jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.360
- Πόντοι
- 3.820
γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο το γραφειο εχει φερει θεσσαλονικη ο,τι δεν τραβαει στας αθηνας;
γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο το γραφειο εχει φερει θεσσαλονικη ο,τι δεν τραβαει στας αθηνας;
Είναι που μου έλεγες να υποστηρίξουμε τα φθηνά γραφεία να φέρνουν καλύτερο πράμα ε?γιατι εχω την εντυπωση οτι αυτο το γραφειο εχει φερει θεσσαλονικη ο,τι δεν τραβαει στας αθηνας;
Μεγάλη φόλα..Για την Mia gde είναι Ρωσίδα αναφορά είδα μόνο μία καμιά άποψη υπάρχει
έκτος άμα προτείνεται άλλη λύση Ευχαριστώ
κατάλαβα κρατάω τα λεφτά μού για κάτι άλλο έχει κάποιος να προτείνει καμιά; Αλλιώς τα βλέπω να καταλήγουν Για αποταμίευση χαχαχαχαΜεγάλη φόλα..
εχουνε στο ροστερ τους να φερουνε καλο πραμα...απλα το θεμα ειναι τι ανεβαζουνε σαλονικα!!Είναι που μου έλεγες να υποστηρίξουμε τα φθηνά γραφεία να φέρνουν καλύτερο πράμα ε?
Παιζει ο ΠΑΟΚ τωρα ρε φιλε...πωωω πολύ ησυχία στο forum ...
σωστος αυτα βλεπω ...αλλα μιλουσα για ολη την μεραΠαιζει ο ΠΑΟΚ τωρα ρε φιλε...
Εχει και τελικο ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ...
Απο αυριο παλι...
Μαλλον ηταν ολοι ξενυχτηδες...σωστος αυτα βλεπω ...αλλα μιλουσα για ολη την μερα
τοσο καλη ειναι αυτη η ταμαρα ρε σεις?
Αν δεν βγει παλι κανα φασουλι να πλερωσουμε στους πουσταραδες να παμε ... (μην την παρετε κωλοφεραντζα και ειναι ολο fully booked ομως αστε και καναν αλλον να χωσει )
Εγώ τίποτα ποιοτικό πάντως ακόμα δεν είδα...δεν θα πηγαίνουμε με το κάθε βλαχάκι απλώς επειδή είναι φθηνότερο από κάποια σιτυ τουρς Εξάλλου η μαγκιά δεν είναι να προσφέρεις μπάζα σε καλή τιμή αλλά ποιότητα σε καλύτερη τιμή από τους άλλους ;)εχουνε στο ροστερ τους να φερουνε καλο πραμα...απλα το θεμα ειναι τι ανεβαζουνε σαλονικα!!
...γι αυτην ρε παιδια καποιος ειχε γραψει οτι ειχε παει και ηταν ψιλοσουρωμενη, μετρια πραγματα, αλλα περασε καλα γιατι ειχε χαβαλε η φαση, ή κανω λαθος και μπερδευομαι
ωχ πρεπει να εισαι Πυρρος η Καχι λες;;;Σου κανω δώρο το γαμησι,αν η κοπέλα που θα δεις ειναι 54 κιλά οπως λεει!!!
Σου κανω δώρο το γαμησι,αν η κοπέλα που θα δεις ειναι 54 κιλά οπως λεει!!!
ωχ πρεπει να εισαι Πυρρος η Καχι λες;;;
Δες τη φωτογραφια νουμερο 4 και τη φωτογραφια νουμερο 5 και πες μου αν ειναι απο την ιδια γυναικα!!!
Αμα ειναι να πας,πες στο γραφειο οτι περιμενω να δω μια γυναικα 54 κιλων,αμα βρω καμια χοντρη θα την κανω τρεχοντας,απλα πραγματα.