mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.432
- Πόντοι
- 33.818
Μπουτού και πατσαδάκι στην κοιλιά....δεν μπορω να καταλαβω αν η βανεσα εχει γεματο σωμα η ειναι απλα κανονικη με πιασήματα! μπορει καποιος να απαντηση;
Μπουτού και πατσαδάκι στην κοιλιά....δεν μπορω να καταλαβω αν η βανεσα εχει γεματο σωμα η ειναι απλα κανονικη με πιασήματα! μπορει καποιος να απαντηση;
ωχ ...περαστικα ρε φιλε ....τοτε χτυπα αλύπητα ...μπαινω για εγχειρηση και θα ειμαι στο παγκο για 2 μηνες..οποτε πρεπει σε καποια να ξεδωσω...
τι έπαθες ρε Καρντάσι;που να έρθουμε να σε επισκεφτούμε;μπαινω για εγχειρηση και θα ειμαι στο παγκο για 2 μηνες..οποτε πρεπει σε καποια να ξεδωσω...
Ρωτα τον ΕΣΚΟΜΠΑΡδεν μπορω να καταλαβω αν η βανεσα εχει γεματο σωμα η ειναι απλα κανονικη με πιασήματα! μπορει καποιος να απαντηση;
Μη γίνεσαι κακός ρε... Δε φταίει κανείς που δε βλέπουμε καλά και γράφουμε μαλακίες.Ρωτα τον ΕΣΚΟΜΠΑΡ
Το θεμα ειναι οτι καποιοι δεν εχουν παει καθολου να δουν και πουλανε πνευμαΜη γίνεσαι κακός ρε... Δε φταίει κανείς που δε βλέπουμε καλά και γράφουμε μαλακίες.
καρντασι εμείς τα γράφουμε κι όποιος δε μας ακούει στ'@@@@ μας, αυτός χάνει...Το θεμα ειναι οτι καποιοι δεν εχουν παει καθολου να δουν και πουλανε πνευμα
Ο καθενας λεει τη γνωμη του...σεβαστο.καρντασι εμείς τα γράφουμε κι όποιος δε μας ακούει στ'@@@@ μας, αυτός χάνει...
Ο καθενας λεει τη γνωμη του...σεβαστο.
Δεν μπορει να συμφωνουνε σε ολα..ο καθένας εχει διαφορετικα γουστα. Λογικο.
Αλλα να μην εχεις δει και να πουλας πνευμα...
Αλλα να μην εχεις δει και να πουλας πνευμα...
Σε ολες τις κριτικες ολοι γραφουν οτι η κοπελα ειναι ομορφη..Το έγραψες 3 φορές,πόσο ταγάρι μπορεί να είσαι????
Την κοπέλα την είδα πριν 2 μήνες στην Αθήνα και έχω γράψει και κριτική!!!!!
Δειτε απαντηση που τολμησε και εγραψε το γραφειο GDE για να υποστηριξει την κοπελα!
ria vip ..
δεν υπάρχει πουθενά εδώ το ονομα της.. από τις καλύτερες που έχω πάρει.. όμορφη , πεντακάθαρη, πιπίνι, και στο κρεβάτι παρά το νεαρό της ηλικίας της πολύ καλή..
Aυτη εδώ Ελληνίδα δεν ηταν?Αν θυμαμαι καλα Lydia.Πραγματικα απορώ γιατι αλλάζουν ονοματα συνεχεια, μαλλον καποιο ειδος μαρκετινγκ.......
Συμφωνώ. Δυστυχώς οι απέναντι τόσο καιρό έφερναν πραγματικά ότι ναναι και τώρα που άρχισαν να στρώνουν λίγο οι επιλογές τους είναι μαλωμένοι σχεδόν με όλους μας εδω μέσα...
Θα μας πεις που εχει κρεατοελιες η ΕΛΕΝΑ?
Η τις καταπιες?
Περιμενουμε...
ούτε για δειγμα.σου ειπα δες και την άλλη κριτικη
έχεις μπερδέψει τις κοπέλες,μάλλον σε καμιά άλλη θα πήγες που είχε...ελιές
Αλλά για Βανέσα μιλάμε τωρα.
Αυτομπαναρίσου λίγο γιατί καις κόσμο με τις κριτικές σου.
Ψυχραιμία μάγκες, γούστα είναι αυτά, ο Φακίρης γουστάρει πιασίματα στα κορίτσια(ειδικα σ'αυτα που κατουραν ορθια), όλοι το ξέρουν. Το λάθος που πήρα την συγκεκριμένη ήταν καθαρά δικό μου, δεν διάβασα όλες τις κριτικές και στο προφίλ της Αθήνας.
Τί παράθεση ήταν αυτή ρε; Κανα μισάωρο την ετοίμαζες;
ειχα καιρο να μπω και διαβασα καμια 10αρια σελιδες
Δεν έχασες και πολλά, τα γνωστά, καβγάδες με τους "σοβαρούς" κτλ...