ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.173
- Πόντοι
- 34.538
Δεν υπαρχει κινδυνος ρε συ. .Όταν έρθουν με τα κουμπούρια να σε κυνηγάνε να δω τί θα λες....
Ο γκομενος γυριαε στη λεβεντογενα γη!!!
Δεν υπαρχει κινδυνος ρε συ. .Όταν έρθουν με τα κουμπούρια να σε κυνηγάνε να δω τί θα λες....
Μερικοί πηδάνε και κατσίκες εκεί....το νου σου....Στο στρατό γνώρησα τυπάδες από τα ψηλά βουνά του νησιού που ανέβαιναν πρώτη φορά σε κυλιόμενη σκάλα και έπεφταν....
Από τον γνωστό πήρες;Έχω Φακιρη (μπραβο) δε μασάω μια σε λέω...
Από τον γνωστό πήρες;
?
http://[URL unfurl="true"]www.retroskatestickers.com/gal/alienworkshop/img/aliens.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μη μου κάνεις την παρθένα Εσύ...
Κανόνισε νύχτα για κρασί σε κείνο το φθηνομαγαζο :2funny:
Οπως πάντα
Φέρνει και νησιώτισσες τώρα; Καμμία Σύρια έφερε;
Ο γνωστός κύριος δηλαδή;;;;Μη μου κάνεις την παρθένα Εσύ...
Κανόνισε νύχτα για κρασί σε κείνο το φθηνομαγαζο
Φέρνει και νησιώτισσες τώρα; Καμμία Σύρια έφερε;
Ο γνωστός κύριος δηλαδή;;;;
Δεν πάμε καλύτερα κάπου πιό οικονομικά;
Τι Γκαμπριέλα και τρίχες κέρνα μας μια ρακίΟπως πάντα
Για πεςΟπως πάντα
δεν προλαβαινω για κριτικη ρε γτμ...με το ζορι βρισκω χρονο να μπω...παντως εγκρινεται η κοπελα,απλα μην κλεισει κανεις μετα τις 11...να προσπαθησετε να την πετυχετε μεσημερακι...Σήμερα πάλι φούλ, τί διάολο πρέπει να κάνω κοπάνα από τη δουλειά για να τη δώ;
Καλά λέω εγώ να κάνω κοπάνα αύριο....Λέγε ρε θηρίο, πόσες ώρες την καυλάντιζες;δεν προλαβαινω για κριτικη ρε γτμ...με το ζορι βρισκω χρονο να μπω...παντως εγκρινεται η κοπελα,απλα μην κλεισει κανεις μετα τις 11...να προσπαθησετε να την πετυχετε μεσημερακι...
Εισ' ωραίοςδεν προλαβαινω για κριτικη ρε γτμ...με το ζορι βρισκω χρονο να μπω...παντως εγκρινεται η κοπελα,απλα μην κλεισει κανεις μετα τις 11...να προσπαθησετε να την πετυχετε μεσημερακι...
οοοοοοχιιιι..ετοιμαζετε θρεντ για αγαπουλη και θες να σου πωωωωωω;....οοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιι!!!ενα θα σου πω στο τελος της μερα δεν αντεχε αλλο..κουραζεται γρηγορα...Καλά λέω εγώ να κάνω κοπάνα αύριο....Λέγε ρε θηρίο, πόσες ώρες την καυλάντιζες;
Αν τρώει 10 ψωλές την ημέρα τί ήθελες να κάνει, να βγει και για clubing;οοοοοοχιιιι..ετοιμαζετε θρεντ για αγαπουλη και θες να σου πωωωωωω;....οοοοοοοοοχιιιιιιιιιιιι!!!ενα θα σου πω στο τελος της μερα δεν αντεχε αλλο..κουραζεται γρηγορα...
οντως..απλα κανει καλο κρεβατι..αξιζει τα λεφτα της δηλαδη..μην περιμενετε και πορνοσταρ αλλα ειναι ομορφη κοπελαΡε παιδιά τόσες επιλογές έχει τι πρεμούρα σας έπιασε με τη ξανθούλα;
χαχαχα κι ομως βγηκε για κλαμπινγκ..Αν τρώει 10 ψωλές την ημέρα τί ήθελες να κάνει, να βγει και για clubing;