Νέα

City Tours in Thessaloniki

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.045
Πόντοι
456
δευτερη κριτική για την alona ...τοση μεγαλη διαφορα στην κριτικη στην εμφανιση μου φαινεται αδυνατη ..στα αλλα μπορει αλλα εδω περιγραφουν εντελως αλλη κοπελα, εκτος αν ειναι αλλη κοπελα...παντως αν μιλαμε για την ιδια εγω πιστευω τον blizardeye για πολλους λογους

Κι άλλος είχε γράψει στο φόρουμ οτι πήγε και μόλις την είδε έφυγε τρέχοντας.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Λοιπόν για Αλόνα5 ή Σάσα...
Σίγουρα δεν είναι η ομορφότερη εργαζομένη που έχω πάει αλλά με τίποτε δεν είναι η ασχημότερη. Πολύ ωραίο σώμα και μέτριο πρόσωπο. Εκπληκτικό σέρβις, τουλάχιστον στην δική μου συνάντηση. Από τις ωραιότερες συνευρέσεις που είχα έως σήμερα. Για μένα ήταν VFM στα 200, που την πλήρωσα και είναι VFM στα 160 σήμερα. Δύσκολα να βρεις τέτοιο σέρβις τουλάχιστον στην πόλη μας.
Αντίθετα η Λούρενς, για την οποία είναι η τελευταία κριτική μου, ήταν μία πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τι να το κάνεις... Συμπεριφορά αντίστοιχη με αυτή που έζησε και περιγράφει ο κ. Γιόρκι στην τελευταία κριτική του.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Σίγουρα δεν είναι η ομορφότερη εργαζομένη που έχω πάει αλλά με τίποτε δεν είναι η ασχημότερη. Πολύ ωραίο σώμα και μέτριο πρόσωπο. Εκπληκτικό σέρβις, τουλάχιστον στην δική μου συνάντηση. Από τις ωραιότερες συνευρέσεις που είχα έως σήμερα. Για μένα ήταν VFM στα 200, που την πλήρωσα και είναι VFM στα 160 σήμερα. Δύσκολα να βρεις τέτοιο σέρβις τουλάχιστον στην πόλη μας.
Αντίθετα η Λούρενς, για την οποία είναι η τελευταία κριτική μου, ήταν μία πάρα πολύ ωραία κοπέλα αλλά τι να το κάνεις... Συμπεριφορά αντίστοιχη με αυτή που έζησε και περιγράφει ο κ. Γιόρκι στην τελευταία κριτική του.
Θα το διαλευκάνουμε αγαπητέ σήμερα το ζήτημα ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Ρε τύποι πώς γίνεται στο ίδιο call girl κάποιος να λέει ότι οι φωτογραφίες είναι ακριβέστατες και ο άλλος από κάτω να λέει άκρως παραπλανητικές και φουλ επεξεργασμένες! Γαμώ τα πάντα τους τα σιχάματα!(Σε αυτούς που κερνάνε φόλες και ψέματα)

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.404
Πόντοι
26.096
Συναγωνιστές από Θεσσαλονίκη, έχει πάρει κανείς αυτό το φρούτο, που από Yasmine μόλις τη βαφτίσανε LYDIA ;;; ..............

Τέτοια κάνει η Λαμποργκίνα, που δείχνει μεγάλη προτίμηση στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικός στη Λαμποργκίνα είναι ο κ. NICK TRIVE. Φαντάζομαι αργότερα που θα συνδεθεί, θα ενημερώσει.

pa2004

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστές από Θεσσαλονίκη, έχει πάρει κανείς αυτό το φρούτο, που από Yasmine μόλις τη βαφτίσανε LYDIA ;;; ..............

Απλά θ' αναφέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο. Τα κιλά της είναι τουλάχιστον καμιά 15αρια πιο πάνω. Να πω όμως και τα θετικά είναι μικρή με σφιχτό κορμί, προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της γιατί δεν μου αρέσουν οι τροφαντούλες

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.236
Πόντοι
3.820
Τέτοια κάνει η Λαμποργκίνα, που δείχνει μεγάλη προτίμηση στη Θεσσαλονίκη.
Ειδικός στη Λαμποργκίνα είναι ο κ. NICK TRIVE. Φαντάζομαι αργότερα που θα συνδεθεί, θα ενημερώσει.
Η λαμπορκινα δεν ειναι σιγουρα.μαλλον ειναι η μαρινα ,στουντιοκοριτσο των αθηνων που ενιοτε κανει και το call girl κρινοντας και απο τα αλλα κοριτσια του γραφειου,νικολ,κιαρα κτλ...

Yasmina_92a

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
   Απλά θ' αναφέρω ότι δεν έχει καμία σχέση με τις φώτο. Τα κιλά της είναι τουλάχιστον καμιά 15αρια πιο πάνω. Να πω όμως και τα θετικά είναι μικρή με σφιχτό κορμί, προσωπικά δεν θα ξαναπήγαινα μαζί της γιατί δεν μου αρέσουν οι τροφαντούλες

Καλησπέρα , ασχέτως με το ποτέ εσυ βρέθηκες μαζί μου και είδες κάτι τέτοιο όπως περιγράφεις , οι φωτό που υπάρχουν αυτη την στιγμή στο προφίλ μου είναι αληθινές χωρίς επεξεργασία και όπως βλέπεις όχι επαγγελματικές αλλα selfie .  ;)

Yasmina_92a

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Όπως με πληροφορεί η Θεσσαλονίκη, η κοπελοτροφαντόκωλη που μας απασχολεί, είναι ετούτη

Εσένα σε απασχολεί βλέπω και με το παραπάνω αφού αφιέρωσες για την πάρτυ μου 50000++++ ποστ σε φόρουμ Αθήνας και Θεσσαλονίκης για να μας ενημερώσεις ότι άλλαξα το όνομα μου 500 φορές και ταχα ότι δεν ξέρεις ποια ειμαι . Έλα τώρα .... :kissass:

Yasmina_92a

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εσένα σε απασχολεί βλέπω και με το παραπάνω αφού αφιέρωσες για την πάρτυ μου 50000++++ ποστ σε φόρουμ Αθήνας και Θεσσαλονίκης για να μας ενημερώσεις ότι άλλαξα το όνομα μου 500 φορές και ταχα ότι δεν ξέρεις ποια ειμαι . Έλα τώρα .... :kissass:

Με τόσο μπλα μπλα σήμερα για μένα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα χρειαστώ παπά για ξεμάτιασμα  :2funny: :helpplea:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
2η κριτικη που λεει τα ιδια με σενα  :huh: :huh: :huh: παντως οι 2 θετικες κριτικες ειναι απο top 500 αξιολογητες ....ε αυτο παιζει τον ρολο του

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom