Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτή τη δημοσίευση αλλά άφησα να περάσει χρόνος γιατί αν έγραφα τότε αυτά που θα γράψω τώρα θα φαίνονταν ποια μέλη φωτογραφίζονται από τα λεγόμενά μου.
Όπως ξέρουν φακίρης και αζαζελ κανω πάρα πολλη παρέα με γνωστό city tour που μένει στην πόλη μας
Ουδέποτε έχω γράψει το παραμικρό για αυτήν παρόλο που έχω στο παρελθόν ιδίαν άποψη για τις υπηρεσίες της. Ξέρω μία παρόμοια περίπτωση που μέλη του site γνωρίζουν αρκετά καλά μία κοπέλα η οποία επισκέπτεται  την πόλη μας. Από τι μου έχουν πει απλά γνωρίζονται χωρίς να έχουν συνευρεθεί στον αγώνα. Όλα καλά μέχρι τη μέρα πού διάβασα κριτικές δικές τους για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πιστεύω ότι είναι άδικο απέναντι στα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα χάριν μιας γνωριμίας να παρασύρουμε άλλους σε επιλογές χωρίς αντικειμενικό κριτήριο.
Πέρυσι ένας μαλάκας παρουσιάστηκε σε μία κοπέλα σαν διαχειριστής του site και της ζήτησε με 2 καλές κριτικές να έχει 2 free fuck. Είχα ενημερώσει τότε τον αντισθένη με το νούμερο του αστείου τύπου καθώς και τα μηνύματά του που μιλούσε για το site. Οι δύο ιστορίες είναι άσχετες μεταξύ τους αλλά αναδεικνύουν ένα χρόνιο πρόβλημα

ae824210

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
6
Like
90
Πόντοι
1
συναντηση :knockinb: χθες με Sonya. Η mari ηταν απασχολημενη οποτε πηγα στην δευτερη επιλογή μου.
νεο κοριτσι, 21-24 την εκοψα, καστανο μαλλι ισιο κατω απο τους ωμους, προσωπάκι καλυτερο απο τις φωτο για εμενα και κορμι αναλογο της ηλικιας της.
Αν εξαιρεσεις τα μετρια αγγλικα σε ολα τα αλλα ηταν εξαιρετικη.

Συνημμένα

• IMG-20170122-WA0001.jpg
    IMG-20170122-WA0001.jpg
    95,7 KB · Εμφανίσεις: 19

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Πεταμένα λεφτά. Κομοδίνο, ούτε για 20άρικο. Για cim που γράφουν ούτε λόγος βέβαια. Από κει που ήρθε και να σφουγγαρίζει σκάλες. Μακριά....

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Ήθελα εδώ και πολύ καιρό να κάνω αυτή τη δημοσίευση αλλά άφησα να περάσει χρόνος γιατί αν έγραφα τότε αυτά που θα γράψω τώρα θα φαίνονταν ποια μέλη φωτογραφίζονται από τα λεγόμενά μου.
Όπως ξέρουν φακίρης και αζαζελ κανω πάρα πολλη παρέα με γνωστό city tour που μένει στην πόλη μας
Ουδέποτε έχω γράψει το παραμικρό για αυτήν παρόλο που έχω στο παρελθόν ιδίαν άποψη για τις υπηρεσίες της. Ξέρω μία παρόμοια περίπτωση που μέλη του site γνωρίζουν αρκετά καλά μία κοπέλα η οποία επισκέπτεται  την πόλη μας. Από τι μου έχουν πει απλά γνωρίζονται χωρίς να έχουν συνευρεθεί στον αγώνα. Όλα καλά μέχρι τη μέρα πού διάβασα κριτικές δικές τους για τη συγκεκριμένη κοπέλα. Πιστεύω ότι είναι άδικο απέναντι στα υπόλοιπα μέλη εδώ μέσα χάριν μιας γνωριμίας να παρασύρουμε άλλους σε επιλογές χωρίς αντικειμενικό κριτήριο.
Πέρυσι ένας μαλάκας παρουσιάστηκε σε μία κοπέλα σαν διαχειριστής του site και της ζήτησε με 2 καλές κριτικές να έχει 2 free fuck. Είχα ενημερώσει τότε τον αντισθένη με το νούμερο του αστείου τύπου καθώς και τα μηνύματά του που μιλούσε για το site. Οι δύο ιστορίες είναι άσχετες μεταξύ τους αλλά αναδεικνύουν ένα χρόνιο πρόβλημα

Τωρα τελευταια γραφεις συνεχεια μικρες ιστοριες,χωρις ονοματα ομως...
Θα σου προτεινα η να το κοψεις η να αναφερεις τα γεγονοτα και τις καταστασεις με ονομα!!!

