sithlord
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.037
- Πόντοι
- 16.596
Τελικά όλη η πόλη γάμησε την ΤίναΚαι σε μενα ετσι χθες το πρωι
Απαντησαν το απογευμα
Πηγα στην ΤΙΝΑ
ολα καλα εβαλα αξιολογηση
Τελικά όλη η πόλη γάμησε την ΤίναΚαι σε μενα ετσι χθες το πρωι
Απαντησαν το απογευμα
Πηγα στην ΤΙΝΑ
ολα καλα εβαλα αξιολογηση
περάστε όλοιΑθηνα που ηταν μου ειπε, 3 μερες δεν πηγε κανεις!!!
Εδω κατι γινεται, και γι'αυτο μαλλον πηρε και παραταση θα κατσει κανα δυο βδομαδες!!!
οπως οταν προτεινες την σταικακου..το μπαζο...εκει να δεις ποσους χαντακωσες γραφειαρα μου εσυ!!Ευχαριστώ να λέτε που σας άνοιξα τα μάτια.
Χαμπάρι δεν θα είχατε αλλιώς.
Ενημερώσαμε και όλοι τρέξατε εκ του ασφαλούς.
Μερικοί να δούμε πότε θα προσφέρετε κάτι,πότε δηλαδή θα επισκεφθείτε μόνοι σας και πρώτοι χωρίς να ξέρετε τίποτα μια κοπέλα για να μάθουμε κι εμείς.(μάλλον ποτέ).
οπως οταν προτεινες την σταικακου..το μπαζο...εκει να δεις ποσους χαντακωσες γραφειαρα μου εσυ!!
γιατι νομιζεις οτι δεν την πηδαω ελευθερα και χωρις να πληρωνω οπως μερικοι αφελεις;προτασεις;Kαλά,δες την τώρα και όχι πριν 3 χρόνια που είπες και πες μου.
Ήμουν ακριβέστατος άλλωστε.
Ωραίο σώμα,ξέκωλο με κωλάρα,από πρόγραμμα μετριότητα.
Αναμένουμε τις δικές σου προτάσεις.
Eχει ξαναρθει πριν 1-1,5 μηνα,μαλλον με το ιδιο γραφειο...
Αυτες οι φωτο κατι μου θυμιζουν... Την εχει ξαναφερει το Ριτς με αλλο ονομα ή ηρθε με αλλο πρακτορειο...??
Απ ότι θυμάμαι δεν είχε γραφεί κριτική.Νομίζω δεν έχει κάνει το αφεντικό καν το προφίλ τηςΚατι τετοιο θυμαμαι κι εγω αλλα δεν μπορω να τις βρω πουθενα!
Όντως κάποια θυμίζει. Ίσως και μια Hellen από eog, αλλά δεν ταιριάζουν τα τατουάζ.
τες πα μπήκε.
Παιδιά βοήθεια πληκτρολογο το νούμερο του rich 35796833312 και δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνύματος παίρνω τηλέφωνο μου λέει ο αριθμός είναι λάθος τι δεν κανω σωστά
[/quoteβαλε δυο μηδενικα στην αρχη
Παιδιά βοήθεια πληκτρολογο το νούμερο του rich 35796833312 και δεν είναι δυνατή η αποστολή μηνύματος παίρνω τηλέφωνο μου λέει ο αριθμός είναι λάθος τι δεν κανω σωστά