Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Πήγα στην mostly-reviewed karina, τώρα γύρισα, χωρίς να χύσω. Εχω απογοήτευση και νεύρα (κυρίως με μένα), αλλά θα προσπαθησω να είμαι αντικειμενικός. Ανεβάζω κριτική με την επισήμανση σε τυχόν ενδιαφερόμενους ότι το μουνί είναι πολύ καλό ως μουνί, αυστηρά ακατάλληλο για GFE φάση και σιτεμένο κατά τη γνώμη μου.
Αν δε κάνω λάθος τα τελευταία σχόλια γι αυτήν δεν ήταν καλά...κρίμα τα λεφτά σου παίχτη μου,περαστικά  :)

GFE Master

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2008
Κριτικές
9
Like
465
Πόντοι
280
Το εκτιμώ φίλε :birdman:. Επαιξα μαλακία τώρα για να ηρεμήσω. Το θέμα βέβαια είναι ότι έφυγα και πήγα σ' αυτήν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ παίξω σήμερα μαλακία. Η ζωη προχωράει, με την βοήθεια και τη συμπαράσταση του φόρουμ :dancing:, θα ρεφάρω σύντομα...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Το εκτιμώ φίλε :birdman:. Επαιξα μαλακία τώρα για να ηρεμήσω. Το θέμα βέβαια είναι ότι έφυγα και πήγα σ' αυτήν ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ παίξω σήμερα μαλακία. Η ζωη προχωράει, με την βοήθεια και τη συμπαράσταση του φόρουμ :dancing:, θα ρεφάρω σύντομα...
:birdman: :birdman: :birdman: Aυτό αδερφέ μάλλον δε ταιριάζει στην απάντηση σου... :2funny: :2funny: :2funny:

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316

φίλε τουλάχιστο είδες τον snik με το μπουρνούζι και όλα τα μπιχλιμπίδια σαν γνήσιος κλαρινογαμπρός που είναι και προφανώς πίτα στη μαστούρα.
Καλά και αυτοί αυτοί από το hotel δεν τον ρώτησαν "καλά που πας έτσι σε καρνάβαλε?"

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Κυριακή πρωι δεν γαμει κανεις δυτικα...εχει βομβααα.... :2funny:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.553
Πόντοι
33.818
Κυριακή πρωι δεν γαμει κανεις δυτικα...εχει βομβααα.... :2funny:

Γιατί αγχώνεσαι....όλα τα επίμαχα χοτέλια εκτός ακτίνας είναι. Απλά θα γίνεται τρελό μπάχαλο στους δρόμους....μπορεί και να βγάλει ο Μπουτάρης τις αλατιέρες στους δρόμους για να βοηθήσει την κατάσταση....Είχες καμία κατα νου για πρωινιάτικο;

stratas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2009
Κριτικές
7
Like
231
Πόντοι
280
Συνάντηση με Sabrina χθες καλά ήταν, τα τιμά τα λεφτά της ,sithlord ευχαριστώ για πληροφορίες που μούδωσες χωρίς να με ξέρεις καθότι είμαι επαρχία πια και δεν εμφανίζομαι στη πόλη θα ανεβάσω και κριτική 

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.603
Πόντοι
2.606
Γιατί αγχώνεσαι....όλα τα επίμαχα χοτέλια εκτός ακτίνας είναι. Απλά θα γίνεται τρελό μπάχαλο στους δρόμους....μπορεί και να βγάλει ο Μπουτάρης τις αλατιέρες στους δρόμους για να βοηθήσει την κατάσταση....Είχες καμία κατα νου για πρωινιάτικο;
ελεγα για το Λιζακι...αλλα μπα σφιξαμε ασχημα....απλα τωρα εχω και δικαιολογια ...την βομβα...και την αξιολογηση του Τσακαβλακοτου...μπας και μεινουμε στο ευρω , γιατι αλλιως με τας δραχμας θα πηγαινουμε με τσουβαλια μετρητα και αντε να κρυφτεις απο τις ρεσεψιον ... :grin: :grin: :grin: :grin:

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Συνάντηση με Sabrina χθες καλά ήταν, τα τιμά τα λεφτά της ,sithlord ευχαριστώ για πληροφορίες που μούδωσες χωρίς να με ξέρεις καθότι είμαι επαρχία πια και δεν εμφανίζομαι στη πόλη θα ανεβάσω και κριτική 
:hi: :rockon: :rockon:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.553
Πόντοι
33.818
Ηρεμα τιγρη,δες το κασε που εχει το εν λογο γραφειο και μετα τα λεμε..

Το είπαμε, καμία δεν αξίζει τα 200. Αλλά στη σάπια Θεσσαλονίκη που να πας; Στον Muhammad; Ή να τρέχεις στην Αθήνα κάθε τρεις και λίγο; Εγώ προσωπικά το έκανα 2 φορές και δεν τραβάει η φάση...

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177
Το είπαμε, καμία δεν αξίζει τα 200. Αλλά στη σάπια Θεσσαλονίκη που να πας; Στον Muhammad; Ή να τρέχεις στην Αθήνα κάθε τρεις και λίγο; Εγώ προσωπικά το έκανα 2 φορές και δεν τραβάει η φάση...

Υπαρχουν εναλλακτικες,ξερεις εσυ!!!

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.553
Πόντοι
33.818
Υπαρχουν εναλλακτικες,ξερεις εσυ!!!

Οι εναλακτικές μας έφαγαν...χαχα

Τέτοια, τουλάχιστον από εμφάνιση, τον τελευταίο καιρό δεν κυκλοφορούν στις εναλακτικές....μόνο κάτι δράκοι...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Ηρεμα τιγρη,δες το κασε που εχει το εν λογο γραφειο και μετα τα λεμε..
Ναι ρε συ,εντάξει...για ομορφιά μιλάμε τώρα  :) Για πες καμιά εναλακτική και κατά δω  :o

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Συναντηση με victoria GDE.απλα μακρια μαγκες τσαμα ο χρονος.οχι αυτο οχι εκεινο  :pipa1: με προφυλακτικο.τσαμπα τα γκαφρα!!!βρε ουστ απο δω ρωσοσαπακια!!!Νικος 3!!!

jimiadis

Μέγας
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
46
Like
3.372
Πόντοι
3.820
Δε ξέρω τι θα δει κανείς όταν ανοίξει η πόρτα αλλά αυτό που βλέπω εδώ είναι απίστευτο  :smitten: :smitten: :smitten: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
θα σου πω εγω τι θα δεις μονο και μονο απο τις φωτο που βλεπω...
λοιπον η γκομενα θα ειναι η ιδια με μια μικρη παρεκλιση...και απο υπηρεσιες θα κανει απλα μια πιπα κανονικη...φιλια δε θα δινει και θα ειναι μια απλη καταθεση χωρις να θυμασαι κατι σημαντικο περα οτι πηδηξες ενα καλο μουνι!!ευχομαι να πεσω εξω και να με κραξετε ολοι αλλα δεν το βλεπωωωωωω!!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom