kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
βεβαια θα χρησιμευσει στα παιδια που θα πανε κατω
βεβαια θα χρησιμευσει στα παιδια που θα πανε κατω
εδω θα ειναι το μωρακι εχω μιλησει ηδη μαζι της!δεν μπορω να πω για ποσο την εκλεισα,γιατι θα αρχισει ο αζα να ζηλευει!!!...θα εμφανιστει στο σαιτ 31 του μηνα αλλα θα ειναι στις 30 εδω...!!οσο για σενα aza,εσυ στελνεις φωτογραφιες να κρατας λουλουδακια σε αγαπητικες!!
θα εχει να λεεί το ταμαρακι οταν φύγει απ την πόλη μας
αναμένουμε εντυπώσεις απο τους πρώτους
Υπαρχει κριτικη /σχολια για ορσαλια?ΚΑΙ ΤΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΡΣΑΛΙΑ . ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ !!!
Υπαρχει κριτικη /σχολια για ορσαλια?
Σιγα μη δωσω 120 για Ελλεεινιδα....Εγω δεν βρήκα,το μονο σίγουρο που μπορω να πω ειναι οτι σε καμια περίπτωση δεν ειναι 50 κιλά!!!
Φακιρη για σενα χτυπάει η καμπάνα...
Προσπαθείς να μου στενοχωρήσεις το jimiadi τώρα???Προβλέπω sold out,σε σχεση με τα μπάζα που μας φέρνουν,το Βουλγαρακι που γαμουσαμε με 30€ στο σαντανςκι πριν 5 χρονια και τωρα θελει 150+ βλέπω να μαζεύει όλο το χαρτί και όλο το Φ.Π.Α μαζι
Ρατσιστη....Σιγα μη δωσω 120 για Ελλεεινιδα....
ΟΥΣΤ!!!!
Προσκαλω-Παρακαλω τον Αντισθενη να μετονομασει αυτο το θρεντ απο (City Tours in Thessaloniki)σε ''Παγκοσμια Χωματερη Γυναικων Τιμης 200ευρω''
Π.Χ.Γ.Τ
Άρε Ταμάρα όρνιο που φοβάσαι να βγεις από το χοτέλι..... στα διάλα ξενέρωσα τώρα....
Εμείς οι βλάχοι όπου λάχειΤί Σαντανσκι τί Λάρισσα....στα 4 όλες ίδιες είναι....Δε γαμιέται
VENDY 250e.
Ξερω οτι θα πανε οσοι θελουν ωραιο μουνι...το θεμα ειναι καποιος να τους σταματησει για να αναγκαστει να πεσει στα 200 να γαμησουμε και εμεις κανενα ωραιο μουνι...
+1000VENDY 250e.
Ξερω οτι θα πανε οσοι θελουν ωραιο μουνι...το θεμα ειναι καποιος να τους σταματησει για να αναγκαστει να πεσει στα 200 να γαμησουμε και εμεις κανενα ωραιο μουνι...