sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Αυτή λές;Δεν μπορω να βρω το προφιλ της,μια βοηθεια παρακαλω..
Αυτή λές;Δεν μπορω να βρω το προφιλ της,μια βοηθεια παρακαλω..
Η μια ειναι η κοντη ρουμανα εχει ξαναερθει η φιλη της δικηγοριναςΠου ειναι,δεν τα βλεπω?
Πως και δεν πηγες στην Aya που εχει και κριτικες;Δυνατο μωρακι η λαιλα μαγκες!!με ωραια χαρακτηριστικα που σε ταξιδεουν στην μακρινη μογγολια!!!κορμι φωτια και που τον κλαιει τον πουτσο!!!πολυ καθαρη με ενα δερμα απιστευτο και στο κρεβατι δεν μασαει μια!!!γουσταρε να την χτυπας στο κωλαρακι κ εχυνε απιστευτα οταν την βαραγα δυνατα με κραυγες πολυ καυλιαρικες!!!ομολογο με καυλωσε απιστευτα αυτο!!!26 χρονων μολις το μωρο και εχει μπροστα πολλα χρονια να δωσει πολλα σε ολο τον αντρικο κοσμο!!!
φιλια-δαχτυλα;Δυνατο μωρακι η λαιλα μαγκες!!με ωραια χαρακτηριστικα που σε ταξιδεουν στην μακρινη μογγολια!!!κορμι φωτια και που τον κλαιει τον πουτσο!!!πολυ καθαρη με ενα δερμα απιστευτο και στο κρεβατι δεν μασαει μια!!!γουσταρε να την χτυπας στο κωλαρακι κ εχυνε απιστευτα οταν την βαραγα δυνατα με κραυγες πολυ καυλιαρικες!!!ομολογο με καυλωσε απιστευτα αυτο!!!26 χρονων μολις το μωρο και εχει μπροστα πολλα χρονια να δωσει πολλα σε ολο τον αντρικο κοσμο!!!
φιλος που πηγε στη Αya λεει τρελο σερβις ...απολυτα ικανοποιημένοςΠως και δεν πηγες στην Aya που εχει και κριτικες;
δεν μας καλυπτει αυτο..πρεπει να πεσουνε λεπτομεριεςφιλος που πηγε στη Αya λεει τρελο σερβις ...απολυτα ικανοποιημένος
Για πες τίποτα ρε Κώστα,καμιά λεπτομέρεια...φιλος που πηγε στη Αya λεει τρελο σερβις ...απολυτα ικανοποιημένος
thanks for the tip manΕγω παντως που πρτυχα aya και την ειδα με ρουχα με φανηκε νταρντανα για τα γουστα μου.
Ωραίος Κωστή,ξηγήθηκεςτοση ωρα δεν μπορουσα να γραψω καπου κολουσε η σελιδα...στο τηλεφωνο μιλησα μου ειπε ειναι κοντη και νταρντανιζει (δυστυχως τετοιες γουσταρει αυτος) ''αλλα ειναι ανετη και τι θες ρε μαλακα περασα καλα, εβγαλα γουστα'' ..ειναι λιγο βαρυς και μην τον πρηζω , αλλα επειδη δεν ημουν εγω δεν παιρνω και την ευθυνη ολα γι αυτα που λεει , αλλα γενικα ειναι αξιοπιστος
τωρα δεν λεω καποιον να παει χωρις να την ξερω προσωπικα...και μαλλον δεν ξαναγραφω κατι τετοιο μην καψω κανενα....
εψαξα και βρηκα 2 κριτικες οχι και τοσο πολλα υποσχομενες!!φιλος που πηγε στη Αya λεει τρελο σερβις ...απολυτα ικανοποιημένος
πολλες φορες οι αποψεις διίστανται ....αλλα για αυτο και δεν την προτεινα ...αν δεν παω εγω...εψαξα και βρηκα 2 κριτικες οχι και τοσο πολλα υποσχομενες!!
Έψαξα κριτικές για Έλενα , αλλά δεν υπάρχει τίποτα κ μ κάνει εντύπωση ...Για την Ελενα απο το Club εχει κανεις αποψη?
Μπράβο dimi δοκίμασα να την κλείσω και εγώ αλλά είχε δουλειά.Απ ότι φαίνεται πολλοί πάνε αλλά λίγοι γράφουν.Αλλη μια φορα επισκεψη στα τυφλα! Σημερα βραδυ πηγα στην Ελενα! Γενικα θετικη εντυπωση. Η κοπελα ειναι νταρντανα οχι χοντρη, ουτε με λιπος κλπ απλα ψηλη και σχετικα σφιχτη οπως καθε κοριτσι στο υψος της και στην κοψια της! θα ελεγα οτι οι φωτογραφιες ειναι σχετικα κοντα στην πραγματικοτητα περιπου οτι δειτε θα παρετε! προσωπο κλασικο ρωσικο στρογγυλεμενο και γενικα ειναι οκ με μια δευτερη ματια! Το μεγαλο της θετικο ειναι η ενεργεια της, το χαμογελο και η διαθεση! θυμιζει σε υπηρεσιες την αλεξανδρα. Στα του αγωνα στο μονο που αρνηθηκε ειναι τελειωμα στο στομα γενικα ομως ειχε διαθεση για οτιδηποτε αλλο. Πιστευω οτι καποιος δεν θα τα κλαψει τα λεφτα του σε ΚΑΜΜΙΑ περιπτωση θεωρω οτι απο αλλες κοπελες τυπου ΕΥΑ αν και σε εμφανισει ειναι σε μια κατηγορια πιο κατω σε υπηρεσιες ειναι κατα πολυ καλυτερη. Θα το ξανα πω οτι σε στυλ, διαθεση, ενεργεια κλπ θυμιζει Αλεξανδρα. Επισης η κοπελα ειναι φουλ καθαρι και τυπικη στο θεμα.