iuakoya
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2015
- Like
- 24.294
Σήμερα που πήγαν όλοι οι γαμιάδες Χαλκιδική να μαυρίσουν τα κορμιά τους τα κατάφερα...
Χαχαχα... Άλλοι βουτάνε στη θάλασσα κι άλλοι στο μέλι...
Σήμερα που πήγαν όλοι οι γαμιάδες Χαλκιδική να μαυρίσουν τα κορμιά τους τα κατάφερα...
Τυχερέ εγώ τις ώρες που μπορούσα δεν ήταν διαθέσιμη. :-Σήμερα που πήγαν όλοι οι γαμιάδες Χαλκιδική να μαυρίσουν τα κορμιά τους τα κατάφερα...
Και άλλες φορές έβαλαν μ..ρες στα προσεχώς αλλά τελικά δεν εμφανίστηκανΈτσι λέω...αυτό που βλέπω είναι στα γούστα μου
Μακάρι να έρθει φίλε,πολύ τη γουστάρωΚαι άλλες φορές έβαλαν μ..ρες στα προσεχώς αλλά τελικά δεν εμφανίστηκαν
Φίλε ωραίο είναι το Ανδρομέδα. Δες το στο ίντερνετ.Νομίζω αξίζειΕπειδή παίζει να ανέβω το επόμενο Σ/Κ Θεσσαλονίκη, μπορείτε να μου προτείνετε 1-2 ξενοδοχεία κεντρικά για συνάντηση; Ευχαριστώ...
Γκαραντί μωρό έρχεται παιδιά την έχω πάρει το Νοέμβριο σαν Ραφαέλα φοβερό σέρβις!!!. Ήδη της έστειλα μήνυμα και την έκλεισα 2ωρο.
Φίλε ωραίο είναι το Ανδρομέδα. Δες το στο ίντερνετ.Νομίζω αξίζει
Ναι αλλά αυτό που δεν περιγράφεται είναι το σέρβις. Είχα περάσει απίθανα . Δες την κριτική μου στο city tours rafaellaΟι φωτογραφίες της ακριβείς;
Ναι αλλά αυτό που δεν περιγράφεται είναι το σέρβις. Είχα περάσει απίθανα . Δες την κριτική μου στο city tours rafaella
Προσοχή!!!fake σαύρα
Εγώ αν ενθυμήσαι,είχα πάει πριν από σένα κι έφυγα Μετά πήγες εσύ πριν προλάβω να ενημερώσω στο θρεντ,είχαμε μιλήσει και με πμ για αυτή τη σαύρα... ;)Εσυ πριν πας δεν διαβασες κριτικη azazel???
Μαζί σου +1000...Πάμε για ρεκόρ στη φτωχομάνα 23!!! Με τόσες των 200 μάλλον υπάρχει ρευστό στην πόλη. Εγώ πάντως δεν τα χαλαλίζω.
Ετοιμάσου...οι 2 ήρθαν ήδη
Άν έρθουν τουλάχιστον 3 από αυτές....εγώ γυμνός στον Λ. πύργο με σημαία του μπου....
Για κωλο θέλει +100€....
Μπαίνω....εκτός αν γνωρίζει κανείς τίποτα....