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
συναντηση :knockinb: χθες με Sonya. Η mari ηταν απασχολημενη οποτε πηγα στην δευτερη επιλογή μου.
νεο κοριτσι, 21-24 την εκοψα, καστανο μαλλι ισιο κατω απο τους ωμους, προσωπάκι καλυτερο απο τις φωτο για εμενα και κορμι αναλογο της ηλικιας της.
Αν εξαιρεσεις τα μετρια αγγλικα σε ολα τα αλλα ηταν εξαιρετικη.
Μπράβο παίχτη  :thumbsup: Όλη μέρα χθές δεν στάθηκε δυνατόν να επικοινωνήσω μαζί της  :tickedoff:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
Τωρα τελευταια γραφεις συνεχεια μικρες ιστοριες,χωρις ονοματα ομως...
Θα σου προτεινα η να το κοψεις η να αναφερεις τα γεγονοτα και τις καταστασεις με ονομα!!!
ποια αλλη ιστορία έγραψα χωρίς όνομα ρε φιλέ ?
Αν ήθελα να ξεμπροστιασω αυτους στους οποιους αναφέρομαι θα το εκανα όταν έκαναν τις διθυραμβικές κριτικες τους . κατάλαβαν οι ίδιοι οτι αναφέρομαι σε αυτούς και ξέρουν πως αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο θα δημοσιευσω λεπτομέρειες κλπ.
Πάντως γενικά οι κριτικές είναι κάτι υποκειμενικό ακόμα και όταν είναι 100% αληθινές.
Και μιλάω για τις υπηρεσίες.
Μία γκομενα που μπορεί να ικανοποιήσει τα δικά μου γούστα να είναι αδιάφορη για τα δικά σου και το αντίστροφο.
Το μονο που είναι αντικειμενικό είναι η εμφάνιση.
Η 1.80 θα είναι 1.80 για ολους
Το πεσμένο βυζι δε θα σηκωθεί για κανέναν
Τα κίτρινα πχ δόντια θα παραμείνουν κίτρινα.

Για παράδειγμα αυτές τις μέρες φίλος που πήγε σε κοπέλα για την οποία έγραψα κάτι , έμεινε ευχαριστημένος απο εμφάνιση αλλά όχι απο υπηρεσίες

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177
Αν ήθελα να ξεμπροστιασω αυτους στους οποιους αναφέρομαι θα το εκανα όταν έκαναν τις διθυραμβικές κριτικες τους . κατάλαβαν οι ίδιοι οτι αναφέρομαι σε αυτούς και ξέρουν πως αν επαναληφθεί κάτι τέτοιο θα δημοσιευσω λεπτομέρειες κλπ.
Πάντως γενικά οι κριτικές είναι κάτι υποκειμενικό ακόμα και όταν είναι 100% αληθινές.
Μία γκομενα που μπορεί να ικανοποιήσει τα δικά μου γούστα να είναι αδιάφορη για τα δικά σου και το αντίστροφο.

Για παράδειγμα αυτές τις μέρες φίλος που πήγε σε κοπέλα για την οποία έγραψα κάτι , έμεινε ευχαριστημένος απο εμφάνιση αλλά όχι απο υπηρεσίες

Αυτος ο φίλος που γραφεις στο τελος,ειναι λίγο περίεργος-παράξενος  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Δεν κλεινει μπουτι η μαυρουκα..
Ως αργα τη νυχτα δουλευει φουλ..
Παντως ακουσα καλα λογια..

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818

Γιατί δεν αναφέρεις τις κριτικές για να αφαιρεθούν, ή έστω για ποιές κοπέλες είναι για να προστατέψεις και τους υπόλοιπους; Χωρίς ονόματα απλά κουβέντα να γίνεται...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596

Πεταμένα λεφτά. Κομοδίνο, ούτε για 20άρικο. Για cim που γράφουν ούτε λόγος βέβαια. Από κει που ήρθε και να σφουγγαρίζει σκάλες. Μακριά....
Την είδα σήμερα μαζί με τη μαύρη  :) Είχε πυρετό και πήγαν μαζί στο φαρμακείο απέναντι απ'το χοτέλι,κρυωμένη τη πέτυχες  :headbang:

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.436
Πόντοι
33.818
Την είδα σήμερα μαζί με τη μαύρη  :) Είχε πυρετό και πήγαν μαζί στο φαρμακείο απέναντι απ'το χοτέλι,κρυωμένη τη πέτυχες  :headbang:

Αρχίδια κρυωμένη είναι. Φόλα του κερατά είναι, αν είναι άρρωστη να μη δουλεύει....

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Αρχίδια κρυωμένη είναι. Φόλα του κερατά είναι, αν είναι άρρωστη να μη δουλεύει....
Tα παράτησε σήμερα  :) Απλά στο λέω γιατί είχα κλείσει ντούο με τη μαύρη και όταν γύρισαν απο το φαρμακείο την είδα χάλια.Βασικά ήθελα να φύγω αλλά η μαύρη έκανε πολύ καλή  :pipa2: και δε το μετάνιωσα  :grin:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Tα παράτησε σήμερα  :) Απλά στο λέω γιατί είχα κλείσει ντούο με τη μαύρη και όταν γύρισαν απο το φαρμακείο την είδα χάλια.Βασικά ήθελα να φύγω αλλά η μαύρη έκανε πολύ καλή  :pipa2: και δε το μετάνιωσα  :grin:
εμφανισιακά τι λεει;; δεν πιστευω να ειναι σαν τον Μπακαγιοκο με μαλλιά;; ή θα γραψεις κριτικη και θα λες;;

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Κοίτα γενικά οι μαύρες έχουν λίγο -πως να το πω- χοντρά και σκληρά χαρακτηριστικά,είναι θέμα γούστου αν αρέσει σε κάποιον,διαφέρουν από τις λευκές πολύ κι εγώ λίγο ξενίστικα για να'μαι ειλικρινής  :) Και χειλάρες για ρουφηχτές  :pipa2: :pipa1:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom