jimiadis
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 46
- Like
- 3.329
- Πόντοι
- 3.820
περαια!!Πού την έβγαλες για φαγητό την κροτίδα;
περαια!!Πού την έβγαλες για φαγητό την κροτίδα;
ητανε κατι σιγουρο και δεν ηθελα να σπαταλησω το 200αρι αλλου!!οτι λενε οι κριτικες ειναι 100% true!!οποτε και να γραψω απλα θα φλυαρισω,ειναι και κοντινες ημερομηνιες!!Ωραίος....Τουλάχιστον πέρασε κάποιος ένα καλό Σ/Κ.....
ε μαζευα μαζευα...αν περιμενα κι αλλο θα εσκαγα!!Γυναικάρα αλλά ζητάει πολλά ρε γμτ....
ευγε και παλι ευγε!!!!πολυ καλο το μαρακι!!!
Μούναρος!! Μπράβο παίκτη!πολυ καλο το μαρακι!!!
Αφού πέρασες καλά...αυτό έχει σημασία ;) Αλλά φαντάζομαι πρέπει να φύγαν πολλά,ε?Τραπεζόματα,βόλτες, ...ε μαζευα μαζευα...αν περιμενα κι αλλο θα εσκαγα!!
Αυτή είχε έρθει ξανά με το eog αλλά μόνο Αθήνα αν θυμάμαι καλά....
Ναι αυτή είναι.
Έχω γράψει κριτική ως Alona5.
Εξαιρετικές υπηρεσίες και πολύ καλό σόσιαλ.
Εγώ την πλήρωσα στα 200. Τώρα βγαίνει στα 160!!!
μπα οχι...ενα διωρακι εκλεισα.για βολτα βγηκαμε και απλα καθησαμε για φαγητο!!Αφού πέρασες καλά...αυτό έχει σημασία ;) Αλλά φαντάζομαι πρέπει να φύγαν πολλά,ε?Τραπεζόματα,βόλτες, ...
εννοειται οτι μολις ειδα την κριτικη σου δεν το ξανασκεφτηκα!!Καμία επιφύλαξη!
Η Μαρία είναι εξαιρετική και στο δωμάτιο και εκτός δωματίου. Υπέροχο κορίτσι και πολύ καλός άνθρωπος.
Έχω γράψει κριτική εδώ και καιρό.
Εύγε κ. Jimiadis, που την επιλέξατε και την απολαύσατε.
εννοειται πως εχει αδυνατο προσωπο...γιατι ομως να μας χαλασει αυτο;δε θελω καποια να της τσιμπαω τα μαγουλα!!!κανεις δεν τσακωνεται μαζι σου επειδη εχεις αντιθετη γνωμη...ο καθενας εχει την αποψη του και τα γουστα του!!ενα θα σου πω ομως..εσυ χανειιιιις!!.κυριοι κρατηστε μια μεγαλη επιφυλαξη περι μαριας..εγω την ειδα απο κοντα και την εκανα αμεσως...σκληρο πρωσωπο αδυνατο...υψος κατω του 1.7 ακομα κ με γοβες..αδυνατα ποδια...και σιγουρα πανω απο 30...και προσοχη δεν εχω καμμια διαθεση να τσακωνομαι...εδω μεσα..απλα με το καλο ας βρεθει ακομα ενας "ατυχος" σαν κ μενα...και να γραψει..!!
εννοειται πως εχει αδυνατο προσωπο...γιατι ομως να μας χαλασει αυτο;δε θελω καποια να της τσιμπαω τα μαγουλα!!!κανεις δεν τσακωνεται μαζι σου επειδη εχεις αντιθετη γνωμη...ο καθενας εχει την αποψη του και τα γουστα του!!ενα θα σου πω ομως..εσυ χανειιιιις!!
για να δει τον κοσμο μαλακισμενο;;;;;;;;;Θελω να τη χυσω στο πρόσωπο με τα ματια ανοιχτα