mallias20
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2013
- Κριτικές
- 195
- Like
- 25.436
- Πόντοι
- 33.818
Σε κρατάει κανείς; Πήγαινε και γράψε μετά.Παιδια ξέρει κανείς τιποτα? Θέλω πολύ να παω μαζί της..
Σε κρατάει κανείς; Πήγαινε και γράψε μετά.Παιδια ξέρει κανείς τιποτα? Θέλω πολύ να παω μαζί της..
Συναντηση με ΜΑΡΤΑ χθες..
Σε κλιμα φουλ GFE..
Ευχαριστημενος εφυγα..
Θα γραψω κριτικη με τη πρωτη ευκαιρια..
:o
Πότε πρόλαβες και πήγες;
Ωραίος,γράψε αν θές και πιό αναλυτικά για τα αρνητικά του σέρβις μιας κ αυτά μετράνε πιό πολύ για όσους το σκέφτονται να πάνε.
Την Ελληνιδα τη ΝΕΦΕΛΗ..Με ποιά συγκατοικεί η τρελοκοτσιδού;
Επίσκεψη σήμερα στο τούμπανο....
Η Κατερίνα Ψάλτη της Πολωνίας... Δεν το βουλώνει με τίποτα, μόνο όταν ρουφάει...Σκασε, ΣΚΑΣΕ, ΣΚΑΣΕΕΕΕΕ..... > > >
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλή κοπέλα, με φοβερή διάθεση και ενέργεια. Χαλαρή, φιλική και άνετη με το χρόνο, αφού με τέτοιες τιμές δεν έχει και πάρα πολύ δουλειά.
Στον αγώνα δε κάνει για τίποτα, το μόνο καλό ότι τα παίρνει στο στόμα. Εντάξει, το γνωρίζεις πριν πας αλλά δεν μπορεί να λείψει τέτοιο τούμπανο από τις εμπειρίες σου.
Συνίσταται για ένα μπαλάκι, αφού λόγω μπλα μπλα μπλα το δεύτερο χέρι είναι δεδομένο ότι θα βγει πολύ δύσκολα.
Αυτά.
Mallias ήρθε η ώρα σου...Τύπε αν έρθει αυτή Θεσσαλονίκη εγώ θα ανέβω γυμνός στο λευκό πύργο, θα κάνω υποστολή σημαίας και θα ανεβάσω μια σημαία του μπου....
Επίσκεψη σήμερα στο τούμπανο....
Η Κατερίνα Ψάλτη της Πολωνίας... Δεν το βουλώνει με τίποτα, μόνο όταν ρουφάει...Σκασε, ΣΚΑΣΕ, ΣΚΑΣΕΕΕΕΕ..... > > >
Πέρα από την πλάκα, πολύ καλή κοπέλα, με φοβερή διάθεση και ενέργεια. Χαλαρή, φιλική και άνετη με το χρόνο, αφού με τέτοιες τιμές δεν έχει και πάρα πολύ δουλειά.
Στον αγώνα δε κάνει για τίποτα, το μόνο καλό ότι τα παίρνει στο στόμα. Εντάξει, το γνωρίζεις πριν πας αλλά δεν μπορεί να λείψει τέτοιο τούμπανο από τις εμπειρίες σου.
Συνίσταται για ένα μπαλάκι, αφού λόγω μπλα μπλα μπλα το δεύτερο χέρι είναι δεδομένο ότι θα βγει πολύ δύσκολα.
Αυτά.
Θα σε ενημερωσω πάραυτα αν αρχίσει να δουλεύει ξανά!Η Κατερίνα Ψάλτη; Την έχεις πάρει και αυτήν? Την έψαχνα τις προάλλες να κανονίσω μαζί της αλλά δεν απαντάει στα email. Άραγε συνεχίζει ακόμα?
και εγώ την έχω πάρει. ωραία γυναίκα αλλά όντως μιλάει πολύ. στα μνμ όντως τώρα δεν απαντάει.Θα σε ενημερωσω πάραυτα αν αρχίσει να δουλεύει ξανά!
Πήγε ήδη,δες πιο πάνωMallias ήρθε η ώρα σου...
Δε με πιάνεις!Εννοώ να ανέβει στον λευκο πύργο!Πήγε ήδη,δες πιο πάνω
πρόλαβε και εμένα :p
Δε με πιάνεις!Εννοώ να ανέβει στον λευκο πύργο!
Είπα τον anti να μου στείλει!Έχεις σημαία του μπου;
Πας καλά ρε φίλε????Τη παλεύεις ή....Μαγκες αν μπορειτε πηγαίνετε suzzy και πείτε μας.. Θέλω να πάω πολύ αλλα δεν το ρισκαρω χωρίς να μάθω.. δεν εχω ξαναπαει σε τουρ.
:S. Το ματιαξαμε το κορμι συναγωνιστές ... ακύρωσε την περιοδεία ....