Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
509
Πόντοι
316
καμία σχέση, το μόνο κοινό τα γιγάντια μαστάρια, στην σελίδα 1996 ο palermo λέει καλά λόγια για την πάμελα. η εμμανουέλα που δουλεύει στις βίλλες σε σχέση με τις photos στο άλλο site έχει πολλά περισσότερα tattoo είναι πολύ πιο σκουρόχρωμη και λίγο ποιο γεμάτη σε κοιλιά και κώλο και γενικά μέτρια πράματα μέσα.   

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
αμα σου λεω πικρα μεγαλη ...
Ημουν για επαγγελματικούς λογους στο ξενδοχειο που συνηθως μενουν
ολη την ημερα ηταν στα σκαλοπάτια και κουβεντιάζανε ..το μεσημερι πισινα και το απόγευμα αραχτες στο roof garden ...παιζοντας με τα κινητα
Ουτε το ξενοδοχειο δεν θα βγαλανε ..θελανε και 3 δωματια τρομαρα τους ....
Το'χε η μέρα φαίνεται,γιατί εγώ που προσπάθησα να κλείσω τη μια για τεστ νράιβ από νωρίς το πρωί με έβαλε για μετά τις 20.15 και επειδή δε με βόλευε το άφησα  :)

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280

Το κορίτσι δεν ξέρω τι παίζει πάντως είναι ΠΟΛΥ ερασιτέχνισσα! 15 μηνύματα να συννενοηθούμε και τελικά μου είπε πως δεν με θυμάτε! Τι σχέση έχει αν με θυμάτε; Θα πάω θα πληρώσω να πηδήξω και γεια σας. Άσε που παίζει στο EN συνεχώς και βάζει - βγάζει την αγγελία της! Τραγική!

Έχει κανείς εμπειρία;

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291

Το κορίτσι δεν ξέρω τι παίζει πάντως είναι ΠΟΛΥ ερασιτέχνισσα! 15 μηνύματα να συννενοηθούμε και τελικά μου είπε πως δεν με θυμάτε! Τι σχέση έχει αν με θυμάτε; Θα πάω θα πληρώσω να πηδήξω και γεια σας. Άσε που παίζει στο EN συνεχώς και βάζει - βγάζει την αγγελία της! Τραγική!

Έχει κανείς εμπειρία;
Εσυ εισαι εδω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
17.963
Πόντοι
38.177

Έχει κανείς εμπειρία;

Στουντιοκοριτσο της Αθήνας.δες μερικές σελιδες πισω.
Παρακολουθεί και το σαιτ!!!

tucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2010
Κριτικές
8
Like
123
Πόντοι
280
Ε και; Θα μου κάνει μήνυση; Εγώ ήθελα να πάω και δεν απαντούσε. Απαντούσε μετά από επιμονή λέγοντας αν με ξέρει και τέτοιες μακακίες! Μετά απαντούσε η Irina (στο EN έχουν δηλωμένο τον ίδιο αριθμό) η οποία μου έλεγε πως μόλις το δει η Lydia θα μου απαντήσει! Τι σκατά; Έχουν μία συσκευή και το κάνουν τράμπα. Παιδιάστικα και ερασιτεχνισμοί είναι όλα αυτά. Αν και πιστεύω πως η Irina και Lydia είναι το ίδιο πρόσωπο. Λάρισα δεν έκατσε δεύτερη μέρα γιατί δεν βρήκε δωμάτιο! Αν είναι δυνατόν!!! Τόσος τουρισμός πλέον στην Λάρισα; Κομμένη...

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Είσαι σίγουρος? :think: Εγώ που την έχω δει νομίζω πως οι φωτό του ρίτς δείχνουν μια εντελώς άλλη Μισέλ και όχι αυτή που είδα.Μήπως ο Γιόρκι που την πήρε κι'αυτός μπορεί να μας πει τη γνώμη του?  :)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Είσαι σίγουρος? :think: Εγώ που την έχω δει νομίζω πως οι φωτό του ρίτς δείχνουν μια εντελώς άλλη Μισέλ και όχι αυτή που είδα.Μήπως ο Γιόρκι που την πήρε κι'αυτός μπορεί να μας πει τη γνώμη του?  :)
Η ίδια είναι με 2 εντελώς άσχετες φωτογραφίες μαζί με τις παλιές.
Το έγραψε κ ο mallias20 προχτές.

sithlord

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Μαρ 2012
Κριτικές
36
Like
7.037
Πόντοι
16.596
Η ίδια είναι με 2 εντελώς άσχετες φωτογραφίες μαζί με τις παλιές.
Το έγραψε κ ο mallias20 προχτές.
Ναι το είδα αλλά οι φωτό είναι αλληνής και αναρωτήθηκα μήπως είναι καμιά άλλη  :)

tzutzukos 36

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
10
Like
453
Πόντοι
291
Ναι το είδα αλλά οι φωτό είναι αλληνής και αναρωτήθηκα μήπως είναι καμιά άλλη  :)
Η πρωτη φωτο και η τελευταια που εχει στο ΕΝ που ειναι στα τεσσερα στο καναπε ειναι σιγουρα της Shira

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Οι δύο ξέμπαρκες(μπάμ κάνουνε..) είναι αλληνής.

Η πρωτη φωτο και η τελευταια που εχει στο ΕΝ που ειναι στα τεσσερα στο καναπε ειναι σιγουρα της Shira
Η πρώτη κ η τελευταία που έχει στο EN είναι της ίδιας της Mishell από το παλιό προφίλ.

mallias20

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Αυγ 2013
Κριτικές
195
Like
25.533
Πόντοι
33.818

Θα σε απογοητεύσω αλλά.....πάλι λάθος.
Μακάρι να ήταν έτσι η Shira..... :S

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom