jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
νταξ...
υπάρχει μια κάποια μικρή ομοιότητα...
Ο πουστης ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ φταιει,που δεν εριξε αλατι..Πήρε απουσία η νεαρά....δεν εμφανίστηκε. Κρίμα
Ο πουστης ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ φταιει,που δεν εριξε αλατι..
Ο πουστης ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ φταιει,που δεν εριξε αλατι..
μπα φιλε το πηρα κ εγω το μικρο και δεν μοιαζει καθολου με την μοντελα!!!ασε που το παιζει κ μοντελα το μικρο διοτι αυτο τις ειπαν να λεει κ το πασαρη συνεχεια!!!εχω βγαλει κ φωτο σημερα κ θα καταλαβετε.Νικος3!!!νταξ...
μπα φιλε το πηρα κ εγω το μικρο και δεν μοιαζει καθολου με την μοντελα!!!ασε που το παιζει κ μοντελα το μικρο διοτι αυτο τις ειπαν να λεει κ το πασαρη συνεχεια!!!εχω βγαλει κ φωτο σημερα κ θα καταλαβετε.Νικος3!!!
γραψε ή στειλε κατι παραπανω ρε φιλος ...εχει στοχοποιηθει ....
Βέλαξε η κωλοτρυπίδα της.....
Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και πολύ καλά όμως...
αζα εσυ πρεπει να εβγαλες φραγκα απο την '' Αριάδνη'' και το παγο...πρεπει να εισαι απο τους τυχερουςΕσυ φταις που πηγες να το ξεπαγωσεις...
Ασε τον μπεκρη στη σουρα και στον κοσμο του!!!
δηλαδη να μην την κλεισουμε την εμμα?την εχω στο προγραμμα..δωσε τα φωτα σου!!!μπα φιλε το πηρα κ εγω το μικρο και δεν μοιαζει καθολου με την μοντελα!!!ασε που το παιζει κ μοντελα το μικρο διοτι αυτο τις ειπαν να λεει κ το πασαρη συνεχεια!!!εχω βγαλει κ φωτο σημερα κ θα καταλαβετε.Νικος3!!!
Jimmy αν παραμερήσεις τις επαγγελματικές φωτό της στο vk θα δεις μερικές που δείχνουν ένα άβυζο κοριτσάκι. Χθες μεσα στις γκαύλες μου δεν το μελέτησα και πολύ....Σήμερα τις είδα λίγο καλύτερα και δε μου φαίνεται κάτι το τρελό....Από την άλλη η τιμή δεν είναι εξωφρενική...Πηγαίνεις και βλέπεις. Θα σε κάνουν ντα αν φύγεις;δηλαδη να μην την κλεισουμε την εμμα?την εχω στο προγραμμα..δωσε τα φωτα σου!!!
βασικα εμενα με τρελαινει το προσωπο της...ελπιζω δευτερα να ειμαι καλα...νομιζα πηγε ο καβαλαρης για αυτο ρωτησα!!Jimmy αν παραμερήσεις τις επαγγελματικές φωτό της στο vk θα δεις μερικές που δείχνουν ένα άβυζο κοριτσάκι. Χθες μεσα στις γκαύλες μου δεν το μελέτησα και πολύ....Σήμερα τις είδα λίγο καλύτερα και δε μου φαίνεται κάτι το τρελό....Από την άλλη η τιμή δεν είναι εξωφρενική...Πηγαίνεις και βλέπεις. Θα σε κάνουν ντα αν φύγεις;
Εγώ πήγα σήμερα και ήταν καλούτσικα...έγραψα και κριτική
Βέλαξε η κωλοτρυπίδα της.....
Δεν μπορώ να πω ότι πέρασα και πολύ καλά όμως...
Βαβάκια έχεις?βασικα εμενα με τρελαινει το προσωπο της...ελπιζω δευτερα να ειμαι καλα...νομιζα πηγε ο καβαλαρης για αυτο ρωτησα!!
τι θελεις να πεις φιλος;Βαβάκια έχεις?
Είπες αν είσαι καλά τη Δευτέρα και λέω μήπως είσαι άρρωστοςτι θελεις να πεις φιλος;
α ναι ναι!!Είπες αν είσαι καλά τη Δευτέρα και λέω μήπως είσαι άρρωστος