποιον να παει χωρις να την ξερω προσωπικα...και μαλλον δεν ξαναγραφω κατι τετοιο μην καψω κανενα....
Ωραίος Κωστή,ξηγήθηκες  :rockon:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Για την Ελενα απο το Club εχει κανεις αποψη?

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.368
Πόντοι
3.820

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
εψαξα και βρηκα 2 κριτικες οχι και τοσο πολλα υποσχομενες!!
πολλες φορες οι αποψεις διίστανται ....αλλα για αυτο και δεν την προτεινα ...αν δεν παω εγω...
και ειπα οτι δεν ξαναγραφω για αλλον ...αυτος περασε καλα εγω μπορει οχι 

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.470
Πόντοι
2.846
περασμα με την λειλα πριν απο λιγο τ μικρο πρεπη να ειναι το πρωτο τησ τουρ κ δεν το κατεχη καλα το αθλημα.τωρα στων αγωνα πιπα μετρια προσ καλη.στο γαμηση αν γαμασ σαν παιδακι ειναι καλη.αλλα στο σκληρο γαμιση δεν το εχει με τιποτα .αυριο οταν ειμαι καλυτερα θα γραψω κριτικη.

MBOY

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Κριτικές
13
Like
756
Πόντοι
2.225
Αλλη μια φορα επισκεψη στα τυφλα! Σημερα βραδυ πηγα στην Ελενα! Γενικα θετικη εντυπωση. Η κοπελα ειναι νταρντανα οχι χοντρη, ουτε με λιπος κλπ απλα ψηλη και σχετικα σφιχτη οπως καθε κοριτσι στο υψος της και στην κοψια της! θα ελεγα οτι οι φωτογραφιες ειναι σχετικα κοντα στην πραγματικοτητα περιπου οτι δειτε θα παρετε! προσωπο κλασικο ρωσικο στρογγυλεμενο και γενικα ειναι οκ με μια δευτερη ματια! Το μεγαλο της θετικο ειναι η ενεργεια της, το χαμογελο και η διαθεση! θυμιζει σε υπηρεσιες την αλεξανδρα. Στα του αγωνα στο μονο που αρνηθηκε ειναι τελειωμα στο στομα γενικα ομως ειχε διαθεση για οτιδηποτε αλλο. Πιστευω οτι καποιος δεν θα τα κλαψει τα λεφτα του σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση θεωρω οτι απο αλλες κοπελες τυπου ΕΥΑ αν και σε εμφανισει ειναι σε μια κατηγορια πιο κατω σε υπηρεσιες ειναι κατα πολυ καλυτερη. Θα το ξανα πω οτι σε στυλ, διαθεση, ενεργεια κλπ θυμιζει Αλεξανδρα. Επισης η κοπελα ειναι φουλ καθαρι και τυπικη στο θεμα.

Επισκέπτης
Αλλη μια φορα επισκεψη στα τυφλα! Σημερα βραδυ πηγα στην Ελενα! Γενικα θετικη εντυπωση. Η κοπελα ειναι νταρντανα οχι χοντρη, ουτε με λιπος κλπ απλα ψηλη και σχετικα σφιχτη οπως καθε κοριτσι στο υψος της και στην κοψια της! θα ελεγα οτι οι φωτογραφιες ειναι σχετικα κοντα στην πραγματικοτητα περιπου οτι δειτε θα παρετε! προσωπο κλασικο ρωσικο στρογγυλεμενο και γενικα ειναι οκ με μια δευτερη ματια! Το μεγαλο της θετικο ειναι η ενεργεια της, το χαμογελο και η διαθεση! θυμιζει σε υπηρεσιες την αλεξανδρα. Στα του αγωνα στο μονο που αρνηθηκε ειναι τελειωμα στο στομα γενικα ομως ειχε διαθεση για οτιδηποτε αλλο. Πιστευω οτι καποιος δεν θα τα κλαψει τα λεφτα του σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση θεωρω οτι απο αλλες κοπελες τυπου ΕΥΑ αν και σε εμφανισει ειναι σε μια κατηγορια πιο κατω σε υπηρεσιες ειναι κατα πολυ καλυτερη. Θα το ξανα πω οτι σε στυλ, διαθεση, ενεργεια κλπ θυμιζει Αλεξανδρα. Επισης η κοπελα ειναι φουλ καθαρι και τυπικη στο θεμα.
Μπράβο dimi δοκίμασα να την κλείσω και εγώ αλλά είχε δουλειά.Απ  ότι φαίνεται πολλοί πάνε αλλά λίγοι γράφουν.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom